>
В наявності
2099 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

355 шт.
4 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Вирушайте разом із Шурі у захоплюючу битву, використовуючи новаторський транспортний засіб у наборі LEGO Marvel «Сонячний птах» Шурі. Разом з Накією та Залізним серцем, їй належить виступити проти воєначальника атлантів - Аттуми.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76211 було випущено у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 355 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тематика набору – транспортний засіб.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояних супергероїв із лиходіями та врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир.

Фігурки набору

Сутичка в наборі обіцяє бути епічною, адже в ньому представлено відразу 3 герої і 1 лиходій, зате який - ватажок варварів та колишній правитель Атлантиди. Отже, серед мініфігурок:

  1. Накія - член войовничих собак, що вирушає на завдання по всьому світу. Бойова дівчина з'являється у зеленій броні із салатовими та сірими вставками. На обличчі прикраса у вигляді крапок та візерунків. Воює вона за допомогою двох кілець-чакр;
  2. Шурі – сестра Т’Чали та відповідальна за технології. У наборі дівчина одягнена у свій бойовий костюм Пантери, який включає деталі з чорного, фіолетового і білого кольору. Аксесуар - віброрукавички;
  3. Залізне серце (Рірі Вільямс) – спадкоємиця Залізної людини, яка створила аналог його костюма. На дівчині сіра броня з багатьма трубками, а також принт у вигляді окулярів. Зі зброї у неї репульсотори, які кріпляться за спиною;
  4. Аттума - суперлиходій, воєначальник атлантів. Чоловік має блакитний колір шкіри та рваний одяг, як у його рідного племені варварів. На голові спеціальна корона. Його зброя – це спис.

Сонячний птах

Транспортний засіб Шурі у наборі LEGO 76211 виконаний у стилі його власниці - чорний колір з жовтими смужками та фіолетовими ілюмінаторами. У готовому вигляді він має 7 сантиметрів заввишки, 27 завдовжки і 26 завширшки. Літак заснований на тому, що з'явився у фільмі "Чорна пантера: Ваканда навіки".

Потужне спорядження підходить і для подорожей, і для битв з ворогами. Воно оснащено двома великими двигунами на шарових шарнірах, які можна повертати і нахиляти під різними кутами. Петлі дозволяють складати крила вперед та назад під час польоту. У задній частині знаходиться сховище для зброї Шурі, а спереду встановлені 2 шипомети, які стріляють маленькими фіолетовими деталями. Також є кабіна, всередині якої може знаходитися 1 фігурка, переважно Шурі, адже це її корабель і керувати машиною.

 Нехай почнеться битва в наборі LEGO Marvel «Сонячний птах» Шурі. Дівчина вже приземляється на місце битви на своєму транспортному засобі та зустрічається зі своїми напарницями – Накією та Залізним серцем. Зібравшись разом, вони гарантовано зможуть перемогти злісного Аттуму.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    12 жов, 2022
    Мені було б легко сказати, що це Lego, і закінчити на цьому. Любите ви їх чи ненавидите, але точно знаєте, що таке Lego та їх якість. Набір Lego поставляється в якісній упаковці. Усередині коробки є кілька мішків із деталями, кожен з яких пронумерований для посилання на посібник. Значна частина коробки заповнена повітрям. Цей набір заснований на франшизі “Чорна Пантера: Ваканда назавжди” та кораблі, яким керує Шурі. Мені подобаються нові деталі, які з’єднують крила з самим кораблем – я ніколи раніше не бачив, щоб такі використовувалися. Вони забезпечують стабільну артикуляцію в багатьох напрямках. Ще один предмет, якого я раніше не бачив, — це маленькі гармати саме такого типу. Ще один геніальний витвір дизайну. Вони також досить потужні. Ви отримуєте 4 маленькі шпильки для куль.
    Достоинства:
    - все упаковано, щоб ви знали, який пакет вам потрібно використовувати, це вказано в інструкції; - чіткі інструкції; - тема Marvel, що як на мене одразу круто; - час летить непомітно під час збірки; - кожна частина деталізована, включно з кораблем та фігурками
    Недостатки:
    - може бути дорогим для деяких людей
  • 5.0

    12 жов, 2022
    Після створення я зрозумів, що він навіть крутіший, ніж здавалось. Дизайн, особливо складені задні крила, дуже унікальні і цікаві, тому їх трішки важко зобразити на фото. Корабель гарного розміру, на ньому весело літати дитині. Він також добре виглядатиме на виставці з іншими наборами Marvel. Мініфігурки — це те, що дає перевагу цьому набору! По-перше, Аттума. Деталізація принта просто фантастична. Головний убір — це нова, спеціальна форма. Далі йде Накія. Гарна зачіска і кілька дуже детальних принтів. Тепер до Шурі! Більше чудового друку (включно з пальцями ніг!), справді гарна зачіска і круті рукавиці. Нарешті, мій особистий фаворит - Залізне сердце. Супердеталізований принт з усіма механічними деталями її костюма. Крім того, гарне двостороннє обличчя (є у всіх фігурок).
    Достоинства:
    Корабель фантастичний, один із найкрутіших за останній час на базі Marvel. Цікавий дизайн та крила, що складаються. Чудова колекція деталізованих мініфігурок, які супроводжують цей корабель.
    Недостатки:
    Хтось може сказати, що ціна висока, але по акції беріть точно.

Рекомендуємо подивитися ці товари