>
В наявності
8799 грн
6804 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

3 128 шт.
1 шт.
58.2 × 12.4 × 48 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
9158 грн
7095 грн
+ =
9388 грн
7264 грн
+ =
10898 грн
8442 грн
+ =
12598 грн
9996 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Щит Капітана Америки став символом персонажа, а якщо говорити більш глобально - всього всесвіту Marvel. З набором LEGO "Marvel Щит Капітана Америка" він розширює свій вплив ще й на конструктор ЛЕГО, надаючи кожному фанату можливість відчути себе першим Месником.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76262 був випущений в рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 3128 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - збірні фігури. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями і врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир. 

Мініфігурка Капітана Америки

Щит у наборі ЛЕГО 76262 супроводжує його власник - Капітан Америка у форматі мініфігурки. Його костюм натхненний фільмом "Месники: Ера Альтрона". Тулуб синього кольору і деталізований з обох боків, з текстурованим набиванням, срібною зіркою і різними червонувато-коричневими ремінцями. На голові синій шолом з буквою "А", а як альтернатива представлений елемент волосся. Двостороння голова під шоломом показує рішучий і веселий вираз обличчя. Мініфігурка отримала у вигляді аксесуара свій щит, а також Мйольнір, оскільки виявилося, що Капітан також гідний ним володіти. 

Щит із вібраніуму* (*насправді з пластикових деталей)

Якою б деталізованою не була мініфігурка, головна цінність цього набору - це щит Капітана Америки діаметром 47 сантиметрів. Він складається з 36 мозаїчних панелей з мінімальними проміжками, які й зовсім зникають, якщо дивитися на них з відстані. Однак основою для складання виступає каркас із сірих і чорних деталей, на які вже зверху розміщуються панелі та клини. Кожна панель кріпиться до затискачів по краю рами і до шпильок ближче до середини. Вони з'єднуються таким чином, що щит виходить трохи вигнутим і відтворює червоні з білим кола, а також білу зірку на синьому тлі посередині. У той час, як у кіл видно шпильки, то п'ятикутна зірка навпаки - гладка і контрастує зі збіркою, виступаючи над її поверхнею. 

У цьому наборі також продумана можливість демонстрації готового щита. Стенд складається здебільшого з чорних елементів Technic, з парою балок, що зміцнюють вертикальну опору. Щит поміщається в паз і притуляється до задньої опори, тому він представлений під привабливим кутом. Підставка доповнена табличкою, на якій нанесені принти Саги Нескінченності, ЛЕГО та ім'я супергероя - Капітан Америка. Поруч із нею можна поставити саму мініфігурку, яка разом зі своїми аксесуарами приймає динамічну позу. 

Вдайтеся до допомоги Першого Месника, а точніше його щита в наборі ЛЕГО "Marvel Щит Капітана Америка" і не дайте злу шансів заволодіти навіть одним зі світів мультивсесвіту. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    28 сер, 2023
    З більш ніж 3000 деталей вам знадобиться стільки ж часу, щоб викувати справжню річ, скільки і для того, щоб зібрати цього монстра разом. У мене на це пішло близько 5 годин. У конструкції використовуються 36 тонких шарнірних пластин, які кріпляться по всьому периметру і поєднуються в центрі. Виходить монументально величезний щит, трохи більший 47 см в кожну сторону і підставка насправді значно полегшує демонстрацію. Варто зазначити, що це не модель 1:1, і її неможливо носити, те на що всі потай сподівались. Скоріше за все, вага заважає цій ідеї. До підставки додається табличка, яка ідентифікує щит. До набору також входить одна мініфігурка капітана Стіва Роджерса, який має двосторонню голову з двома виразами обличчя - посмішкою та рішучим хмурим поглядом.
    Достоинства:
    Збірка повторюється, однак для мене це не є чимось поганим - включив серіальчик і поєднуєш деталі. Легко слідувати інструкціям, які окрім кроків також показують, наприклад, як брати щит. Пречудовий кінцевий вигляд.
    Недостатки:
    Досить важкий момент коли потрібно саме поставити щит на підставку, декілька деталей можуть таки відлетіти.
  • 5.0

    28 сер, 2023
    Це набір для людей, які колекціонують пам’ятні речі або атрибути з фільмів Марвел. Він ідеально підходить для того, щоб його можна було повісити на стіну або розмістити в галереї поруч із Мйольніром. Нелегко спроектувати та побудувати велику округлу форму щита, однак дизайнери з цим впорались і саме тому він так гарно виглядає. Проте краще не перевертати його на зворотній бік, там уся естетика втрачається. Це набір, створений для того, щоб його можна було побачити лише під одним кутом. Капітан Америка представлений у цьому наборі як фігурка, але якщо ви брали набори серії останні роки, то вона не стане чимось новим. Трохи прикро, як мініфігурка кріпиться до основи. Дивне розміщення напівпрозорих предметів змушує мене думати, що це було скоріше доповнення до набору в останню хвилину, а не запланована ідея. Здається, ніби все погано, однак ні. Насправді щит виглядає гарно і зазирнути на зворот можна лише з цікавості: а що там. Фігурка не нова, однак вона має право тут бути і поряд з настільки величезним щитом не настільки помітна. Загадка лише, навіщо ці прозорі деталі))
    Достоинства:
    Інструкції розроблені таким чином, щоб розбити повторення. Доволі довга збірка. Кінцевий продукт є чудовим експонатом та обов'язковим для фанатів. Відтворено вигин щита та добре закріплено на підставці. Круто виглядає поруч з набором "Молот Тора".
    Недостатки:
    Ззаду виглядає не дуже. Не найкращий вибір фігурки та способу для її демонстрації.
  • 5.0

    28 сер, 2023
    Незважаючи на те, що будівництво неминуче повторюється, Щит Капітана Америки виглядає фантастично та забезпечує набагато більшу точність, ніж я передбачав до того як зміг зібрати його. Вигнута форма є привабливою та значною мірою уникає прогалин, а декоративна зірка напрочуд складна та урізноманітнює збірку. Відсутність рукоятки розчаровує, але це зрозуміло, оскільки щит важкий і не зовсім жорсткий, на відміну від Молота Тора, який можна тримати у руці. Однак мініфігурка погана, оскільки кілька найбільш пам’ятних костюмів Капітана Америки ще не випущені у формі мініфігурки. Ліпше було б обрати його одяг часів Другої Світової.
    Достоинства:
    Набір вражає ще від початку - величезною коробкою. Під час збірки можна повчитись прийомів з'єднання та створення форми. Готовий щит виглядає ідеально по кольорам, формі та акценті у вигляді зірки.
    Недостатки:
    Неминуче повторювана конструкція. Мініфігурка ніби і деталізована, однак не унікальна та погано підходить.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари