>
В наявності
969 грн
749 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

220 шт.
2 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
3068 грн
2387 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Морбіус - незвичайний ворог, тому Майлзу Моралесу доведеться дуже постаратися, щоб знайти до нього підхід у наборі LEGO "Marvel Майлз Моралес проти Морбіуса" та перемогти його. Спочатку персонажі не були суперниками, проте Майлз не може спустити з рук питво крові в місті та нічні погроми, тому вирішує розібратися.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76244 було випущено у рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 220 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 7 років. Тематика набору – автомобіль.

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв із лиходіями та врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир.

Морбіус проти Майлза Моралеса

Набір ЛЕГО 76224 стикає в битві добро і зло, бажання допомагати людям і пити їхню кров:

  1. Майлз Моралес - хлопець, укушений павуком, що мутував. Спочатку уникав своїх здібностей, але потім прийняв їх і почав допомагати людям. У наборі він одягнений у свій костюм павука, що поєднує чорний колір, біле павутиння та червоні деталі. З аксесуарів у нього напівпрозоре павутиння, що відображає його здібності;
  2. Майкл Морбіус - чоловік, який намагався вилікувати захворювання крові за допомогою ДНК кажанів та ударів струмом. Наслідком такого “лікування” стало перетворення Майкла у вампіра та невгамовне бажання пити кров. Перша мініфігурка персонажа в серії має чорний костюм із червоними акцентами, незастебнутий до шиї. Обидва вирази його обличчя злі, з різницею в тому, що одне з них більш розлючене. Його аксесуари – червоний флакон з кров'ю та фіолетовий – антитіла вампіра.

Також до набору додані 2 кажани, які збираються допомогти Морбіусу у його планах.

Гонитва на автомобілі

Якими б здібностями не володів Майлз Моралес і як би він не любив розгойдуватися на павутині між будинками, він все ще цінує швидку їзду на автомобілі. А коли машина така крута, як у наборі, то це вдвічі приємніше. Її дизайн черпає натхнення від костюма героя і здебільшого складається з чорних та червоних елементів. Передня частина автомобіля нагадує голову павука з парою зубчастих пластин на капоті, схожих на ікла, і двома комплектами фар, що символізують численні очі павука. Також фішки дизайну – це друкований нахил для передньої частини автомобіля, регульований спойлер та нітро, що виступає із задньої частини. Для боротьби з ворогами машина використовує 2 шипомети, встановлені по обидва боки. Внутрішня частина включає деяку деталізацію як спідометр і може помістити мініфігурку Майлза Моралеса. Для цього потрібно зняти скло, посадити мініфігурку та поставити його назад.

Воюйте з сильним вампіром у наборі ЛЕГО "Marvel Майлз Моралес проти Морбіуса", але будьте обережні, щоб не потрапити під літаючі флакони Морбіуса і не перетворитися на кровопивцю.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    18 січ, 2023
    Сьогодні я пішов і купив цей набір на свій день народження, і він мені неймовірно сподобався. Я був дуже схвильований, коли почув про цей набір, оскільки в мене немає фігурки Майлза Моралеса в цьому костюмі. Фігурка Морбіуса є чудовим доповненням до моєї великої колекції лиходіїв Marvel, яку я збираю. Автомобіль також наповнений цікавими деталями, і, незважаючи на те, що він маленький, я думаю, що він того вартий. Я вважаю, що ціна за цей набір досить пристойна, особливо через дві ексклюзивні фігурки та дивовижні деталі автомобіля. Я однозначно рекомендую цей набір будь-якій віковій групі та будь-якому фанату лего, Людини-павука, Marvel або Морбіуса.
    Достоинства:
    Ексклюзивні мініфігурки. Милі маленькі мишки та баночки з зіллям. Автомобіль має універсальні кольори, тому може легко підходити і Морбіусу (якщо трішки закрити очі на павутину).
    Недостатки:
    Не вистачає капюшона або якогось покриття голови для вампіра. Було б добре мати загострені вуха у фігурки.

Рекомендуємо подивитися ці товари