>
В наявності
829 грн
641 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

196 шт.
1 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Після невеликих роздумів, їжак Шедоу вирішив все ж обрати сторону добра. Однак шлях до виправлення не такий простий, як може здатися. Спершу потрібно втекти з лабораторії Еггмана, де злий учений тримає героя в спеціальній капсулі. Займіться цим у наборі LEGO "Їжак Шедоу. Втеча", щоб у підсумку опинитися на волі.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76995 був випущений в рамках серії LEGO Sonic the Hedgehog. Він містить 196 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору – транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Sonic the Hedgehog пропонує відчути себе в ролі синього їжака Соніка. У цьому образі фанатам конструктора доведеться бігати рівнями, стрибати на ворогів, випробовувати нові винаходи та боротися з самим Еггманом у різних світах

Фігурки в науковій лабораторії

Головним героєм набору ЛЕГО 76995 є мініфігурка їжака Шедоу. Він має принти чорного хутра, яке покриває більшу частину його тіла. Також є кілька червоних акцентів і біла грудка. Як одяг їжак носить білі рукавички та білі черевики, які носять назву "Air Shoes". 

Компанію Шедоу складає РіноБот, який за сумісництвом є противником їжака. Це носоріг-бадник, який збирається з деталей конструктора ЛЕГО. Він стоїть на невеликій підставці, має сіре тіло, помаранчеве обличчя і дві пірамідки-роги. Носоріг може нахиляти і піднімати голову. 

І остання фігурка, додана до набору – це маленьке біле курча Клакі. Його вид живе в різних регіонах і зобов'язаний ховатися, щоб Еггман не використовував його як батарейку для своїх винаходів. Клакі можна розмістити на спині РіноБота. А під час зіткнення з мотоциклом, він вилетить із бадника і опиниться на волі.

Втеча з лабораторії

Познайомившись із головними дійовими особами набору, можна переходити до основної збірки. Вона складається з двох частин, які пов'язані єдиною історією – їжак Шедоу тікає з лабораторії на мотоциклі, водночас рятуючи Клакі від РіноБота.

  1. Стазис-камера. Вона збирається з червоних деталей, включно із зображенням піддослідного всередині, мінімалістичною вивіскою Еггмана нагорі та прозорим склом спереду. Підчепивши одну з деталей знизу, можна вибити скло, тим самим випустивши Шедоу. Також збоку камери розташований шлагбаум, покликаний перешкодити їжаку покинути лабораторію.
  2. Мотоцикл. Збірний мотоцикл належить до класу чоперів і поєднує червоні та чорні деталі. Спереду встановлено менше і більш ребристе колесо, тоді як ззаду воно ширше і гладше. Шедоу може сісти на нього, а також взятися руками за кермо. Мотоцикл до набору додано не тільки для втечі, а й для зіткнення з носорогом, коли Шедоу наїжджає на нього переднім колесом, а бадник таранить рогом.

Не кидайте Шедоу і Клакі в лабораторії Еггмана, адже їжак тільки-тільки став на шлях виправлення. Допоможіть їм втекти в наборі ЛЕГО "Їжак Шедоу. Втеча" і проведіть час, катаючись світом на крутому мотоциклі. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    6 січ, 2024
    Набір дуже чудовий! Якісна мініфігурка їжака Шедоу, крутий мотоцикл та наявна ігрова функція з відлітаючим склом та шлагбаумом. Також потішили абсолютно нові принти на деталях задля цього набору. Єдиним недоліком я б назвав розмір робота-носорога. Він занадто великий, якщо порівнювати його з іншими маленькими роботами Егмана. Але в цілому дуже гарний набір, рекомендую!
    Достоинства:
    Якісні принти та мініфігурка. Цікава ігрова функція набору. Крутий мотоцикл
    Недостатки:
    Занадто великий розмір робота-носорога

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари