>
В наявності
2399 грн
1855 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 000 шт.
0 шт.
28.2 × 9.1 × 48 cm
5+
0 шт.
4.5

Опис

Подаруйте дітям відмінну комбінацію гри та розвитку – новий унікальний ігровий набір LEGO Classic Безліч кубиків (11030). Цей захоплюючий конструктор наповнений різноманітними творчими можливостями для дітей віком від 5 років. Кожен малюк зможе розвивати творчі навички та набувати нових знань у процесі збору конструктора та подальшої гри.

Ігровий набір LEGO Classic Безліч кубиків (11030) стане чудовим подарунком, як дівчинці, так і хлопчику, на день народження або просто так. Конструктори ЛЕГО – це задоволення конструювання на довгі роки.

Про набір

В ігровому наборі LEGO Classic Безліч кубиків (11030) міститься 1000 різноманітних кубиків ЛЕГО, виконаних у 10 яскравих кольорах: коричневому, рожевому, червоному, помаранчевому, жовтому, зеленому, блакитному, фіолетовому, білому та чорному.

Набір включає друковані ілюстровані інструкції, які підкажуть вашому малюкові як зібрати цікаві іграшки, а саме:

  • Жовтий автомобіль;
  • Глобус;
  • Рожеву квітку в горщику;
  • Різнокольорове серце;
  • Червону електрогітару з помаранчевим грифом;
  • Будиночок з фіолетовим дахом;
  • Веселий смайлик;
  • Червону папугу Ара;
  • Грайливого цуценя;
  • Кактус у помаранчевому горщику;
  • Суші рол з китайськими паличками та багато іншого.

​​​​​​​Крім перерахованих конструкцій, ілюстрована книжка з інструкціями зі складання наповнена безліччю різноманітних ідей, спробуйте з вашим малюком повторить кожну з них. Ігрові набори LEGO серії Classic відмінно підходять для гри всією родиною, адже для творчих ігор із класичними кубиками ЛЕГО немає вікових обмежень. Проведіть незабутній час у родинному колі разом з LEGO Classic.

Захоплюючі кубики

Ігрові набори LEGO Classic розкривають творчий потенціал, допомагають проявити фантазію вашої дитини та дарують нескінченне натхнення для створення власних дивовижних будівель та конструкцій на різноманітну тематику. Від простих та швидких будівель до великих проектів – будівництво з LEGO Classic не знає меж. Комбінуйте ігрові набори серії для створення унікальних будов та персонажів.

Використовуйте безкоштовну мобільну програму LEGO Building Instructions для отримання нових вражень від цифрового складання конструкторів ЛЕГО. Використовуйте зручні та прості інструменти програми, щоб зробити процес складання ще цікавішим.

Якість та безпека

Кожен кубик, деталь та елемент конструкторів ЛЕГО виготовлений з високоякісного матеріалу, що забезпечує стійкість до різних пошкоджень та довговічність користування. Компанія LEGO має власний центр контролю якості продукції, де кожен елемент конструктора, включаючи кубики та фігурки, проходить спеціальні тестування, щоб переконатися у їхній сумісності між собою та точності розмірів.

Конструктори LEGO мають безліч сертифікатів, що підтверджують їхню відповідність усім світовим стандартам якості та безпеки в даній галузі виробництва.

  • 4.0

    9 бер, 2023
    Купила сину набір і вгадайте, що він першим же ділом зібрав? Жовто-блакитний прапор України. Хлопчику 7 років і з усього різноманіття деталей він збирає не машинку, не будиночок, а прапор України. По-своєму мені шкода, що наразі діти мають рости в такій ситуації, але я не бачу іншого вибору крім боротьби. Але не про це, набір насправді дає багато деталей і все залежить лише від фантазії. Можна слідувати інструкціям, збирати щось своє або поєднувати з іншими наборами. Єдине, чого не вистачає - коліс. Тоді б можливості були набагато ширше і ту ж машинку можна було запускати.
    Достоинства:
    Міцний пластик, який не дряпається та не ламається. Деталі прості і коли починаєш розуміти як вони поєднуються, то пробуджується азарт і хочеться створити щось поцікавіше. До речі, у інструкції не тільки 11 ідей, вказаних на коробці, але і фото пірамід, величезних моделей мініфігурок, замків тощо.
    Недостатки:
    Не вистачає темно-зелених деталей і синіх, а ось рожевих елементів навпаки надто багато. Не кажу за різні доповнення, але принаймні колеса не були б зайвими.
    • 13 бер, 2023
      А ми ще прапор УПА склали, червоно-чорний, та, так би мовити, садок вишневий коло хати, усе для того було) Набір класний!
      • 14 бер, 2023
        Доброго дня, підтримуємо такий підхід до конструктора 💙💛. Раді, що вам сподобався набір, будемо раді ще більше розширити садочок.
  • 5.0

    9 бер, 2023
    Кубик всьому голова і цей набір тому яскраве підтвердження. З одного боку здається, що деталі максимально прості, проте насправді з них можна зібрати купу всього. Декілька ідей розміщено у інструкції і з них найбільше доньці сподобався папужка і звичайно ж суши. Хоча набором не передбачено великих збірок із залученням більшості деталей, це запросто можна влаштувати самостійно. До прикладу, ми почали з простого і зібрали величенький такий будиночок, ще й не плаский, а саме квадратний. Загалом за таку ціну набір супер.
    Достоинства:
    Немає обмежень у віці (проте надто маленьким дітям я б не давала). Багацько кольорових деталей різної форми. Кольорова інструкція з простими кроками для збірки. Надалі можна зібрати будь-що.
    Недостатки:
    Збірка кактуса така собі, аби рахувалось. Просто порівняйте того ж песика і кактус.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари