>
Передзамовлення
589 грн
447 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

173 шт.
0 шт.
19.1 × 7.05 × 14.1 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
5688 грн
4272 грн
+ =
3338 грн
2509 грн
+ =
1348 грн
1017 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

З цим набором LEGO Super Mario ви потрапите до цікавого світу ігрового майданчика гумб. Поверніть важіль, і гумба вилетить із стовбура дерева, приносячи нові сюрпризи. Насолоджуйтесь грою з гумбами на гойдалці, створюючи незабутні моменти. Побудуйте вражаючу вежу із трьох гумб та відкрийте для себе нові можливості! Запросіть LEGO Маріо, LEGO Луїджі або LEGO Піч (фігурки купуються окремо) та організуйте захоплюючі інтерактивні випробування на гойдалках для ще більших веселощів!

Про набір

Ігровий набір LEGO Super Mario Ігровий майданчик для Goombas (71433) складається з 173 елементів ЛЕГО та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор є частиною інтерактивної гри, для її реалізації буде необхідний один з ігрових наборів серії LEGO Super Mario, які необхідно придбати в першу чергу і окремо, а саме:

Повертаючись до набору ЛЕГО 71433, варто зазначити, що габарити стовбура дерева та гойдалок становлять 10 х 18 х 12 сантиметрів. Деталізація та дизайн точно не залишать байдужими, адже кожне дерево, кожна гойдалка та кожна фігура ретельно продумані та виготовлені з урахуванням найдрібніших деталей, щоб подарувати вам максимально реалістичний досвід гри. З цим набором ви можете будувати власні ігрові майданчики, вигадувати унікальні випробування та ділитися своїми витворами з друзями та родиною. Конструктор включає унікальні елементи та деталі, які роблять гру з ним особливою та неповторною.

Унікальні місії, створені власноруч

Вигадуйте нові сценарії та розвивайте свої будівельні навички, створюючи унікальні пригоди з улюбленими персонажами. Кожна деталь та елемент набору продумані до дрібниць, щоб подарувати вам незабутні емоції та безліч годин захопливої гри. Використовуйте свою уяву та побудуйте цілий парк розваг із додатковими елементами та фігурками, створюючи власні історії та випробування. Придумайте унікальні місії для ваших персонажів та спостерігайте, як вони оживають у ваших руках. Збирайте друзів та влаштовуйте спільні ігри, де кожен зможе стати частиною захопливого світу LEGO Super Mario.

Цей набір стане ідеальним подарунком для дітей та дорослих, які люблять світ Маріо та творчі пригоди.

Тому не варто відкладати, відкрийте для себе нові горизонти веселощів та пригод із LEGO Super Mario тут і зараз!

Ігрові можливості

Інтерактивні конструктори LEGO Super Mario підходять для одиночної та спільної гри. Створюйте свої історії, збирайте монети та проходьте нові випробування, розширюючи та перебудовуючи свої конструкції.

Мобільний додаток LEGO Super Mario не тільки допоможе вам у складанні, але й запропонує цікаві ідеї для гри, навчальні відео та натхненні місії, які зроблять процес гри ще цікавішим. Збирайтеся з друзями та влаштовуйте спільну гру, діліться своїми досягненнями та змагайтеся у створенні найкреативніших та найскладніших рівнів.

Даний ігровий набір LEGO Super Mario – це не просто іграшка, це можливість поринути у світ фантазії, розвивати креативність та отримувати задоволення від створення гри. Незалежно від того, чи ви є шанувальником Маріо або просто є поціновувачем цікавих конструкторів, цей ігровий набір стане відмінним доповненням вашої колекції і подарує багато радості та веселощів.

Купити ігровий набір LEGO Super Mario Ігровий майданчик для Goombas (71433) ви можете на нашому сайті.

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари