>
В наявності
3599 грн
2783 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

359 шт.
4 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
3958 грн
3060 грн
+ =
5698 грн
4421 грн
+ =
7398 грн
5975 грн
+ =
4188 грн
3243 грн
+ =
5698 грн
4442 грн
+ =
7398 грн
5975 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Люди Ікс знову повертаються у 2024 році в наборі LEGO "Marvel X-Jet Людей Ікс". Він приурочений до виходу нового мультсеріалу під назвою "Люди Ікс '97", який продовжить оригінальну історію.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76281 був випущений в рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 359 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 8 років. Тематика набору - транспорт.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями і врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир. 

Мініфігурки Всесвіту Людей Ікс

У набір ЛЕГО 76281 входить 4 мініфігурки:

  1. Росомаха. У нього жовто-синій супергеройський костюм з чорними смужками тигра і червоним ременем. Образ доповнює жовто-чорна маска і сірі довгі кігті. Його двостороння голова показує його з усмішкою з одного боку і гарчанням з іншого;
  2. Циклоп. Керівник Людей Ікс має синій костюм із виділеним пресом. На торсі принт жовтого ременя з комунікатором і пояс із буквою "Х". У нього двостороння голова, з усміхненим і суворим обличчям;
  3. Роуг (Шельма). Ще одна учасниця команди одягнена в жовто-зелений облягаючий костюм. Її особливість - кілька пасм сивого волосся. Одне з облич дівчини посміхається, а інше розлючене;
  4. Магнето. Заклятий ворог Людей Ікс у наборі має новий костюм пурпурного кольору з великою літерою "М". У нього також є фіолетовий плащ і сіра підставка, що імітує його політ, які доповнюють його образ. Його двостороння голова демонструє усмішку з одного боку і сердитий погляд. 

Пілотований літак

Модель, представлена в наборі, має назву Темний птах або ж Ікс-Джет, головним пілотом якого виступає Циклоп. Це міцний і маневрений літак синього кольору з довгою центральною секцією, увінчаною двома великими двигунами і крилами, зміщеними назад. Скло кабіни червоного кольору. В основній секції кабіни безліч різних екранів і може сидіти 2 мініфігурки. За нею ще одна кабіна, наповнена такою самою кількістю техніки і розрахована на 2 персонажі. Далі розташовані два знімних вантажних відсіки. В одному з них зберігаються додаткові боєприпаси для літака, а в іншому - кігті Росомахи, коли він ними не користується. Знизу літака розташовані 2 шипомети і 2 ракетні установки. 

Надихніться на пригоди високо в небі, де Люди Ікс борються проти Магнето, за допомогою набору ЛЕГО "Marvel X-Jet Людей Ікс". 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    15 лют, 2024
    Це чудовий набір, який додає нам сподівань на нові набори Людей Ікс у майбутньому! Збірка цікава і, що головне для корабля, - міцна. Мені подобається його зовнішній вигляд і можливість розміщення 4 пасажирів. Хотів би висловитись стосовно ціни, де ви взяли це розуміння - зависока/занизька? Можете спершу зайти на Pick A Brick і поцікавитися деталями. Наприклад, багато деталей з цього набору наразі недоступні. Також зростання цін на пластик. І нарешті - головна причина, ви або купуєте набір, бо можете його собі дозволити і він вас цікавить, або ні. Тому ніколи не зважаю на це як на недолік. Інша справа, що я, наприклад, хотів би мати більше місця всередині. Корабель здається завузьким і не має вдосталь місця. Можливо, компанія просто розбалувала нас великими наборами, як квінжет.
    Достоинства:
    напевно, головний плюс - повернення до тематики людей ікс. Збирати цікаво, плюс з рідкісних або унікальних мініфігурок. Сподобалось яскраво-червоне скло на фоні синього корабля. Мініфігурки відповідають тематиці набору.
    Недостатки:
    чогось принципово нового у наборі не було показано. Мало місця всередині корабля.
  • 5.0

    15 лют, 2024
    Приємно бачити, що Люди Ікс з'являються в більшій кількості наборів LEGO. На щастя, він ще й не такий поганий, як нещодавній набір, натхненний "Марвелами". Ця нова версія дуже схожа на набір 2014 року, що й слід було очікувати. Головна відмінність - змінений дизайн ракет, вбудованих в шассі. Як це часто буває, є місце для мініфігурок і їх зброї. Крім усього іншого, X-Jet чудово поєднується з персонажами Людей Ікс із серії 2 мініфігурок Marvel. Сподіваюся, в наступних наборах ми побачимо більше персонажів Людей Ікс.
    Достоинства:
    Якісне покращення дизайну оригінального корабля - він більший та деталізованіший. Збережені всі головні атрибути та колір. Досить круті мініфігурки, хоча й не ідеальні.
    Недостатки:
    Мініфігурка Росомахи з меншою кількістю принтів, ніж у серії мініфігурок. Є величезна кількість персонажів, які взагалі ніколи не потрапляли у набори.
  • 5.0

    15 лют, 2024
    Особисто мені цей набір здався неймовірно приємною збіркою, яка, незважаючи на неприємно високу ціну, все ж є крутою пропозицією від LEGO, на що впливає ігрова цінність та мініфігурки. Корабель має добре спроектований дизайн, який надає йому вигляду екранного Ікс-Джета. Також є оновлені мініфігурки Циклопа і Магнето з майбутнього мультсеріалу, а також нова мініфігурка Роуг. І хоча загалом я задоволений набором, ціна на нього завищена. Однак, якщо взяти оригінальний набір 76022, за який заплатити потрібно вдвічі більше, то стає не так погано))
    Достоинства:
    Повернення до теми Людей Ікс напередодні мультсеріалу. Реактивний літак виглядає чудово, має рухливі деталі і може стійко стояти на поверхні. Не фанат зовнішнього вигляду Магнето, але всі інші мініфігурки виглядають топово.
    Недостатки:
    Кілька додаткових мініфігурок не було б зайвими.

Рекомендуємо подивитися ці товари