>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

504 шт.
0 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
7+
0 шт.
4.7

Опис

Маєток Луїджі знову відкриває для Вас та героїв свої двері. Але тільки найсміливіші зможуть пройти його та вийти переможцем у наборі LEGO Додатковий набір «Вхід у Маєток Луїджі™». Доведіть, що Ви гідні цього звання.

Увага! Для гри з набором також потрібен стартовий набір, який включає фігурку Маріо або його брата – Луїджі.

Гра Luigi's Mansion

Набір LEGO 71399 був натхненний грою Luigi's Mansion, що вийшла у 2001 році. У ній Луїджі виграє маєток у конкурсі, у якому не брав участі. Він запрошує брата – Маріо приєднатися до нього у новому будинку. Але, прибувши туди, Луїджі виявляє, що його брата викрали примари. Тепер він повинен вирушити рятувати Маріо і боротися з примарами.

Маєток із примарами

Що потрібно для того, щоб маєток вважався моторошним? Мабуть, ковані ворота, старовинні скрипучі двері та чийсь силует, що виглядає з вікна. Ці критерії призводять до того, що набір LEGO Додатковий набір «Вхід у Маєток Луїджі™» іідеально підходить для того, щоб нагнати страху на гостей.

Пригоди починаються біля дерев'яних дверей та своєрідного трампліну, який можна переміщати за допомогою зубчастої передачі за дверима. Коли трамплін рухається, двері відчиняються. Тут є 2 QR-коди: на циферблаті і перед дверима, потрапивши на які, герой злякано вигукне, а також прозвучить звуковий ефект, пов'язаний з дверима.

Наступний крок – стежка, що веде до Богмайра. Біля нього є тіньова куля і якщо правильно розрахувати час, куля знищить примару. Але не тільки Богмайр захоче завадити, адже Ви також можете потрапити до лап Буу. Але немає зла без добра, тому біля входу в особняк Вас також чекатиме Полтерпап - примара собачки, якій належить золота кістка. Так само песик, в разі потреби, подарує Вам додаткове серце життя.

Метою є пройти до головних дверей і тим самим закінчити рівень.

Кого Ви зустрінете за дверима?

Ви здивуєтеся, але не всі в маєтку бажають Вам зла (хоча звичайно більшість віддасть перевагу швиденько Вас позбутися), деякі навіть не проти допомогти героям в їх пригодах. Відчинивши двері до будинку, Ви знайдете:

  • Богмайра - примару, що мешкає в маєтку Луїджі. Він виглядає як фіолетовий привид з великим ротом, жовтими очима та тонкими, постійно витягнутими руками. Згідно з записами, він є проявом страху та розпачу особняка;
  • Полтерпапа - особливого Полтерпапа, який живе в маєтку. Від звичайного відрізняється червоним нашийником. Він - єдина примара, якої Луїджі не боїться в будинку, лише іноді злитися, коли той краде потрібні речі;
  • Буу – білого ворога примару – головного антагоніста маєтка з загрозливим поглядом та відкритим зубастим ротом. Він відомий своїм великим язиком та маленькими ручками. На відміну від звичайного Буу, цей не ховається побачивши героя, а, навпаки, хоче з ним битися.

Персонажі спеціально підібрані так, щоб саме їх Ви очікували побачити у наборі LEGO 71399 – вході в особняк.

Захопіть фігурку Маріо або Луїджі, наберіться сміливості та вирушайте в таємничий особняк, населений примарами у наборі LEGO Додатковий набір «Вхід у Маєток Луїджі™».

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    27 січ, 2022
    Отличный набор, который благодаря стартовой плите является практически полноценным (нету Марио или Луиджи). Богмайр выглядит великолепно, его можно сразу узнать, несмотря на то, что он малоизвестный враг. И главное - руки, с них как будто капает теневая жижа. Мне нравится включение паука, учитывая печально известное содержание серии, вызывающее арахнофобию. Кстати, кто не играл в игру, то не знает, что в ней колодец давал возможность увидеть финального босса на дне, но поскольку этот колодец заполнен водой, он, вероятно, самый обычный.
    Достоинства:
    Супер-круто, что к игре вернулись в 2022. Богмайр легко узнаваем, как и Полтерпап. Цвета деталей: темно-зеленый и оранжевый хорошо сочетаются. Стартовая плита со специальной музыкой.
    Недостатки:
    Колодец простой, могли бы добавить какую-то штуку на дне.
  • 5.0

    27 січ, 2022
    Как человек, который любит серию Luigi's Mansion, я очень ценю то, что наборы включают в себя так много элементов из игр. Тот факт, что лего удалось почти точно воссоздать битву с боссом Богмайром, заслуживает особой похвалы. Включение Полтерпапа немного странно, так как его не было в первой игре, но иметь призрачного пса всегда приятно, а механика кидания ему кости является аккуратной отсылкой к золотым костям из серии (которые, по сути, были дополнительными жизнями). Единственная часть, которая кажется странной, — это колодец, поскольку он, дающий вам ведро воды, не встречается ни в одной из игр.
    Достоинства:
    Много отсылок на игру. Полтерпапа хоть и не было в 1 части, я рад его получить, еще и с функцией. Богмайр сделан очень хорошо.
    Недостатки:
    Колодец ни к чему, в играх его не было.
  • 4.0

    27 січ, 2022
    Включена новая стартовая плитка, которая начинает игру так же, как традиционная стартовая труба для Марио, но вместо темы Марио звучит жуткая атмосферная музыка. Внутри ворот кладбища есть множество вещей, с которыми Луиджи может справиться (включая призрака Богмайра), прежде чем он войдет в сам особняк. Набор добавляет в игру Луиджи несколько забавных элементов, но на самом деле не является полным, по крайней мере, без 71397, где есть пылесос.
    Достоинства:
    Готическая тематика. Зловещая музыка. Сразу 2 призрака и Полтерпап. Много панелей со штрих-кодами.
    Недостатки:
    Без понятия, как победить призраков без пылесоса, который в наборе 71397.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари