>
В наявності
1499 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

186 шт.
0 шт.
16 × 6 × 14 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
2898 грн
2675 грн
+ =
3298 грн
3011 грн
+ =
1648 грн
1625 грн
+ =
1798 грн
1751 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Уявіть собі, що ви дивитеся крізь скло акваріума, де ростуть мальовничі водорості та корали, а в центрі уваги – загадкова золота рибка та її маленький мальок. Цей ігровий набір "Золота рибка" із серії Brick Headz перенесе вас до захоплюючого підводного світу, де кожна деталь майстерно втілює живу енергію моря. Милі морські створіння, немов готові випустити грайливі бульбашки, створюють чарівну атмосферу, наповнюючи простір чудовими враженнями. Цей набір не лише прикрасить вашу кімнату, а й відчинить вам двері у світ нескінченних пригод та фантазії. Подаруйте цю дивовижну модель всім, хто цінує красу морських глибин, колекціонує набори ЛЕГО або шукає нове джерело натхнення.

Пориньте в магію збірних фігурок Brick Headz і створіть свій унікальний підводний світ!

Про набір

Кожна деталь цього захоплюючого конструктора уважно опрацьована, щоб відтворити атмосферу підводного світу з неперевершеною точністю. Морські мешканці – золота рибка та її мальок – мають виразні мордочки, немов вони готові будь-якої миті поринути в грайливі водні простори. Підставка, на якій розташовуються рибки, є стабільною платформою, прикрашеною яскравими наклейками із зображенням бульбашок і коралів, створюючи ілюзію занурення в морську подорож.

Всього в наборі 186 елементів, кожен з яких виготовлений з високоякісних матеріалів і надійно поєднується один з одним, гарантуючи міцність і довговічність зібраної моделі. Висота готової фігурки становить 10 сантиметрів, що робить її чудовим елементом декору або ідеальним об'єктом для ігор як дорослих, так і дітей віком від 8 років.

Пориньте у дивовижний світ збірних фігурок Brick Headz та створіть свою власну підводну казку!

Особливості цього набору "Золота рибка" просто вражають!

По-перше, морські жителі мають унікальні вирази обличчя, які надають їм живої та грайливої індивідуальності.

По-друге, конструктор включає детально опрацьовані елементи водоростей і коралів, які створюють атмосферу підводного світу прямо на вашій полиці або столі. Крім того, стійка підставка із зображенням бульбашок та коралів доповнює загальний образ, надаючи моделі закінченого та реалістичного вигляду.

Але найголовніше – можливість комбінувати цей набір з іншими колекційними фігурами LEGO Brick Headz, що відкриває нескінченні можливості для творчості та створення унікальних сценаріїв ігор. Кожна фігура має свої унікальні деталі та характерні риси, що робить її цікавою для колекціонерів та фанатів LEGO. Ви зможете об'єднувати персонажів із різних фільмів, ігор чи серіалів, щоб створити свої власні історії та ексклюзивні колекції. Це відкриває нескінченні можливості для творчості та надихає на створення унікальних LEGO світів.

 

Придбати ігровий набір LEGO Brick Headz Золота рибка (40442) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари