>
В наявності
1499 грн
1232 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

184 шт.
0 шт.
19 × 6 × 14 cm
10+
0 шт.
4.5

Опис

  • 4.0

    1 лют, 2023
    Фродо та Голлум є невід’ємними персонажами «Володаря кілець» і важливими доповненнями до асортименту BrickHeadz. Однак ні один, ні інший не є видатним дизайном, оскільки Голлум майже настільки простий, наскільки дозволяє цей формат, тоді як Фродо хоча і детальний, проте не надто схожий на себе. Хоча мені подобається яскравість його одягу, а також відносно низький зріст цього героя. Спеціально для порівняння я знайшов фотографію, яку я бачив десь з пів року назад на сайті лего ідеї. Це Фродо авторства doctorPLAYwell і, не зважаючи на його простіший вигляд, він мені більш вдалий.
    Достоинства:
    Два улюблених персонажа. Над дизайном Фродо постарались і він має багато деталей одягу. Гарно сконструйований плащ. Підставки, аксесуари, "мозок" - усе як треба для серії.
    Недостатки:
    Голум просто ніякий і впізнаваний лише у парі з Фродо. Волосся Фродо має бути довшим. Фігурка гобіта могла б бути простішою, а Голума навпаки трішки детальніше і вони обидва стали б більш впізнаваними.
  • 5.0

    1 лют, 2023
    Фішка набору, що обидва персонажі були носіями персня. Хто не знає, перстень спочатку знайшов друг Смеагола - Деагол, якого Смеагол холоднокровно вбив. Потім Смеагол був обманутий Більбо Беггінсом у грі із загадками. Аж тільки на 111 день народження він передав його Фродо. Його у наборі майстерно розроблено, використовуючи кольори для ефективної передачі одягу. Він має темно-зелений плащ - подарунок Ґаладріель з Лотлорієну, побудований за допомогою ефективного використання схилів. Природно, він носить перстень. Одна річ, яка мені не дуже сподобалася у Фродо, — це величезний меч, який йому дали. Стосовно Голума … що ж, він точно не збирається перемагати на конкурсах краси «Містер Середзем’я» найближчим часом. Він виглядає як малюк з коричневою пов’язкою на стегнах. При цьому я розумію, що краще втілити його було б неможливо. Голлум приходить із блакитною рибою, його улюбленою їжею.
    Достоинства:
    Детальне відтворення персонажів: кучеряве волосся та брошка у Фродо, а також великі оці Голума. Обидва персонажі з аксесуарами та плитками-підставками. Загалом поєднання серії з впізнаваним виглядом героїв.
    Недостатки:
    Меч Фродо надто великий як для оригінальної зброї.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари