>
В наявності
1049 грн
832 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

234 шт.
2 шт.
26.3 × 6.1 × 19.2 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Деякі дослідники світу Майнкрафт не можуть відмовити собі в насолоді оселитися на пляжі, де щодня можна слухати плескіт води, спостерігати за пропливаючими черепахами і милуватися заходом Сонця. Однак герой набору LEGO "Пляжний будинок у формі черепахи" пішов ще далі у своїй любові до пляжу і черепах, побудувавши собі будинок у формі однієї. Саме час навідатися до нього в гості і подивитися, як він все влаштував.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 21254 було випущено в рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 234 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи і покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, адже що там, що тут все виконано з невеликих детальок-кубиків. Але все ж стережіться злих мобів, які не упустять можливості перервати Вашу подорож. 

Мініфігурки в наборі 

Набір ЛЕГО 21254 включає 2 мініфігурки, які представлені у вигляді головного героя і злого моба:

  • головний герой - хлопець, який побудував собі будинок у вигляді черепахи. Його захоплення тваринами поширюється і на його одяг. На ньому костюм черепахи зеленого кольору з коричневим животом. Доданий шолом також зеленого кольору. 
  • потопельник - підводний зомбі. У нього коричнева рвана майка, крізь дірки якої видно зелене тіло і коричневі штани. Утопленик у наборі має свою культову зброю - тризуб. 

Крім звичайних мініфігурок, у набір також додана збірна черепаха. Вона зеленого кольору і має такий самий зелений панцир. Компанію їй складають 3 маленьких черепашеняти.

Будинок на пляжі

Центральною частиною цього набору є великий будинок у вигляді черепахи, зібраний із зелених і пісочних деталей. З одного зі боків навіть є голова з очима, а з інших боків ласти. Вікна виконані з напівпрозорого зеленого скла. Біля входу росте рожева квітка в горщику. Доступ всередину можливий через двері, а також піднявши дах. Всередині є все необхідне для виживання: ліжко, стіл, верстак, піч, ліхтар. Додаткові деталі включають карту і підзорну трубу. 

З одного зі боків до будинку прилягає ділянка пляжу й океану. На ній цукрова тростина і черепашачі яйця. До суші пришвартований бамбуковий пліт із двома веслами. 

Проведіть веселі дні в незвичайному будинку з набору ЛЕГО "Пляжний будинок у формі черепахи", б'ючись із зомбі, облаштовуючи будинок і граючи з черепахами. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари