>
В наявності
2749 грн
2173 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

615 шт.
2 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Набір LEGO "Сонік проти смертельного робота-яйця доктора Еґмана" відтворює один із найбільш знакових моментів гри Sonic Forces. У комплекті Соніку доведеться зіткнутися з фінальним босом - Роботом Яйця Смерті і постаратися здолати його. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76993 був випущений в рамках серії LEGO Sonic the Hedgehog. Він містить 615 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений для 8 років. Тематика набору - істоти. 

Особливості серії. Серія LEGO Sonic the Hedgehog пропонує відчути себе в ролі синього їжака Соніка. У цьому образі фанатам конструктора доведеться бігати рівнями, стрибати на ворогів, випробовувати нові винаходи та боротися з самим Еґманом у різних світах. 

Учасники протистояння

Набір ЛЕГО 76993 насамперед зіштовхує Соніка та Еґмана, проте це не єдині фігурки, представлені в комплекті.

  1. Сонік - найшвидший з їжаків. У наборі він має блакитний колір тулуба, світлу мордочку з пузиком і руками, а також червоні черевики;
  2. Еґман - злий геній, у плани якого входить захоплення світу. Лиходій має червоний верх костюма і чорні штани. Руки та ноги у фігурки значно подовжені. Присутні також відмінні риси у вигляді величезних вусів і окулярів;
  3. Кубот - робот, що виконує доручення Еґмана. Це збірна модель, що складається з жовтих і чорних деталей. Робот може нахиляти тулуб і рухати руками.

Також у наборі є маленькі тварини, яких Еґман утримує, щоб використовувати як батареї для своїх винаходів. Серед бідолах Токі (жовта черепашка), Покі (синій зайчик) і Флікі (блакитна пташка). 

Фінальна битва

Цей набір складається з окремих збірок, які можна розміщувати як-завгодно, тим самим щоразу пропонуючи новий досвід гри. Перша частина - шипи, пристрій для утримання однієї з тварин у пастці належать Еґману. Він також володіє великим смертельним роботом-яйцем. Він червоно-жовтого кольору і заввишки сягає 15 сантиметрів. Робот має рухомі руки та ноги, одну стріляючу руку, невелику куполоподібну кабіну, в якій може сидіти лиходій. Ба більше, мех зберігає в собі ігрову функцію. У задній частині робота є відділення рюкзака. Удар по передній панелі робота призводить до того, що ця секція зміщується і з рюкзака випадає кілька спійманих тварин. Особливо зручно це робити за допомогою сфери, мова про яку далі. 

Головна фішка Соніка - його можливість швидко переміщатися. Особливість відтворена за допомогою спеціальної сфери швидкості. Вона складається з двох однакових прозорих частин, скріплених штифтами Technic. У центрі сфери достатньо місця для закріплення мініфігурки Соніка. Додатково є збірне пристосування - пускова установка для запуску сфери. 

Нехай Вас не лякає Еґман, його робот-помічник і розставлені пастки. Біжіть разом із Соніком у наборі ЛЕГО "Сонік проти смертельного робота-яйця доктора Еґмана", щоб врятувати тварин і зібрати кільця. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    26 вер, 2023
    Мій син обожнює Соніка і Лего, тож це не було довгим рішенням, якщо говорити про покупку набору. Мініфігурка Еггмена та робот просто ідеальні. В загальному у наборі 6 персонажів, якщо рахувати усіх, включно з міні-тваринками. Також є деталі для битви із роботом, як от шипи або сфера. Єдине, до чого я можу причепитися, це те, що кабіна занадто темна, щоб побачити Еггмена, коли вона закрита, але, на мою думку, це не така вже й велика проблема. Принаймні син на такі дрібниці не звертає уваги і вже зміг зацікавити великим червоним роботом свою молодшу сестру.
    Достоинства:
    Великий робот, який справляє враження навіть на не фанатів конструктора. У нього рухливі частини тіла, які можна налаштувати або відкрити-закрити. Бічна збірка лабораторії хороша. Після збірки можна отримати задоволення від перемоги над доктором Еггменом і порятунку друзів Соніка. Мініфігурки дуже добре повторюють своїх героїв.
    Недостатки:
    Дивно, що у наборі є Кубот, але немає Орбота. Та й наче у всій серії не доданий Орбот.
  • 5.0

    26 вер, 2023
    Цей набір неймовірно приємно складати. Якась така ностальгія - колись бачив героїв лише на екрані, а тепер вони в мене вдома. Набір є водночас крутим експонатом і чудовою іграшкою. Кремезний робот більш ніж здатний стояти пліч-о-пліч (хоча не обов’язково плече до плеча, враховуючи його низький зріст) з будь-яким іншим роботом з конструктора. І оскільки Сонік запам’ятався не тільки розгромом роботів, але і швидкісним бігом, то у наборі також є його сфера. Закидаєте його всередину, тисните на кнопку і Сонік вирушає вперед.
    Достоинства:
    Весь набір виглядає як битва із боссом - шипи, установки і сам босс. Смертельний робот доктора Еггмана надзвичайно масивний. Він має рухливі частинки та може помістити фігурку. Якщо ви розраховуєте на сферу, то у наборі вона також є.
    Недостатки:
    Капсула для утримання тварин невелика. Немає Орбота.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари