>
В наявності
1399 грн
1082 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

276 шт.
2 шт.
26.2 × 6.2 × 22.2 cm
8+
0 шт.
3.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Всесвіт Соніка у форматі конструкторів ЛЕГО продовжує розширюватися, влаштовуючи в наборі LEGO "Вартовий робот Єхидни Наклз" битву за зелений кристал між єхидною Наклзом і летючою мишею Руж. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76996 був випущений у рамках серії LEGO Sonic the Hedgehog. Він містить 276 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - роботи.

Особливості серії. Серія LEGO Sonic the Hedgehog пропонує відчути себе в ролі синього їжака Соніка. У цьому образі фанатам конструктора доведеться бігати рівнями, стрибати на ворогів, випробовувати нові винаходи і боротися з самим Еггманом у різних світах. 

Єхидна проти кажана

Легко здогадатися, що в наборі ЛЕГО 76996 головними дійовими особами є Наклз з Руж, тому саме їхні мініфігурки можна виявити всередині коробки:

  1. Наклз. Він червоного кольору з невеликою білою грудкою. На спині принт хвоста. На ногах жовто-зелені черевики. Для Наклза додана пара білих боксерських рукавичок, які кріпляться до стандартних рук мініфігурки;
  2. Руж. Мисливиця за скарбами одягнена в чорний облягаючий костюм із рожевим серцем на торсі. Аналогічно Наклзу, є черевики - білі з сердечками і принт хвоста. У Руж також є фіолетова деталь крил, які кріпляться до її шиї;

Обидві мініфігурки використовують унікальні форми для голів, щоб передати зовнішній вигляд. 

Спроба крадіжки кристала

Основна мета багатьох наборів ЛЕГО - запропонувати гравцям той чи інший ігровий досвід, часто відмінний від побаченого на екрані або чогось подібного. Тому, незважаючи на те, що пригоди Наклза ніколи не включали його в кабіні робота, в цьому наборі він пілотує саме його. Машина наслідує зовнішній вигляд власника з переважно червоним тілом, боксерськими рукавичками, жовто-зеленими ногами і навіть шипованими пластинами на спині. Як робот, він може згинати руки і ноги, а також регулювати шипи на спині. Спереду є місце для розміщення мініфігурки та шипомети.

Зі свого боку, Руж пересувається на планері. Він відповідає її кольорам - рожевий і чорний, дає змогу налаштовувати крила та має ручки для кріплення мініфігурки. Оскільки планер використовується для крадіжки величезного салатового дорогоцінного каменю з підставки, його можна прикріпити до нижньої частини. Усередині каменю заховано ще кілька маленьких смарагдів.

Завадьте крадіжці смарагду за допомогою захисника Наклза і його робота в наборі ЛЕГО "Вартовий робот Єхидни Наклз".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 3.0

    6 січ, 2024
    Цікавий набір для дітей, але для бувалого шанувальника ігор про Соніка набір викликає питання. Не пам'ятаю щоб десь з'являвся такий робот. Тобто LEGO його вигадала тільки для набору. Для колекціонування потішили дуже якісні мініфігурки, джет Руж та головний смарагд. Заради них набір стоїть своїх кошт. Але робот для мене виявився зайвим. (Дітям заяйвим не буде)
    Достоинства:
    Якісні мініфігурки Головний смарагд для колекціонування Цікаво створені рукавички Наклза у вигляді окремих деталей.
    Недостатки:
    Незрозумілий робот

Рекомендуємо подивитися ці товари