>
В наявності
5599 грн
4330 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 216 шт.
0 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
8+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Як і будь-який принцесі, що поважає себе, Персик потрібен власний замок. І такий у неї є не тільки у Грибному королівстві, а й у варіанті конструктора у наборі LEGO Додатковий набір «Замок Персика».

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 71408 був випущений у рамках серії LEGO Super Mario. Він містить 1216 якісних деталей, інструкцію у додатку LEGO Super Mario та призначений від 8 років. Тема набору - будівлі.

Увага! Для гри з цим набором знадобиться один із головних героїв серії (Маріо, Луїджі або Піч), які продаються окремо.

Особливості серії. Серія LEGO Super Mario заснована на одній із найпопулярніших серій відеоігор про вусатого водопровідника. За допомогою спеціальної програми тут Ви також відправитеся в пригоди, заздалегідь зібравши та облаштувавши знамениті локації.

Фігурки у замку

Як і належить великому замку, всередині можна багато кого зустріти, в тому числі в ньому є:

  1. Боузер – головний ворог серії, який хоче заволодіти Грибним королівством. Він виглядає як поєднання черепахи та дракона: жовте тіло, зелений панцир та зелене обличчя, роги, великий відкритий рот;
  2. Людвіг – лідер клану Купалінгів під керівництвом Боузера. У нього зелена голова, жовте тіло та темно-синє волосся. Окремо має чарівну паличку;
  3. Тоадетта – подружка Піч. На ній рожева сукня та коричневі черевики. Також Тоадетта має рожевий капелюшок гриба з білими крапками та рожеві косички;
  4. Гумба - один із найпоширеніших ворогів героїв. Він трохи схожий на коричневий гриб, маючи маленькі ніжки та злісний вираз обличчя;
  5. Боб-омб – жива бомба. Боб-омб має синє тільце з вогником зверху та маленькими жовтими ніжками.

Пригоди у замку

Деталізований замок у наборі LEGO 71408 має безліч можливостей для проходження рівня та цікавих годин гри. Але головною метою все ж таки буде перемога над Браузером і повернення трона його законній власниці - принцесі Персик.

То як це зробити? Спочатку Вам потрібна будь-яка фігурка головного героя, але найкраще підійде Персик. І пригоди починаються зі стартової труби, при скануванні якої увімкнеться середньовічна музична тема та почнеться рівень на 80 секунд. Спершу треба привітатись з Тоадеттою, заробивши за це монетки та опустити міст, щоб мати можливість зайти в замок. Також перед входом, можна перемогти Людвіга, який ширяє на хмарі, з якої його потрібно скинути. Далі настав час нарешті відкрити великі двері та потрапити всередину замку. І можна відразу ж підкріпитись фруктом або повернутися і подарувати його Тоадетті. Але якщо Вас привабить торт, то будьте обережні, адже всередині ховається Гумба і спочатку потрібно перемогти його. Пройшовши далі, потрібно перемогти Боб-омба та відсканувати картину, які також дадуть монетки. І якщо час підганяє, можна відсканувати блок часу, щоб отримати +30 секунд і нарешті вирушати на бій із босом.

Боса в особі Боузера Ви зустрінете, коли підійдете до трону та розвернете його. Тут же з’явиться Боузер на фіолетовому фоні і розпочнеться бій. Стрибайте на чорні деталі біля трону та збивайте його з ніг. Але не забудьте відсканувати штрих-код на спині, щоб остаточно перемогти. Настав час розвернути трон назад і помістити на нього Персик – рівень завершений!

Переможіть всіх ворогів та поверніть Персик її законне місце у наборі LEGO Додатковий набір «Замок Персика».

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    9 жов, 2022
    Якість збірки хороша. Гарна іграшка для дітей, які люблять лего. Замовляв це для мого племінника, і йому дуже сподобалось. Йому потрібна була невелика допомога, але в більшості він зробив усе сам. Після завершення це виглядає чудово. Що найбільше сподобалось під час гри, так це малюнок боб-омб із прихованою тегом дії та торт із Гумбою, що ховається всередині. Можна провести години, збираючи нові рівні та проходячи їх. Однак трохи розчаровує, що немає стартової фігурки.
    Достоинства:
    Це може бути трохи складно зібрати, але задоволення від закінчення неможливо передати словами. Інструкції можна як дотримуватись, так і робити все самостійно. З додатком грати цікаво, монетки додатково мотивують.
    Недостатки:
    Обов'язково потрібно мати фігурку Маріо, Луіджі або Піч, як і вказано в описі.
  • 4.0

    9 жов, 2022
    Сама збірка була веселою, і мій син був радий отримати ще одного Боузера і Людвіга. З передньою частиною замку приємно і весело гратися, однак у мого сина є проблеми з тронним залом. Він, здається, ледве тримається разом, і скручування завжди здається загвинчується або застрягає, а потім розпадається, що призводить до того, що мені доводиться розбирати його та знову збирати. Це з’єднання здається надзвичайно слабким, оскільки здебільшого утримується разом одним блоком знизу та двома тонкими блоками зверху.
    Достоинства:
    Це великий набір із 1216 деталей. Інструкції барвисті та дуже зрозумілі. Багато штрих-кодів, з якими можна взаємодіяти. Плюс декілька персонажів, яких можна використати у рівнях.
    Недостатки:
    Замок Піч насправді не поставляється з фігуркою Піч, вам потрібен стартовий набір. Великі проблеми з тронною залою, яка буквально розвалюється.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари