>
В наявності
2099 грн
1650 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

672 шт.
0 шт.
26.2 × 7.05 × 38.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
2718 грн
2127 грн
+ =
7598 грн
6270 грн
+ =
13098 грн
10890 грн
+ =
10398 грн
8041 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Вперше випущений у 2015 році, спортивний автомобіль Chevrolet Camaro шостого покоління, у 2023 році отримав чергову модель, яка має стати ще швидшою та зручнішою для цінителів. Ну а якщо у Вас поки що немає зайвих 1,5 мільйона гривень, можна зібрати міні-копію автомобіля в наборі LEGO "NASCAR®: Next Gen Chevrolet Camaro ZL1". До того ж, він може допомогти відсвяткувати 75-річчя NASCAR.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 42153 було випущено у рамках серії LEGO Technic. Він містить 672 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 9 років. Тематика набору – автомобіль.

Увага! Мініфігурки у наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших відрізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різні функції, що робить її цікавою не лише під час збирання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити молодих будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Основна інформація про автомобіль

Як сказано на офіційному сайті компанії-виробника: "Цей культовий спортивний автомобіль поєднує аеродинамічні характеристики з класичним стилем і привертатиме увагу, куди б Ви не подалися". Якщо зі стилем все більш-менш ясно з фотографій, то основні характеристики наступні:

  • 6,2-літровий двигун V8 з наддувом потужністю 650 к.с.;
  • 6-ступінчаста механічна коробка передач;
  • 19-дюймові ковані алюмінієві диски із матовим покриттям чорного кольору;
  • 6-поршневі гальмівні супорти спереду та 4-поршневі ззаду;
  • гальмівна система без використання міді.

Складання Chevrolet Camaro ZL1 з конструктора ЛЕГО

При збиранні автомобіля з набору ЛЕГО 42153 використовуються нові деталі, включаючи панелі та колеса. У закінченому варіанті він має розміри 7 сантиметрів заввишки, 28 завдовжки і 13 завширшки, а домінують білі, чорні, червоні та сині кольори. Однак яскравий зовнішній вигляд – не те, чим насамперед дивують набори серії, адже найголовніше в них – додані функції. Вони дозволяють познайомитися з роботою різних транспортних засобів і весело провести час, вивчаючи як все влаштовано. У ZL1 до таких функцій відноситься: рульове управління, капот, що відкривається, і двигун V8 з рухомими поршнями.

Цікавий факт! Наклейки в цьому наборі включають те, чого раніше не було у форматі подібних конструкторів. У дизайні кожної наклейки-цифри «75» є голографічний ефект, який особливо ефектно виглядає на світлі. Цей ефект чимось нагадує колекційні картки і тому побачити його на моделі LEGO – це унікальний аспект збирання, який значно збільшує її загальну привабливість.

Набір ЛЕГО “NASCAR®: Next Gen Chevrolet Camaro ZL1” зможе подарувати кожному фанату конструктора та поні-карів яскраві емоції як під час складання, так і при подальшій взаємодії з функціями.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    10 кві, 2023
    Это относительно быстрая сборка, которая на час-два займет новичка или опытного строителя. Необычно то, что автомобиль синий с одной стороны и красный с другой, а цветовая схема полностью зависит от наклеек, которые связывают его вместе. На самом деле я такого не встречал раньше и в целом доволен. Капот открывается, открывая двигатель V8. Желтовато-коричневые штифты должны подниматься и опускаться при вращении кулачкового вала, но они слишком легкие, поэтому некоторые из них этого не делают — гравитационного притяжения недостаточно, чтобы преодолеть трение. Так сказать, маленький урок физики. В остальном же набор классный и если вы любите американские гонки, то можете получить себе одну из машин-учасниц.
    Достоинства:
    Один из самых дешевых наборов серии Техник в мартовской серии 2023 года. Дизайн прямиком с гоночного трека. Пример, когда набор с наклейками выглядит хорошо. Традиционное добавление умных функций.
    Недостатки:
    Небольшие проблемы с функцией двигателя. Набор не подходит для людей с питтакионофобией (боязнью этикеток).
    • 10 кві, 2023
      Вітаю! Виходить, розширюєте наші знання з галузі фізики та назв фобій)) Жарти жартами, однак ми раді, що у загальному набір Вам сподобався, будемо раді допомогти ще.
  • 5.0

    10 кві, 2023
    Nascar святкує 75 років, і у нас є цей фантастичний конструктор Lego Technic з цифрою 75, що відзначає цей захоплюючий транспорт. Набір складається з 672 деталей у 4 пакетах, інструкція по збірці містить 179 кроків, і нам з сином знадобилося 3 години, щоб зібрати конструктор. Є досить багато наклейок, зроблених на фольгованій підкладці, не надто складних у нанесенні. Ми не зіткнулися з жодними проблемами під час складання, оскільки інструкція здалася нам дуже добре викладеною і зрозумілою. Автомобіль має рухомі поршні, підйомний капот і може керуватися за допомогою пульта управління, розташованого на задній панелі. Він вартий своїх грошей і, безумовно, є обов'язковим для будь-якого шанувальника Nascar.
    Достоинства:
    Перший набір Nascar. Вдале поєднання технічних деталей та пластин різних кольорів. Ефективне використання голографічних наклейок. Достатньо функцій і майже всі працюють відмінно. Автомобіль близко 30 сантиметрів у довжину, тому не такий маленький як може здатися.
    Недостатки:
    Штифти в двигуні недостатньо важкі, щоб функція спрацьовувала щоразу.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари