>
В наявності
779 грн
603 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

206 шт.
2 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
7+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
1148 грн
906 грн
+ =
2328 грн
1812 грн
+ =
6778 грн
5643 грн
+ =
1558 грн
1203 грн
+ =
2628 грн
2046 грн
+ =
7978 грн
6651 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Одне з численних занять, яким можна зайнятися у світі Майнкрафт – порятунком і виходжуванням тварин. Саме такій благородній діяльності вирішила присвятити своє життя Ефе – дівчина з набору LEGO "Притулок для тварин". 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 21253 був випущений у рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 206 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 7 років. Тематика набору – тварини. 

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи і покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, адже що там, що тут все виконано з невеликих детальок-кубиків. Але все ж стережіться злих мобів, які не згаять можливості перервати Вашу подорож. 

Мініфігурка Ефе та її підопічні

У наборі ЛЕГО 21253 вперше з'являється мініфігурка Ефе. Це один зі стандартних скінів у грі, доступний для дівчат. У неї світло-м'ятна кофта, коричневі штани з чорним ременем і фіолетове волосся. У цьому комплекті Ефе має аксесуар – кам'яну сокиру для будівництва загонів. 

Поряд з Ефе, зірки набору – тварини. У комплекті їх досить багато – 5 штук. Серед них: рожева вівця, сірий вовк, коричнева корова, бежевий кролик і коричнево-білий кіт. Усі вони збірні, а вовк і кіт навіть можуть виляти хвостом.

Однак не обійшлося і без небезпеки. До набору додано фігурку зомбі-дитини. Вона зеленого кольору і має блакитний костюм. 

Притулок для тварин Ефе

Дівчина Ефе вже якийсь час займається доглядом за тваринами, тому встигла побудувати не тільки саму будівлю для них, а й трохи обжитися. Час познайомиться з цим ближче, адже далі Ви станете таким самим доглядачем притулку і зобов'язані знати, що і де знаходиться. 

  1. Будівля притулку. Головна збірка набору і за сумісництвом будинок для тварин розділена на загін і склад. Дві половини розділені перегородкою і факелом душ. З правого боку розташована загорода для тварин із хвірткою, що відчиняється. З лівого боку – скриня з припасами, в якій можна знайти пшеницю, моркву, рибу і кістку. Обидва боки притулку накриті фіолетовим дахом. Розмір будівлі сягає 8 сантиметрів заввишки, 14 завширшки та 6 завдовжки.
  2. Місце для пікніка. Друга частина збірки представлена у вигляді рожевого вишневого дерева і білого столика для пікніка. З цього можна зробити висновок про те, що притулок розташований у вишневому гаю – сприятливому пасовищі. Навколо столу встановлено 3 стільці, ростуть квіти і є ще один факел душ. Стільці мають спеціальні точки, на які можна посадити тварин і влаштувати спільний пікнік.
  3. Килим. Найменша частина набору – це бузково-фіолетовий килим, зібраний на білій основі. На ньому втомлені тварини можуть прилягти відпочити.

Приєднуйтесь до Ефе в наборі ЛЕГО "Притулок для тварин", щоб вести розмірене життя у вишневому гаю і доглядати за різноманітними тваринами. Але не забудьте перед тим закрити зомбі-дитину в загоні, щоб не створювала неприємностей.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари