>
В наявності
1549 грн
1197 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

290 шт.
2 шт.
26.2 × 7.2 × 19.1 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Шалений Ракета поспішає на своєму космічному кораблі взяти участь у битві за Ксандар, а якщо вдасться, то і вбити Ронана Обвинувача. Усі ці події і навіть більше відбуваються в наборі LEGO Marvel "Warbird" Ракети vs. Ронан.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76278 був випущений в рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 290 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - транспорт.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість узяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями і врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир. 

Єнот проти загарбника

У набір ЛЕГО 76278 додано 2 мініфігурки, які фігурували під час битви за Ксандар. З великою різницею - один з персонажів хотів врятувати планету, а інший - знищити. 

  1. Ракета. Генетично модифікований єнот у наборі має коричневе тіло з білою мордою і нижчий за стандартну мініфігурку. На ньому бордовий костюм, між торсом і ногами якого додано деталь хвоста. У нього є бластер;
  2. Ронан Обвинувач. Представник раси крі сам по собі блакитного кольору й одягнений у чорний костюм. У нього знімний чорний капюшон і плащ. У руці Ронан тримає збірну Вселенську зброю.

Космічний корабель Ракети

Під час битви при Ксандарі Ракета використовував космічний корабель Warbird, щоб пошкодити корабель Ронана, а також захистити планету від бомбардувань. Під кінець битви він, спрямувавши корабель, збив Ронана на планету, де той був знищений силою каменю нескінченності. 

Складання знаменитого корабля в наборі починається з формування трикутної основи, до якої зверху та знизу приєднуватимуться деталі. Ця ж основа створює крила для нього. Використовувані кольори - синій, помаранчевий, білий і сірий. Перевертаючись різними сторонами, до моделі додаються великі двигуни, корпус, гармати і кабіна. Її повні розміри досягають 8 сантиметрів заввишки, 15 завдовжки і 24 завширшки. У корабля є функціональні особливості, які насамперед пов'язані з битвою проти Ронана:

  • овальне скло кабіни може відчинятися і зачинятися, щоб усередині вмістити Ракету з його бластером;
  • нагорі корабля встановлено 2 ракети, що стріляють;
  • під кожним крилом є мега-шутери з 6 деталями.

Мчіть крізь космос у компанії Ракети назустріч пригодам Вартових Галактики і своїм власним у наборі ЛЕГО Marvel "Warbird" Ракети vs. Ронан. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари