>
В наявності
1849 грн
1461 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

427 шт.
4 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
2218 грн
1746 грн
+ =
2898 грн
2290 грн
+ =
5848 грн
4741 грн
+ =
2218 грн
1764 грн
+ =
3048 грн
2397 грн
+ =
5148 грн
4233 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Тих, хто колись знали, звідки взявся величезний меч у скелі, вже давно немає. Можливо, хтось величезний проткнув ним гору і не зміг забрати, а може, перші поселенці побудували його на знак своєї могутності. Це забулося, але місце досі живе і приваблює мандрівників, які можуть перевести дух і виготовити нові предмети. Приєднуйтесь до них у наборі LEGO “Форпост із мечем” та відчуйте, що означає бути шукачем пригод.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 21244 було випущено у рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 427 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тематика набору – будова.

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи та покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, адже що там, що тут все виконано з невеликих деталей-кубиків. Але все ж бережіться злих мобів, які не проґавлять можливості перервати Вашу подорож.

Фігурки на аванпості

Чи то меч, чи то трохи прихованих ресурсів приваблюють різних мобів, проте суть одна - у наборі біля форпосту досить галасливо і завжди хтось є. В даний момент біля нього крутяться:

  • 2 героя-солдата - підтримують порядок на аванпості. Перший з них має синій одяг та озброєний тризубом. З особливостей – вітіліго. Другий воїн одягнений у жовту кофту та блакитні штани. Також має алмазний меч та алмазний шолом;
  • свиня - тварина, яка дає м'ясо. Вона збирається з рожевих деталей і має принти на обличчі у вигляді очей та п'ятачка;
  • тихоня - доброзичливий моб, який переносить предмети. Істота збирається з блакитних деталей та має такі ж крила. Щоб імітувати політ, додано прозору деталь.
  • скелет - злісний лучник. Один з найпоширеніших ворогів має тіло з кісток та залізний шолом. Зброя – лук;
  • крипер – вибухонебезпечний противник. Він має зелений колір тіла, принтоване обличчя та рухливі ноги.

Притулок для мандрівників

На форпості набору ЛЕГО 21244 є все необхідне для невеликого перепочинку під час пригод. Можна плавити зливки в печі, крафтити предмети у верстаті, набирати воду з струмка, їсти заготовлені запаси і навіть культурно проводити час – слухати музику на платівках. Бачити те, що відбувається вночі, допомагає встановлений ліхтар. Але все ж таки місцевість відкрита і на героїв, що занадто розслабилися може чекати небезпека. На щастя, персонажі набору готові до будь-якого розвитку подій, аж до відбиватися своєю зброєю. Поки в цьому немає потреби, атакувати можна за допомогою встановлених гармат. Ще одна хитрість, на яку стражники можуть піти в крайньому випадку – підірвати вежу, щоб та обрушилася та прибила тих, хто нападає.

Життя подорожнього сповнене непередбачуваних подій, тому навіть під час відпочинку на базі набору ЛЕГО “Форпост із мечем” на них чекають перевірки на силу, перш ніж вдасться розслабитись чи оновити спорядження. Але цим їхнє життя і прекрасне - адреналіном та враженнями.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    4 лют, 2023
    Фантастичний цей набір лего, натхненний Майнкрафт - грою, народженою для ПК у 2011 році. Вона стала дуже успішною завдяки можливості будувати замки, споруди, будинки та багато іншого за допомогою блоків і переживати пригоди. В принципі, це ж відноситься і до наборів лего. Ця база включає: - зону відпочинку зі столиком, музичним автоматом з платівками та печивом; - зону захисту з 2 гарматами зовні та сторожовою вежею, яка, натиснувши важіль під нею, викликає вибух, руйнуючи частину конструкції (це додатково стимулює будівництво та очікування нових “гостей”). Сторожову заставу з різними персонажами захищає меч, який є найпотужнішою зброєю в грі. Його супроводжують фігури воїна-охоронця, вартового, скелета, крипера, свині, тихоні з пластиковими крилами.
    Достоинства:
    ✅меч, який одразу привертає увагу ✅деталі каменю, землі та води ✅цікава збірка світильників замість звичних факелів ✅перекус - печиво ✅можливість підірвати вежу або застрелити противників ✅фігурки у новому одязі, а також тихоня з яблуком
    Недостатки:
    ❎зависока ціна, яка є недоліком усіх ліцензійних наборів ❎було б класно мати можливість добудувати меч, щоб за бажання демонструвати окремо
  • 5.0

    4 лют, 2023
    Що може бути більш впізнаваним по грі майнкрафт за алмазний меч. Напевно, тому набір підійде навіть тим, хто не особливо грає у неї, проте так як син регулярно заходить у майнкрафт, то все простіше - набір йому автоматично сподобався. З мечем все зрозуміло - збирається з різних плиток та кубиків і височіє над збіркою. Основа містить невеликий привал для подорожніх з пічкою, музичним апаратом та іншими дрібницями. 2 стрільці в передній частині бази. Зовні фігурки солдата-вартового та воїна-охоронця. Вороги представлені кріпером та скелетом, а добрі моби свинею та тихонею.
    Достоинства:
    Меч добре закріплюється та не падає. Доданих водоспад. Відокремлена частина самого привалу. Функції вистрілу та вибуху. Милі деталі печивка. Відносно рідкісні фігурки, якщо враховувати тихоню та персонажів у скінах.
    Недостатки:
    Немає найнеобхіднішого для ночівлі - ліжка. І верстак був би не зайвим.

Рекомендуємо подивитися ці товари