>
В наявності
2249 грн
1739 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

388 шт.
2 шт.
26.2 × 7.6 × 22.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
4098 грн
3182 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Незважаючи на те, що Сонік - головний герой серії, на ньому світ клином не зійшовся, і за його відсутності персонажі продовжують займатися своїми справами і потрапляють у власні пригоди. Одна з таких очікує в наборі LEGO "Острів Емі для порятунку тварин".

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76992 був випущений у рамках серії LEGO Sonic the Hedgehog. Він містить 388 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 7 років. Тематика набору - тварини. 

Особливості серії. Серія LEGO Sonic the Hedgehog пропонує відчути себе в ролі синього їжака Соніка. У цьому образі фанатам конструктора доведеться бігати рівнями, стрибати на ворогів, випробовувати нові винаходи і боротися з самим Еггманом у різних світах. 

Герої на острові

Набір ЛЕГО 76992 пропонує пригоду в компанії двох друзів Соніка. Тому в комплект входить:

  1. Тейлз - лис, здатний винайти що завгодно. Він жовтого кольору з принтами пухнастості, спеціальною головою і червоними черевиками. Персонаж вирізняється наявністю двох хвостів і у мініфігурки вони також є. Крім цього, Тейлз отримує жовтий ховерборд, на якому може кататися;
  2. Емі - темпераментна їжачиха, закохана в Соніка. Вона рожевого кольору й одягнена в червону сукню. Оскільки дівчина навіть з дому не виходить без свого молота Піко-піко, то він також є в наборі. 

​​​​​​

Як можна легко зрозуміти з назви, дія набору відбувається в центрі порятунку тварин, яких раніше використовували як живі батареї для роботів Еггмана. У зв'язку з цим, у комплект також додано 3 звірят, про яких потрібно піклуватися: Флікі (рожева пташка), Покі (бірюзовий кролик), Пікі (бежева свинка). 

До набору також входить один зі збірних роботів-бадників доктора Еггмана - Крабміт, який може спробувати вкрасти тварину і нести бранця на спині. 

Безпечне місце для врятованих

Яскрава збірка набору за підсумком пропонує все необхідне для відпочинку і відновлення сил постраждалих тварин у Зелених пагорбах. У ньому є карусель, водна гірка, замок з піску і бар, де подають їжу і незвичайні напої. З кожною зі збірок звірята можуть взаємодіяти, скочуючись з гірки або сидячи біля замку з піску. Ззаду, під барною стійкою, розташована спальна зона з трьома лежаками для тварин і приладдям для догляду за ними, як гребінець. Однак спальня також зберігає дещо цінніше - легендарний блакитний смарагд Хаосу. 

Однак безпека місця стає під питанням, коли на одному з підвищень з'являється Крабміт. Щоб розправиться з ним, потрібно стрибнути або вдарити Піко-піко по круглій рожевій плитці, розташованій спереду. Це скине робота з горба, а також допоможе знайти ще один кристал Хаосу - рожевий. Також Крабміт може спробувати схопити тварин, поки вони сплять. Коли він перебиратиметься через міст, переправу можна скласти і відправити бадника у воду. 

Звірята досить натерпілися, поки їх експлуатував Еггман, тому організуйте для них спокійне місце в наборі ЛЕГО "Острів Емі для порятунку тварин".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    5 вер, 2023
    Незважаючи на відсутність мініфігурки їжака Соніка (або навіть через те), цей набір може багато чого запропонувати. Відсутність зосередженості на швидкості та трюках означає, що набір натомість виглядає як лего Френдс включає в себе безліч чудових ігрових функцій, які сприяють творчості. Можна легко грати по правилам, вкладаючи тваринок спати та обрушуючи міст під крабом. Загалом є три різні схованки, в які ви можете перемістити свого персонажа і які не видно одразу. Інший же варіант - перебудувати острів на свій смак. Це набір, який легко рекомендувати фанатам Соніка, за умови, якщо є мініфігурка їжака.
    Достоинства:
    + збірка, яка є узагальненням початкових рівнів з гри. + приховані місця та деталі. + немає акценту на швидкості. + рідкісні мініфігурки Тейлза та Емі. + можна легко розширювати іншими пляжними наборами.
    Недостатки:
    - їжак Сонік точне не був би зайвим, однак без змін у збірці набору.
  • 5.0

    5 вер, 2023
    В целом это привлекательный набор, который предлагает много развлечений и возможностей для игры, особенно если говорить об целевой аудитории. Поскольку он не состоит из не связанных между собой мелочей, как аналогичные наборы, он также является довольно хорошей демонстрационной моделью острова. Он интерактивный, с разводным мостом, водопадом, открывающимися драгоценными камнями, каруселью и потайной дверью. Минифигурки великолепны и вполне могут стать основной причиной задуматься о их покупке, особенно учитывая множество маленьких животных.
    Достоинства:
    Яркий и красочный. Целосная сборка, когда все можно выставить вместе. Спрятанные детали и функции. Прекрасные минифигурки Эми, Тейлза и малюсеньких животных.
    Недостатки:
    Набор, который не включает главного героя - Соника.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари