>
В наявності
1049 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

223 шт.
2 шт.
26.2 × 7.2 × 14.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+

LEGO NINJAGO Hai (njo663)

149 грн
126 грн
=
1198 грн
1175 грн
+

LEGO NINJAGO Okino (njo562)

299 грн
252 грн
=
1348 грн
1301 грн
+ =
1448 грн
1385 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Мультсеріал про ніндзя славиться своїми захоплюючими битвами, в яких часто беруть участь роботи, дракони або інші незвичайні учасники. Набір LEGO "Битва робота Ллойда EVO" не виняток і зіштовхує між собою великих роботів, підконтрольних Ллойду та кістяному воїну.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 71781 був випущений у рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 223 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 6 років. Тематика набору – роботи.

Особливості серії. Серія LEGO Ninjago переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має суперздатності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю та владою. Все це робить гру веселою, цікавою та непередбачуваною.

Ллойд проти кістяного воїна

Набір включає 2 мініфігурки, які виступають водіями роботів. Їх можна помістити в умовну кабіну та розіграти битву. Мініфігурки такі:

  1. Золотий Ллойд - зелений, а також за сумісництвом золотий ніндзя. У наборі ЛЕГО 71781 він одягнений у жовте кімоно із хитромудрими зеленими візерунками. На голові жовта маска із зеленою пов'язкою. Якщо дійде до ближнього бою, то битися Ллойд планує за допомогою золотого меча;
  2. кістяний воїн – прислужник Костяного короля. На солдаті чорна броня, крізь яку видно відкриті кістки. З додаткових особливостей - деталь голови з маленькими ріжками та шипастий наплічник. У нього зі зброї 2 кістяні сюрікени.

Битва роботів

Але якими б класними не були фігурки, справжні зірки набору - роботи. У наборі їх відразу 2, причому один з них може бути додатково посилений. Описуючи докладніше, це:

  • робот Ллойда. Виконаний у жовтому та зеленому кольорі, він має безліч шарнірів для демонстрації у різних положеннях. Голова у нього відсутня, адже замість неї є місце для Ллойда. В руках у робота великий сірий тесак. Коли ситуація починає ставати небезпечною, цей мех можна додатково прокачати, встановивши золоті крила та міцну броню;
  • мех кістяного воїна. Цей робот також відповідає стилю свого господаря та поєднує червоні, сірі та чорні кольори. Більшість суглобів мають шарніри, тому мех може дати відсіч роботові Ллойда. Озброєний мех великою кістяною зброєю, а також може використовувати капелюх як щит.

Набір передбачає, що бій закінчується з 1 переможцем. У нагороду за це він отримує колекційний прапор стійкості, на якому зображено ніндзя, що захищається від вогню за допомогою захисного куполу. Якщо переможцем стає Ллойд, він може розмістити прапор на жердині на своєму роботі. Якщо ж удача посміхається кістяному воїну, він може відображати прапор поруч зі своїм мехом.

Перевірте, хто сильніший і більш підготовлений до битви в наборі ЛЕГО "Битва робота Ллойда EVO", зіштовхнувши на полі бою 2 ворога - золотого ніндзя Ллойда та кістяного воїна, а також їхніх роботів.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    18 січ, 2023
    На Новий рік мій син попросив купити цей набір йому і він отримав бажане. Набір не складний, але і не найпростіший, тому щоб зібрати його потрібен час. Сину дуже сподобалась кольорова гама цього набору, а також цікаві мініфігурки. Обидва роботи мають свою зброю, котра підходить під їх стиль та усі рухливі кінцівки. У роботів є власні “підсилювачі”, котрі можуть бути застосовані під час гри (капелюх-щит та золоті крила). Загалом цей набір дуже цікавий і принесе радість не тільки під час складання, а і гри з ним.
    Достоинства:
    Абсолютно різні за стилями та кольорами роботи. Робот кістяного воїна ніби переносить в Азію. Цікава фігурка Ллойда з двома обличчями на вибір. Розмір набору.
    Недостатки:
    Хотілось би 2 прапори у наборі, котрі можна встановити на кожного з роботів.

Рекомендуємо подивитися ці товари