>
В наявності
1049 грн
811 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

66 шт.
2 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Створений для стримування Халка, костюм Тоні Старка під назвою Халкбастер цілком можна випробувати для боротьби з Таносом, що і запропоновано зробити в наборі LEGO "Marvel Халкбастер Залізної Людини проти Таноса". 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76263 було випущено в рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 66 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 4 років. Тематика набору - збірні фігури. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями і врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир. 

Залізна людина проти Таноса

Набір ЛЕГО 76263 зіштовхує ворогів - Залізну людину і Таноса, пропонуючи помірятися силами.

  1. Залізна людина (Тоні Старк) - мільярдер, який розробив залізний костюм. На мініфігурці один із костюмів, що поєднує червоний і золотий кольори. По центру тулуба світиться коло - реактор, що підтримує життя персонажа. Знявши шолом, можна побачити зухвалий вираз обличчя з одного боку, а також зле обличчя під час керування костюмом;
  2. Танос - воєначальник, який збирав Камені нескінченності. Божевільний титан одягнений у синій костюм із деталями золотої броні спереду і на спині. Голову прикриває золотий шолом, залишаючи відкритим частину обличчя. Голова під шоломом одностороння - розлючена. 

Битва винахідливості проти сили

Щоб збільшити свої шанси на перемогу, обидва персонажі вирішили використати в битві додаткові збірки. У Залізної людини - це його розроблений костюм Халкбастер. Він загалом повторює стилістику костюмів Тоні Старка, проте є значно збільшеним у розмірі. Стартові деталі розраховані на те, що набір збиратимуть діти і в них не виникне проблем зі з'єднанням елементів. До відмінних рис готового костюма можна віднести голову, виконану у формі півсфери, деталі кулаків і велику круглу деталь реактора на торсі. Піднявши голову і відкинувши деталь торса вперед, можна виявити місце для Залізної людини. Якщо розмістити його в положенні сидячи, то всі деталі ідеально закриються назад і дадуть змогу почати бій. У бою Халкбастер є дуже рухливим: можна повертати тулуб по колу, переставляти ноги, піднімати руки. 

Своєю чергою Танос обрав для битви літальний засіб, розраховуючи таким чином отримати перевагу. Він складається із сірої основи, крісла, призначеного для свого власника, золотистих крил, круглих дисків і двох ракетниць, що стріляють синіми деталями. Титан може комфортно сісти в синє крісло і спробувати атакувати Тоні з повітря. 

Обирайте сторону добра чи зла, яка переможе сьогодні або грайте разом з кимось із близьких, вирішуючи все в процесі, попередньо зібравши набір ЛЕГО "Marvel Халкбастер Залізної Людини проти Таноса". 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    29 сер, 2023
    Набір був призначений для сина, однак як поважаючий себе тато, я планую теж його вивчити. Ви отримуєте купу нових деталей у нових кольорах (темно-червоний) і новий каркас для меха сірого кольору. І я абсолютно обожнюю цю фігурку Залізної людини... можливо тому, що я був фанатом Marvel в дитинстві в 90-х роках. Мені подобається, що шолом знімається і голову можна повертати для різних виразів обличчя. Його можна посадити у робота та зробити їх одним цілим. Халкбастер рухає руками і ногами, а голова і тіло дуже добре обертаються. Тому, на мою думку, Танос у наборі трішки вторинний, хоча і має чіткі принти та шолом. Його транспортний засіб стріляє ракетами і дисками.
    Достоинства:
    Займає кілька хвилин під час збірки. Функціональні моделі з можливістю налаштовувати позу Халкбастера та стріляти літальним апаратом. Обидві мініфігурки у своїх костюмах та мають шоломи.
    Недостатки:
    Можна було краще попрацювати над з'єднаннями частин Халкбастера.
  • 5.0

    29 сер, 2023
    Мій маленький син обожнює конструктори Lego. Більше за нього він, можливо, любить фільми Marvel. Йому 8 років, і він без проблем дотримувався інструкцій, щоб зібрати набір разом. У цьому наборі є два його улюблених персонажі - Залізна людина і Танос. Робот Тоні використовує кольори персонажа та невеликий для того, щоб можна було брати із собою. Частина його голови та торсу відкриваються, що помістити фігурку. У Таноса в свою чергу невеличкий літальний апарат. Тож ігри поганець - герой останні дні у нас не припиняються. Щаслива дитина - щаслива мама.
    Достоинства:
    Робот не супер рухливий, однак для дитини вистачає. Костюм відтворює деталі броні Тоні Старка з його генератором. Впізнавані і мініфігурки, і їх збірки. Зібрати доволі просто, а от грати дитина зможе довго.
    Недостатки:
    Звичайно, трохи мало деталей, однак ми це знали при покупці, тому все ок.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари