>
Уточнити наявність у постачальника
10999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 646 шт.
0 шт.
57.8 × 47.5 × 12 cm
18+
0 шт.
4.5

Опис

Дорослі теж люблять іграшки, хоч і не завжди в цьому зізнаються. Дозвольте собі розслабитися після насичених буднів за складанням конструктора, який нагадує дитинство. У наборі Система розваг Nintendo (71374) ностальгічні деталі, які повертають до часів ігрових консолей, ретро-телевізорів і гри «Супер Маріо».

Приголомшлива реалістичність

Втільте свої спогади в інсталяцію з конструктора ЛЕГО. Як завжди, в наборі поєднується захоплююча збірка і геймплей, який не залишить байдужим нікого. Детальна інструкція в комплекті дозволить з точністю відтворити всі об'єкти. У комплекті ігрова консоль Nintendo, вставна касета, телевізор і пульт.

Відкрийте слот в ігрової консолі Nintendo, щоб вставити туди касету з улюбленою грою. Веселощі починається! На екрані телевізора відображений процес гри в «Супер Маріо». Прикріпіть фігурку 8-бітного героя і прокрутіль важіль за екраном для того щоб гра ожила! Маріо як справжній буде бігти по смузі перешкод, збираючи монети і проходячи випробування.

Ексклюзивний колекційний набір LEGO® Super Mario Nintendo Entertainment System (71374) створений як продовження нової серії серпня 2020 «Супер Маріо». Доповніть свій набір фігуркою Маріо з стартового набору серії і спостерігайте за його реакцією. Герой відтворює музику і звуки гри, збирає монети, що дозволяє повністю зануритися в атмосферу.

Подарунок, який запам'ятається надовго

Набір LEGO Exclusive Система розваг Nintendo (71374) - це не тільки чудовий подарунок другу чи родичу, але і відмінна можливість побалувати себе якісною і цікавою колекційною річчю. Всі деталі проходять ретельні дослідження під впливом високих температур, фізичних впливів і хімічний аналіз. Тому, ви можете бути впевнені в довговічності свого придбання. Будь-який фанат ЛЕГО або Супер Маріо буде радий такому подарунку.

Характеристики набору

  1. Складається з 2646 деталей - вас чекає захоплюючий процес складання, який допоможе відволіктися від рутинних справ.
  2. З набором ви можете зібрати модель ретро-телевізора, консолі Nitendo з пультом на дроті, касету з грою.
  3. Фігурка Маріо в комплект не входить.
  4. Вікове обмеження - 18+.

Купити набір LEGO Super Mario Nintendo Entertainment System™ (71374) ви можете на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні. Всі набори 100% оригінальні і сертифіковані.

  • 4.0

    5 жов, 2020
    В целом прикольно, но некоторые моменты расстроили. Простота игр, например. Я понимаю, что больше рассчитано на детей, но все же ожиданий было больше. Телевизор на подставке никак не закреплен. Вообще не понял, почему это не продумали. Еще не хватает провода, подключающего приставку и телик, из-за этого теряется аутентичность. Но потраченного времени на сборку не жалею, ушло часов 5 в целом
    Достоинства:
    Можно выделить сборку телевизора отдельно, доставила удовольствие
    Недостатки:
    Все описано в самом отзыве
  • 5.0

    16 вер, 2020
    Набор оправдал ожиданий. Цена высокая, но оно того стоит! Игры слишком простые, но нам на пару вечеров хватило. Разобрал, хочу попробовать смастерить что-то другое. Но всё же это ЛЕГЕНДА игрового мира:D
    Достоинства:
    красивый набор, жалко разбирать, на полке может стоять, рядом с приставкой:)
    Недостатки:
    Больше вариаций взаимодействия, у меня видно были завышенные ожидания;)
  • 4.0

    7 вер, 2020
    Как и всегда делали заказ на одном из лучших сайтов категории "лего". Менеджер посоветовала Систему развлечений Nintendo. Цена устроила. Заказ довольно быстро доставили. Придумали задания, детворе пришлось понапрягаться.
    Достоинства:
    Необычный формат для лего, подходит для челленджей, которые сейчас популярны.
    Недостатки:
    Хотелось бы больше возможностей, игровых полей. Размер мог бы быть и побольше.
  • 5.0

    5 вер, 2020
    Покупал в данном наборе набор LEGO Exclusive Система розваг Nintendo. Узнал про данный набор и решил купить, к тому же цена устроила. Скоростью доставки и работой менеджеров остался доволен,а что касается набора... Собирать достаточно интересно, ушло примерно 7 часов. Но от самой игры ожидал больше. В целом собрал - поставил - любуешься.
    Достоинства:
    Магазин посоветовать могу,но на счет набора подумайте и посмотрите обзоры.
    Недостатки:
    1. Пропорция телевизора это ужас, 2 игра сама по себе скудная (могли и лучше)
    • 30 вер, 2020
      Хотела заказать, но взглянув на Ваши фото передумала. Действительно, таких денег набор не стоит, да и дизайн какой-то сельский.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари