>
В наявності
6199 грн
Ціна товару в роздрібній мережі може відрізнятися
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

877 шт.
0 шт.
54 × 8 × 28.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Цього разу маєток Луїджі не просто відчинить перед героями двері, а й дозволить досліджувати його зсередини, заходячи в різні кімнати, борючись із примарами та шукаючи коштовності. У наборі LEGO Додатковий набір «Пошуки привидів» Маєток Луїджі™ Вам точно доведеться довести, що Ви не з боязкого десятка.

Увага! Для гри з набором LEGO 71401 Вам знадобиться стартовий набір, який включає фігурку Маріо або Луїджі.

Гра Luigi's Mansion

Набір LEGO 71401 був натхненний грою Luigi's Mansion, що вийшла у 2001 році. У ній Луїджі виграє маєток у конкурсі, у якому не брав участі. Він запрошує брата – Маріо приєднатися до нього у новому будинку. Але прибувши туди, Луїджі виявляє, що його брата викрали примари. Тепер він повинен вирушити рятувати Маріо і боротися з примарами.

Мешканці замку

Потрапивши до маєтка, Луїджі розуміє, що його тут явно не раді бачити, адже він кишить примарами. Варто герою замислитись і вони тут же нападуть. Саме в цьому наборі є:

  • переляканий Тоад – маленький гриб, який допомагає друзям у їхніх пригодах. Однак тут його заточили у картину і Вам доведеться його врятувати. Він у своєму звичайному одязі та капелюшку гриба - білому в червоні крапки;
  • привид зі сміттєвого бачка - великий зелений привид, схожий на сміттєвий бак. Він не нападає на героя, а жує банан та кидає шкірку на землю. Логічно, що наступивши на неї, герой послизнеться;
  • примара-хижак - один з мешканців маєтку. Виглядає як червона примара з відкритим ротом, жовтими очима і простягнутими вперед руками. Він повільно ловить героя та не відпускає;
  • король Буу - ватажок примар та головний бос, якого треба перемогти. Виглядає як величезний Буу з ще більш зловісними очима та зубастим ротом. Має маленькі ручки та невелику корону на голові.

Одним із Ваших завдань у наборі LEGO 71401 буде розробити тактику та придумати, як же перемогти всіх ворогів. І вже повірте, це не так і просто, як може здатися.

Коридор, що обертається

Ви повинні розуміти, що в особняку Луїджі нічого не буває просто так і нічого просто так не дасться. Саме тому особняк має центральний коридор, що обертається, який відправить Вас в одну з кімнат:

  • спальню;
  • їдальню, де оселився примара-хижак;
  • ванну, на вході в яку стоїть примара зі сміттєвого бака;
  • більярдну;
  • лігво короля Буу, де причаївся сам король і тримає під замком Тоада.

У кожній кімнаті на Вас чекають або вороги, або одержимі примарами речі, а також деякі цікавості.

Знайдіть дорогоцінне каміння

Тільки примари і примари, ну не може бути все так погано в особняку Луїджі. Так і є! Крім безлічі примар, у наборі LEGO Додатковий набір «Пошуки привидів» Маєток Луїджі™ Ви також знайдете коштовне каміння, заховане по всьому особняку. Обстежте всі кімнати, переможіть ворогів і добудьте такі бажані коштовності.

В особняку з набору LEGO Додатковий набір «Пошуки привидів» Маєток Луїджі™ твориться багато дивних справ: коридор обертається, гриб перебуває в картині і чути страшні звуки. Зберіть усю свою хоробрість у кулак і виступіть проти злих мешканців маєтка, щоб у нагороду отримати дорогоцінне каміння.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    27 січ, 2022
    Этот набор действительно классный! Набор устроен как особняк Луиджи с кроватью, на которой персонажи могут спать или прыгать, бильярдным столом, где вы сражаетесь с призраками, кухней и фортом. Вращающийся коридор — это новая функция, которая помогала персонажам в каждой комнате. В конечном итоге, я с сыном спасли Тоада от картины и свергли плохого короля Буу. P.S. прикрепил несколько фото.
    Достоинства:
    Мне нравится, что Тоад застрял на картинке и его нужно спасти. Призраки имеют приятный и узнаваемый дизайн. Функция "свернуть короля" отлично работает. Плюс, много дополнительных комнат для исследования и поиска сокровищ.
    Недостатки:
    Не как минус, а как напоминание - нужна фигурка героя.
  • 5.0

    27 січ, 2022
    Я дуже люблю ці набори, вони такі креативні. Зібрати можна за допомогою спеціального додатку та покрокових інструкцій. Коли у вас все це буде разом, ви можете почати з ним грати. Ви вмикаєте Луїджі і проводите його через маєток. На всіх поганих хлопців/привидів є штрих-коди, на які ви стрибаєте Луїджі, і він щоразу звучить по-різному (так само, як у грі). Наприкінці Луїджі зіткнеться з королем Буу та спасе Тоада з картини.
    Достоинства:
    Набір з метою - потрібно врятувати Тоада. Безліч ворогів, включаючи босса - короля Буу. Можна знайти приховані скарби. Зручний додаток.
    Недостатки:
    Для гри краще підійде Луїджі, а не Маріо.
  • 5.0

    27 січ, 2022
    Мы с детьми получили огромное удовольствие, собирая и играя с этим потрясающим набором расширения «Особняк Луиджи». Набор состоит из 877 деталей и 4 фигурок, включая Жабу и Короля Бу. Я определенно рекомендую этот набор не только потому, что его интересно собирать, но и потому, что в нем так много интересных функций, как вращающийся коридор, который позволяет попасть в каждую комнату.
    Достоинства:
    Яркие и запоминающиеся персонажи. Вращающийся коридор. Зеленый призрак напоминает того, который был в "охотниках за призраками".
    Недостатки:
    Нужен пылесос и фигурка.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари