>
В наявності
5999 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 062 шт.
1 шт.
37.8 × 7 × 35.4 cm
14+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
6168 грн
6141 грн
+ =
6468 грн
6393 грн
+ =
6148 грн
6125 грн
+ =
6298 грн
6251 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

«Ходімо, BD!» - Кел Кестіс

Розроблені для дослідження та розвідки, дроїди такого типу стали незамінними компаньйонами для одиночних мандрівників. На жаль, компанія, яка їх робила збанкрутувала, тому зустрічалися вони досить рідко. Однак, одного Ви все ж таки можете отримати для себе в наборі LEGO "BD-1 ™".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 75335 був випущений у рамках серії LEGO Star Wars. Він містить 1062 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 14 років. Тематика набору – робот.

Особливості серії. Серія Star Wars відправляє фанатів конструктора LEGO у міжгалактичну пригоду і знову зіштовхує Темні та Світлі Сили. Безліч фігурок і відомих локацій не залишать байдужим жодного фаната культової медіафраншизи.

Історія та особливості дроїда BD-1

Дроїд BD-1 належав Ену Кордові, а після нього Келу Кестісу - падавану і чутливій до Силі людині. Він був запрограмований на чоловічу стать і став другом Кела після того, як джедаї опинилися поза законом. Через невеликий розмір мандрував він на спині у свого господаря. Дроїд виявився незамінним у місії відновлення Ордену, міг передавати інформацію через проектор, проте часто ігнорував свою безпеку. Пересувався BD-1 на двох ніжках, правою з яких користувався для взаємодії з предметами. Не дивлячись на те, що говорив дроїд бінарною мовою, Кел його чудово розумів.

Дроїд із конструктора LEGO

У варіанті конструктора LEGO робот виконаний у білому кольорі з червоними смужками та досягає понад 30 сантиметрів у висоту. Тому за розміром та зовнішнім виглядом він максимально наближений до оригінального дроїда. Він має голову, яка може нахилятися і рухливі тазостегнові шарніри. Задня частина кожної подушечки для ніг шарнірна, що стабілізує дроїда і утримує у вертикальному положенні. Дроїди типу BD призначені для дослідження, тому разом із стандартним фоторецептором вони оснащені складним набором датчиків. Ці датчики включають комбінований сканер і голопроектор, які додані в набір LEGO 75335. Барвистий логічний дисплей на потилиці робота - ще одна особливість. Перлинно-золоті та чорні батоги утворюють кабелі на ногах, також відтворюючи дрібні деталі. Серед безлічі корисних здібностей BD-1 може переносити та роздавати стимулятори. Є 3 каністри, які зберігаються в лотку збоку від голови та можуть бути видалені звідти.

Традиційно кожна велика модель має інформаційну табличку. На ній можна побачити базову інформацію про дроїда і вона підходить для закінченого вигляду набору. Крім неї, тут також є мініфігурка цього ж дроїда – BD-1. Маленький дроїд має характерні червоні мітки, а також металеві срібні акценти.

Зберіть свого вірного друга в наборі LEGO “BD-1™”, який зможе як досліджувати інші планети, так і чудово виглядати на поличці.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари