>
В наявності
8699 грн
6727 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 001 шт.
0 шт.
58.2 × 10.3 × 37.8 cm
11+
6 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
12948 грн
9999 грн
+ =
9048 грн
6996 грн
+ =
11198 грн
8702 грн
+ =
12498 грн
9919 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Вивчіть, як працює вертоліт і з яких деталей складається в наборі LEGO “Рятувальний гелікоптер Airbus H175” та вирушайте на рятувальні місії. Прототипом для нього став Airbus H175 — вертоліт середнього розміру загального призначення, призначений для цивільних і недержавних цілей, наприклад, для підтримки нафтогазової галузі, пошуково-рятувальних робіт, забезпечення національної безпеки тощо. Він вперше піднявся у повітря в 2009 році, і якщо ви захочете його купити в реальному житті, він обійдеться вам приблизно у 17 мільйонів доларів.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 42145 було випущено у рамках серії LEGO Technic. Він містить 2001 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 11 років. Тематика набору – вертоліт.

Увага! Мініфігурки у наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших відрізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різні функції, що робить її цікавою не лише під час збирання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити молодих будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Особливості складання та готової моделі

Відкривши коробку з рятувальним вертольотом Airbus H175, Ви отримаєте 16 сумок, пронумерованих від одного до п'яти, а також додаткову сумку з лопатями несучого гвинта та окремо акумулятор та великий двигун. Процес будівництва поділяється на чотири етапи. Спочатку збирається нижня частина, потім передня, задня, верхня та додаються деякі косметичні штрихи. Розміри готового вертольота становлять близько 70 сантиметрів у довжину, 24 у висоту, 13 у ширину і виконаний він у червоному, білому та жовтому кольорі.

Важливим моментом є те, що модель включає двигун Control+ і простий батарейний відсік. Control+ розташований унизу, щоб полегшити заміну батарей. 6 батарейок типу АА попередньо додані в комплект, так що їх лише потрібно вставити у відсік. Сам двигун включається за допомогою вимикача збоку та керується за допомогою коробки передач.

Функції вертольота

Через присутність у наборі LEGO 42145 мотора, функції включають як механічні, так і моторизовані:

  • гвинт, що обертається, і хвостовий гвинт з налаштуваннями низької і високої швидкості;
  • шасі, що забирається, і лебідка;
  • двигун, що обертається;
  • автомат перекосу для керування кроком лопатей несучого гвинта;
  • двері кабіни пілота і пасажирів, що відкриваються і закриваються;
  • передній і задній капот, що відкривається.

Таким чином, на додаток до привабливого зовнішнього вигляду, гелікоптер отримав вражаючий набір моторизованих та механічних функцій.

Зберіть великий та технічно продуманий вертоліт у наборі LEGO “Рятувальний гелікоптер Airbus H175”, який впорається з будь-якою місією, у тому числі – чудово виглядати на полиці.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    14 гру, 2022
    Від сумки 1 до 5 збірка була приголомшлива збірка і в загальному зайняла 2 дні. Мішки 1-3 зайняли найбільше часу, необхідність монтувати та будувати основні частини ротора була найскладнішою та найбільш трудомісткою частиною. Я настійно рекомендую будь-яким будівельникам не поспішати, оскільки пропуск частини з чимось таким складним може закінчитися катастрофою. Готова модель величезна і важка. Лебідка, колеса та ротори, що обертаються та працюють із двигуном, перетворюють конструктор у справжній мініатюрний вертоліт. Це заворожує, спостерігати за тим, як усі шестерні рухаються, коли двигун обертається.
    Достоинства:
    Практично увесь вертоліт складається з деталей technic. В набір також доданий мотор, тому не потрібно нічого докуповувати. Функції полягають в обертанні лопастей, висуванні шассі і відкриванні дверей. Плюс, можна поспостерігати за працюючим двигуном. Набір цінний навіть з огляду розуміння усіх прийомів збірки та функцій.
    Недостатки:
    Певно обмеження у віці в 11 років занижене, оскільки навіть мені в 20 деякі кроки збірки видались складними, не кажучи про функції.
  • 5.0

    14 гру, 2022
    Треба сказати, що це була найскладніша збірка порівняно з усіма іншими технічними збірками, які я робив за останні роки. Впершу чергу це завдячуючи елементам керування. Моторизовані функції працюють чудово, хоч з ними і доводиться повозитись на етапі складання. Цього разу наклейки також не були великою проблемою. Єдине “але” - можна було трішки зміцнити колеса, оскільки готова модель важить багатенько і вони ледь витримують.
    Достоинства:
    У гарному значенні слова складна збірка - змушує задуматися, а не просто приєднати усе за 30 хвилин. Використані яскраві кольори, особливо жовтий. Функції як завжди працюють.
    Недостатки:
    Не можу сказати, що модель на 100% схожа на оригінал. Колеса ледь витримують вагу усього вертольоту.
  • 5.0

    12 гру, 2022
    Безумовно, потрібно приділяти увагу кожному кроці, оскільки деякі частини дуже складні, але це винагороджується кінцевим результатом. Складності додають батареї, які вставляються в перших кроках. Мені подобається, що ви можете відкрити верхню білу кришку, щоб продемонструвати робочі внутрішні елементи, оскільки елементи керування досить розумні. Загалом забагато хороших речей, щоб все це записати, і кілька дрібних недоліків, з якими я можу миритися, як-от обвисла хвостова частина, бічні двері легко рухаються, і я думаю, було б непогано, якби переднє шасі повернулося, щоб було легше керувати.
    Достоинства:
    Фантастична конструкція, чудові функції. Двигун працює добре. Недешево, але я справді вважав це хорошим співвідношенням ціни та якості, враховуючи двигун і корпус акумулятора, а також загальний розмір готового вертольота.
    Недостатки:
    Впринципі зазначив у відгуку.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари