>
В наявності
1799 грн
1422 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

376 шт.
2 шт.
26.2 × 6.2 × 22.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Яким би швидким не був Сонік, йому на допомогу часто приходять друзі, які володіють різними корисними навичками. Один з таких - Тейлз вирішує підтримати друга в наборі LEGO "Майстерня Тейлз і літак Торнадо", щоб дати можливість Сонику злетіти вище хмар. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76991 було випущено в рамках серії LEGO Sonic the Hedgehog. Він містить 376 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Sonic the Hedgehog пропонує відчути себе в ролі синього їжака Соніка. У цьому образі фанатам конструктора доведеться бігати рівнями, стрибати на ворогів, випробовувати нові винаходи та боротися з самим Еггманом у різних світах. 

Фігурки в комплекті

Перш, ніж почати розробку біплана і вирушити в подорож, не зайвим буде познайомиться з персонажами набору ЛЕГО 76991:

  • Сонік - їжак, який прославився своєю швидкістю. Він має синій колір хутра, разом із тілесною мордочкою, пузиком і руками. Також надруковані червоні черевики. Обличчя Соніка щасливе і він підморгує лівим оком;
  • Тейлз - найкращий друг Соніка, здатний сконструювати що завгодно. Він трохи нижчий за свого друга, а також замість синього має жовте хутро. Особливість лисиці в грі - наявність двох хвостів, які також представлені у мініфігурки;
  • Базз бомбер - противник у вигляді мухи. Фігурка є збірною, маючи синє з чорним тіло, крила, вусики та жало. Деталь з очима принтована;
  • Клакі - курча, яке Еггман використовує як батарею для своїх бадників. Воно білого кольору і сидить на подушці в майстерні. 

Повітряний рівень

Збірка цього набору обертається навколо ідеї польотів. Тому насамперед збирається майстерня Тейлза. Вона відкритого типу, тому дає змогу легко переміщати всі деталі та розігрувати сюжети. Усередині майстерня вміщує різні інструменти та обладнання, з яким може возитися лис. Датчики, молотки і навіть жовтий смарагд Хаосу - все розраховано на новий винахід. На одній із поверхонь також знаходиться рожева подушка - місце для курчати Клакі. У перервах між допомогою Тейлзу і забігами, Сонік також не проти відпочити і для цього в наборі є жовтий збірний шезлонг, на якому їжачок може розслабиться. 

Друга половина збірки більш прямо пов'язана з повітряним простором, адже це раритетний біплан під назвою Торнадо. Він червоного кольору з сірими смугами на крилах і жовтим пропелером. У той час, як для Тейлза місце передбачено в кабіні, Сонік може бути встановлений на верхньому крилі, щоб швидше зреагувати на ворогів або золоті кільця. Останні в наборі встановлені на прозорих штифтах, тому складається враження, що вони перебувають у повітрі. 

Будьте швидким не тільки на землі, а й у повітрі, збираючи кільця і розправляючись із базз бомбером у наборі ЛЕГО "Майстерня Тейлз і літак Торнадо". 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    31 сер, 2023
    Цей набір Соніка невеликий, однак дуже деталізований. Безліч маленьких доповнень, які роблять набір таким, як ящик для інструментів з дверцятами, що відкриваються, кільця та важелі на літаку. Літак-торнадо дуже міцний і має пропеллер, який крутиться і залишається неушкодженим. Інструкції були дуже зрозумілі, а в комплекті знайшлись запасні деталі, що завжди приємно. Насправді серії 2023 року дуже тішать, можете до тієї ж Дрімзз придивитись. Тож, літайте з крутими мініфігурками Соніка і Тейлза, боріться з бадником, і не забудьте зібрати кільця, інакше грі кінець;)
    Достоинства:
    Барвистий набір, розрахований як на фанатів, так і на випадкових покупців. До набору входять мініфігурки Соника та Тейлза, а також бадник з милим пташеням. Простий, однак дуже якісний біплан з місцями для обох друзів. Маленька майстерня створює враження місця, де міг би працювати винахідник.
    Недостатки:
    Троха б закрити мастерню і було б супер.
  • 5.0

    31 сер, 2023
    У мене є СОТНІ наборів Лего, і я будую вже щонайменше 12 років. І ніколи раніше я не любив набір більше, ніж цей. Можливо, грає роль те, що я в свій ча с доволі багато грав в оригінальні ігри про Соніка. Я мріяв про мініфігурку Тейлза відтоді, як вийшов набір Dimensions. Нарешті, після стількох років в Азкабані, я його отримав. Однак набір же ним не закінчується. Мені подобається як дизайнери помістили маленьких тварин у бадники, сконстроювали літак, дозволили Соніку стояти на ньому та розмістили монетки на штифтах. Єдине, я б хотів щоб була хоча б наклейка або друкована частина з написом "Сонік", яку можна було б розмістити з боку літака і таким часом відзначити його.
    Достоинства:
    Нарешті!! Маємо Тейлза та Соніка разом, ще й у недорогому наборі. Біплан «Торнадо» викликає радісну ностальгію, якимось чином дизайнерам вдалося додати йому дива з минулих часів Лего. Майстерня Тейлза наповнена акуратними науковими речами.
    Недостатки:
    Бадник трохи дивний. Зрозуміло навіщо він, але можна було попрацювати краще.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

330 шт.
7+