>
В наявності
629 грн
486 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

130 шт.
2 шт.
19.1 × 7 × 14.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

У більшості випадків мотоцикл може виявитися навіть зручнішим для героя, адже допомагає проїхати у важкодоступних місцях і є більш маневреним. Цим лайфхаком користуються Стів Роджерс і Наталя Романова в наборі LEGO "Marvel Мотоцикли Чорної Вдови й Капітана Америка", вирушивши переслідувати лиходія - Альтрона. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76260 було випущено в рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 130 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 6 років. Тематика набору - мотоцикли. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями і врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир. 

Супергеройський дует

Обидві мініфігурки, додані в набір ЛЕГО 76260, мають зовнішній вигляд, заснований на персонажах фільму "Месники: Ера Альтрона". 

  1. Капітан Америка - супергерой, посилений спеціальною сироваткою. Фігурка має синій костюм, із зіркою по центру, ременем і металевими вставками. Знявши волосся, Стіву можна одягнути синій шолом Месників. Окремий аксесуар - щит із зіркою;
  2. Чорна вдова - професійна шпигунка. Фігурка дівчини є абсолютно новою. Вона включає чорний обтягуючий костюм із сірими та блакитними смугами. Наташа зі зброї має сірий пістолет, а також напівпрозорі блакитні кийки. 

Обидві мініфігурки мають двосторонні обличчя, які допомагають їм по-різному реагувати на ігрові ситуації. 

Швидкісні мотоцикли

Набір містить два зібраних мотоцикли, які є основними збірками. Перший із них належить Капітану Америці. Він виконаний із блакитних деталей і досить громіздкий. З боків додатково встановлені шипомети, які вистрілюють при натисканні. Спереду є зручний маленький затискач, щоб Ви могли прикріпити щит з вібраніума до передньої частини. За кермом розташовані спідометри, а також місце для фігурки (супергерой може як стояти, так і сидіти). Червонувато-коричневі мішечки звисають з кожного боку, що нагадує військовий мотоцикл Капітана Америки часів Другої світової війни. 

Мотоцикл Чорної вдови практично аналогічний за конструкцією, проте збирається з червоних і чорних деталей. З боків розташовані шипомети, що стріляють маленькими деталями. У цій моделі мотоцикла відсутня друкована приладова панель, тому мініфігурка ближче до керма і не настільки нахиляється. Як і Капітан, вона може сидіти або стояти. За бажання, Наташа також легко знімається з мотоцикла і може продовжити бій на своїх двох. Позаду є затискачі для кийків героїні. 

Покажіть штучному інтелекту - Альтрону, що йому не перемогти людство. Для цього заручіться підтримкою двох Месників з набору ЛЕГО "Marvel Мотоцикли Чорної Вдови й Капітана Америка" і вирушайте рятувати світ.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    30 чер, 2023
    Я прям фанатію від тандему Вдови та Капітана, тому питання купівлі навіть не стояло. До того ж, я колекціоную різні фігурки/статуетки і ці невеличкі збірки могли б якісно це доповнити. Мотоцикли добре зроблені, деталізовані і досить міцні (важливо, оскільки набір в першу чергу орієнтований на дітей). Вони набагато кращі за цільні, які використовуються у наборах найчастіше. Мініфігурки є найцікавішою особливістю, з новою мініфігуркою Чорної Вдови. За моїм вердиктом, це невеликий набір за низькою ціною, який може привернути увагу фанатів Месників, дітей або в принципі взагалі будь-кого.
    Достоинства:
    Нова та ексклюзивна (поки що) мініфігурка Чорної Вдови. Підозрюю, що вона далі буде з'являтись у наборах. Мотоцикли з деталей, їх цікаво збирати та потенційно грати. Немає наклейок.
    Недостатки:
    Відсутність друку на руці Чорної Вдови.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари