>
В наявності
1199 грн
983 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

292 шт.
1 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Головна особливість Соніка - його швидкість. Вона дає йому змогу проходити рівні, перемагати ворогів і загалом почуватися доволі безпечно в будь-якому зі світів. Набір LEGO "Змагання швидкісної сфери Соніка" дає кожному змогу спробувати себе в ролі бігуна та подолати кілька перешкод. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76990 був випущений у рамках серії LEGO Sonic the Hedgehog. Він містить 292 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - істоти. 

Особливості серії. Серія LEGO Sonic the Hedgehog пропонує відчути себе в ролі синього їжака Соніка. У цьому образі фанатам конструктора доведеться бігати рівнями, стрибати на ворогів, випробовувати нові винаходи та боротися з самим Еггманом у різних світах. 

Персонажі набору

Незважаючи на те, що центральним героєм набору ЛЕГО 76990 є Сонік, в комплекті можна зустріти не тільки його:

  1. Сонік - швидкісний їжак. Персонаж має спеціальну голову, щоб повторювати зовнішність екранного героя з його мордочкою, вухами і синім волоссям. Тулуб, за винятком рук і пузика також синій. На ногах червоні черевики;
  2. Флікі - назва для низки тварин, які можуть давати енергію роботам Еггмана. Конкретно в цьому випадку - це маленька блакитна пташка;
  3. жук-бадник - робот-противник у вигляді червоного жука. Це збірна модель, що складається з блакитного тулуба, червоної спинки, жовтих вусиків і висунутих вперед лез. Всередину жука можна посадити Флікі, який чекатиме на звільнення.

Пробіжка Зеленими пагорбами

Цей набір не ґрунтується на якомусь конкретному моменті з ігор про Соніка, натомість є збірним відображенням локації Зелених пагорбів. До збірок безпосередньо рівня належать арка і невелика рампа, яка дає змогу дістатися до монітора з додатковими кільцями. Щоб відтворити швидкий рух Соніка, ключовою ігровою особливістю набору стала швидкісна сфера. Вона складається з двох прозорих половин, з'єднаних двома контактами Technic. Усередині місце, спеціально призначене для мініфігурки. Щойно половинки з'єднані, Сонік фіксується на місці. Помістивши сферу в пускову установку, можна натиснути на ручку і вистрілити нею з невеликою силою. Пробігаючи таким чином можна спробувати зібрати 3 золотих кільця, розташованих під аркою. 

У перервах між забігами, Сонік також любить відпочити. Його зона відпочинку містить шезлонг, стіл із хот-догом, парасольку, сумку-холодильник і місце діджея під пальмами. Звільнена пташка також може сісти на стіл поруч із Соніком, а в холодильнику можна виявити банку з написом Chaos Cola, що є відсиланням на рекламні банери, які з'являлися в Sonic Adventure. 

Озирніться, бачите знаки обмеження швидкості? Ні? Так чого ж Ви чекаєте, час пробігтися Зеленими пагорбами разом із синім їжаком у наборі ЛЕГО "Змагання швидкісної сфери Соніка".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    26 вер, 2023
    Мені подобається Соник і першою консоллю, яку я придбав, була SEGA. Тож я годинами мандрував розкішними світами Соніка. Цей набір чудово передає магію оригінальних ігор Сонік як зовнішнім виглядом, так і геймплеєм. Запуск Соніка у сфері працює надзвичайно добре та є справді унікальним способом поєднати як LEGO, так і ігровий досвід. Інші аспекти набору покращують загальний вигляд, хоча пропонують дещо випадкову колекцію збірок, зокрема, пульт ді-джея. Одне, чого я не розумію - це дерево. Воно змінює дизайн із набору LEGO Ideas і виглядає досить дивно.
    Достоинства:
    Концепція зі сферою як і інтерактивні фігурки серії Маріо - робить набір більш схожим на гру. Пускова установка стріляє доволі сильно і Сонік всередині сфери не перевертається. Є маленька синя пташка, яку потрібно рятувати. Додаткові збірки дотримуються теми Зелених пагорбів та гри.
    Недостатки:
    Не варто спочатку робити один вигляд чогось, а через декілька наборів змінювати (так-так дерево, я про тебе).
  • 5.0

    26 вер, 2023
    Виклик сфери Соніка - це, певно, найменший набір серії, але він містить багато, особливо враховуючи асортимент інших наборів Лего. Сину буває важко концентруватися на одному занятті, однак під час збірки цього набору він не відволікався та уважно слідкував за кроками. Сонік - один із його улюблених героїв і в наборі він присутній. Мені подобається, що деталі мають яскраві кольори. Синові було так весело натискати на кнопку і відправляти Соніка в політ, навіть якщо він не влучав у ціль. Тож, зі своїм завданням набір справляється на УРА.
    Достоинства:
    Виглядає яскраво та "по живому". Багато різноманітних можливостей, зібраних в невеликий набір. Швидкісна сфера та пускова установка дають можливість дитині весело грати по завершенню збірки. Без дратівливих наклейок.
    Недостатки:
    Збірка закінчується досить швидко.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари