>
В наявності
1549 грн
1197 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

310 шт.
0 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

" - Скажіть, що у вас такого особливого? - Нічого. Я просто хлопець із Брукліна." - Червоний Череп розмовляє з Капітаном Америкою

Суперсолдат, борець із нацистами, перший месник, Нова Надія... А можливо, мешканець Брукліна, який бажає боротися проти зла? Здається, що цей список можна продовжувати ще довго. І все це про одну людину - Стіва Роджерса, який став Капітаном Америка після прийняття спеціальної сироватки. Зберіть символ відваги та супергероя, родом із США, у наборі LEGO "Marvel Фігурка Капітана Америка для складання", щоб показати ворогам силу щита і його власника. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76258 був випущений в рамках серії LEGO Super Heroes. Він містить 310 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований на 8 років. Тематика набору - збірні фігури. 

Особливості серії. Серія LEGO Super Heroes надає фанатам можливість взяти участь у легендарних протистояннях супергероїв з лиходіями і врятувати безліч міст від небезпеки, щоб і в них раз і назавжди настав мир. 

Збірна модель Капітана Америки

У наборі ЛЕГО 76258 надія мирних жителів з'являється в барвистому костюмі, раніше використовуваним для пропаганди. Під час Другої світової війни, Стів їздив американськими штатами і продавав військові облігації, що мало великий успіх на батьківщині. Щоб якомога більше підкреслити патріотизм і підняти моральний дух американців, у костюмі використовувалися кольори прапора США. Це також відтворено в даному наборі синьою маскою, червоними черевиками, а також синьою бронею, яка на пресі переривається червоними і білими смужками. Деталі костюма надруковані, наприклад, знак Месників на масці, зірка на середині грудей, крила збоку шолома. Обличчя - це також принт. Воно виражає спокій, але водночас упевненість. 

На руках у Капітана Америки коричневі рукавицы, через які видніються пальці супергероя. У наборі на кожній руці їх всього лише по 4, проте цього цілком достатньо для того, щоб тримати головний атрибут персонажа - щит із вібраніуму. Це цілісна кругла деталь із зіркою посередині. За бажання, щит можна закріпити на спині і таким чином звільнити обидві руки. 

У висоту фігурка сягає 25 сантиметрів, що ідеально підходить для гри. Ба більше, вона не статична, а якраз навпаки - має безліч шарнірів. Вони дають змогу повертати голову, згинати плечі, лікті, кисті, пальці, стегна, коліна і ступні. Завдяки цьому Кеп може позувати в різних позах, відбиваючи ворожі кулі та запускаючи вперед щит. Задіявши фантазію, Стів Роджерс може битися з Гідрою, ЩИТом, Альтроном, Таносом або будь-якими іншими лиходіями, яких тільки Ви зможете придумати. 

Дайте простим жителям найголовніше - надію і віру в те, що завтрашній день стане кращим. Зробити це можна з набором ЛЕГО "Marvel Фігурка Капітана Америка для складання", який пропонує до складання рухливу модель лідера Месників. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    2 лип, 2023
    Цей набір є одним з 3 доступних конструкторів у цьому стилі, інші - Росомаха та Бетмен, можете знайти на сайті усі. Однак сину найбільше сподобався Кеп, тому його і обрали. 6-річній дитині вдалося зібрати більшу частину конструктора самостійно. За це потрібно подякувати інструкції та розсортованим деталям. Деякі складніші моменти включали колінні та плечові суглоби. Форма голови виглядає трохи дивно, і я не впевнений щодо обличчя в коміксовому стилі, але лет іт бі. Символ і щит Капітана Америки надруковані, а не наклеєні. Щит можна закріпити на тильній стороні лівої руки або на спині. Голова, плечі, лікті, руки, пальці, талія, стегна, коліна, наколінники і стопи рухаються, що дозволяє створювати фантастичні пози. Синові сподобалася збірка і завершена фігурка.
    Достоинства:
    Сама збірка відносно проста. Інструкція зрозуміла. Деталі розділені на кілька великих пакетів з меншими пакетами всередині. Після складання модель має чудову артикуляцію.
    Недостатки:
    Можливо, трохи худорлявий.
  • 5.0

    2 лип, 2023
    Це весела модель Першого Месника - Капітана Америки, з конструктора Lego. Інструкція та якість цеглинок чудові, а збірка - на високому рівні. Я також погоджуюся з рекомендованим віковим діапазоном 8+. Син хвилювався, що йому доведеться наклеювати щит і обличчя Капітана, але був дуже радий побачити, що вони вже роздруковані. Я думаю, що Капітан Америка виглядає чудово і має широкий діапазон можливих рухів. Звичайно ж подобається, що його щит можна надійно закріпити як на спині, так і на руці за бажанням. Модель як для гри, так і для полички.
    Достоинства:
    Виріб виготовлений за високими стандартами і поставляється в комплекті з чіткою інструкцією. Використано нову конструкцію обличчя, яка наближає модель до свого персонажа. Кольори відповідають Капітану, а за рахунок шарнірів, він ще й непогано рухається.
    Недостатки:
    Певною мірою Капітан Америка більше схожий на одного з трансформерів, ніж на супергероя.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари