>
В наявності
999 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

130 шт.
1 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Перед вами новий ігровий набір LEGO Super Heroes Marvel Avengers Залізна людина: робот (76203) - створений подарувати величезне задоволення всім шанувальникам, старшим 7 років, Залізну людину. Ігрові роботи від ЛЕГО виводять гру з роботами до нового рівня.

Всі діти просто люблять Залізну людину, чи не так? А як багато хлопців люблять роботів? І що буде якщо поєднати улюбленого супергероя з роботом? Могутня Робоброня зробить Айронмена ще більшим і сильнішим фізично. Літаючий геній може перетворитися на безстрашного бойового гіганта.

Як зібрати робота з ЛЕГО? І як із ним грати?

Почати гру просто, але для цього потрібно трохи часу, щоб зібрати з кубиків ЛЕГО робокостюм для Тоні Старка.

Кожен зможе за допомогою простої покрокової ілюстрованої інструкції зібрати робота заввишки 11 см, відкрити грудний відділ костюма і помістити туди мініфігурку Залізної людини, яка йде в комплекті з 130 елементами ЛЕГО.

Ноги та руки робота повністю рухливі, що робить його серйозним суперником будь-якому роботу з кубиків ЛЕГО і не тільки. Озброєна Залізна людина точним шипометом (розміщений у правій руці), а енергетичний щит (у лівій руці) призначений для повного захисту Тоні Старка під час нападу суперників. Він спритний та пильний, супер сильний та супер сміливий.

А далі найцікавіше, найрізноманітніші сюжети гри чекають на вас. Адже саме ви сценарист ваших пригод, створіть власний екшн, згадуйте та відтворіть найяскравіші сцени з кінофільмів та коміксів всесвіту Марвел.

Безмежна гра

Боріться, створюйте великі битви та дуелі, запрошуючи соратників. Напевно у ваших друзів і у вас вже є кілька роботів, щоб створити поєдинки, що запам'ятаються, епічні битви і нескінченні пригоди супергероїв.

А коли забави припиняться ігрова фігура Залізної людини займе гідне місце на полиці колекціонера і чудово прикрасить інтер'єр вашої кімнати до наступної пригоди.

Робота буде зручно також взяти з собою куди б ви не пішли, щоб не зупиняти гру, адже супергерої завжди готові до відповідальної місії, в будь-який час і в будь-якому місці. Відчуйте себе справжнім супергероєм разом із ЛЕГО.

Колекційні роботи з ЛЕГО

Розіграйте справжні битви між кількома роботами із кубиків ЛЕГО самостійно або з друзями. Збирайте цілу колекцію ЛЕГО-роботів. Додайте в свою гру масштабу, а також інтересу, який ніколи не закінчиться. Вашої фантазії немає межі.

Шукайте популярних роботів, персонажів всесвіту Marvel на нашому сайті, для цього вам потрібно буде вписати в пошуковий рядок сайту потрібних вам наборів.

Зверніть увагу на список ігрових та колекційних роботів з кубиків ЛЕГО (циферний артикул для пошуку прописаний з дужках):

  • LEGO Super Heroes Marvel Капітан Америка: Робот (76168);
  • LEGO Super Heroes Marvel Залізна Людина: робот (76140);
  • LEGO Super Heroes Marvel Танос: трансформер (76141);
  • LEGO Super Heroes Marvel Людина-Павук: робот (76146);
  • LEGO Super Heroes Marvel Тор: робот (76169);
  • LEGO Super Heroes Marvel Майлз Моралес: Робот (76171);
  • LEGO Super Heroes Marvel Avengers Росомаха: робот (76202);
  • LEGO Super Heroes Marvel Spider-Man Чорна пантера: робот (76204).

Кожен робот унікальний і універсальний - стане чудовим подарунком на майбутнє свято або просто без приводу для будь-якого фаната всесвіту Марвел.

Купити LEGO Super Heroes Marvel Avengers Залізна людина: робот (76203) ви зможете у нашому інтернет магазині, зробивши замовлення на сайті або зателефонувавши за телефоном.

  • 5.0

    8 лис, 2022
    Механічна броня Залізної людини, можливо, не має того хвилювання, пов’язаного з механізмами Росомахи та Чорної Пантери, оскільки Залізна людина частіше була представлена в цій серії. Проте ця модель має чудові деталі, і мені подобається енергетичний щит, закріплений на зап’ясті. Ексклюзивна мініфігурка також приваблива, особливо тому, що вона суттєво відрізняється від минулих. Вона нагадує броню Mark XLII із «Залізної людини 3», хоча є відмінності. Мені особливо подобається срібне оздоблення на тулубі, яке посилює враження багатошарової броні.
    Достоинства:
    - відмінна колірна гамма; - обширна артикуляція; - чудова мініфігурка, стосовно якої я думаю, що вона оригінальна.
    Недостатки:
    - відсутність зачіски Тоні Старка, оскільки її, безумовно, слід було включити.
  • 5.0

    8 лис, 2022
    Це супер-швидка збірка, кінцеву модель якої можна взяти з собою куди завгодно. Сину подобається, як можна помістити персонажів Lego всередину костюма та битися з ними або використовувати персонажів поза мехом. Чудово, що навіть у такий масштаб додано постріл з рукавиці та енергетичний щит. Стосовно інструкції, то її кольоровим картинкам дуже легко слідувати. Деталей всього на всього 130, тому заплутатись нереально. Набір сам по собі цікавий, але краще брати разом з схожим роботом, щоб було цікавіше грати.
    Достоинства:
    Вдалі кольори робота, які і асоціюються з Залізною людиною. Урізноманітнення у вигляді напівпрозорих деталей. Багато рухливих частин, навіть пальці. Фігурку можна посадити наверх, змусивши "керувати" роботом.
    Недостатки:
    Один робот не такий цікавий для гри як разом з ще одним.

Рекомендуємо подивитися ці товари