>
В наявності
7199 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

909 шт.
3 шт.
48 × 37.8 × 9.4 cm
8+
0 шт.
4.8

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Набір, про який ми хочемо вам розповісти, швидше за все здивує вас. Ви зможете побудувати незвичайний багатофункціональний будинок в стилі хай-тек. Цей набір називається 21174 "Сучасний будиночок на дереві" із серії LEGO Minecraft.

Високі дерева

Всі кімнати будинку будуть розташовуватися на стовбурах двох високих дерев, які виросли в лісі, неподалік від річки. Перевага цих дерев в тому, що у них відсутні великі гілки і є дуже пишні крони. Навколо чимало живності: біля дерева блукає кішка і бігають кури.

4 різні кімнати

Вам належить зібрати 4 різні кімнати: спальню, бібліотеку, ванну і майстерню та доповнити їх всіма можливими сучасними аксесуарами і меблями. Кожна кімната відрізняється один від одного, але все ж зберігають загальні риси стилю: квадратні форми, великі вікна і відкриті проходи замість дверей. Тепер розглянемо кожну кімнату детальніше окремо.

Спальня

Стіни і дах спальні виконані з дерев'яних дощок. Щоб зручно було забратися в кімнату до неї приставлена ​​невеличка драбина. У спальні є факел, якого вистачає, щоб освітити приміщення, велике вікно, поличка з дрібничками і звичайно ж ліжко. Від тривалого перебування на дереві стіни кімнати обросли мохом. На даху можна побачити біло-рожеве крісло, сидячи на якому можна розглянути все, що знаходиться внизу з висоти пташиного польоту.

Майстерня

У сучасному будинку присутній кімната, де можна буде створювати предмети і це — майстерня. Кімната за своїми розміром явно більше за всі інших. Дах і стіни виконані з білого кварцу. У кімнаті є верстак для створення предметів, а також пічка, в якій можна виплавити злитки або навіть посмажити їжу. Освітлює кімнату факел на одній із стін. Нехай це і майстерня, але в ній теж присутня ліжко, на якому можна перепочити після робочого дня. Цю кімнату від інших відрізняє наявність невеликої тераси.

Бібліотека

Ця кімната за своїм зовнішнім виглядом нагадує спальню оскільки її стіни і дах також виконані з дощок. Забратися в цю кімнату можна по закріпленій драбині. У кімнаті можна побачити велику скриню набиту дорогоцінними камнями. Збоку розташовані полиці з книгами, які можна почитати при світлі факела. При виході з кімнати вас чекатиме блок з динамітом. Будьте обережні з ним.

Ванна

Ви здивуєтеся, але навіть в будиночку на дереві є ванна кімната. Вона побудована з білого кварцу, який за своїм зовнішнім виглядом дуже підходить для ванни. У кімнаті можна прийняти душ, завдяки блоку з водою, який помістили в кут кімнати. Також є сама ванна, яку вже наповнили водою.

Кріплення кімнат

Унікальність цих кімнат в тому, що їх можна міняти місцями і розташувати саме в тому порядку, в якому хочеться саме вам. Для цього кожна кімнатка має квадратний отвір в підлозі і на даху. Для того, щоб помістити їх на дерево, досить зняти з нього крону і насадити кімнату на стовбур.

Безліч мініфігурок

У наборі 21174 "Сучасний будиночок на дереві" досить багато цікавих мініфігурок. У ньому є два жителя, які одягнені в костюми панди і оцелота. Є кішка і пара курей, яких ви можете приручити. З ворожих мобів в наборі є зомбі і заряджений кріпер, який може зруйнувати ваш будинок. Остерігайтесь його і при необхідності розберіться з ним.

Купити набір

Ви у пошуках набору, який стане прикрасою вашої колекції конструкторів серії Лего Майнкрафт? Тоді набір LEGO Minecraft 21174 Сучасний будиночок на дереві вам просто необхідний, а купити його можна в нашому інтернет-магазині!

  • 4.0

    31 лип, 2021
    Мені подобається те, що будинок виглядає так, ніби справді побудований гравцем у майнкрафт. Коли я граю з друзями, то ми часто робимо щось подібне. Щоправда білих блоків часто в нас немає, тому використовуємо деревину. Незважаючи на велику кількість деталей, збірка не була важкою. Кожна секція має свій власний пакет з деталями, тому довго шукати не доводилось. Знаючи це заздалегідь, я б спеціально змішав детальки, щоб складання зайняло більше часу. Я ціную те, що в наборі поміж інших фігурок виявився саме кіт, оскільки песиків в мене аж 2.
    Достоинства:
    Дім виглядає стильно та сучасно. Потрібно буде спробувати відтворити це у грі. Перебудовувати поки що не пробував, але впевнений, що це зроблено класно.
    Недостатки:
    Хоча деталей багато, збірка не є важкою. Я б хотів щось важче.
  • 5.0

    31 лип, 2021
    С этим домиком на дереве я расширила свою коллекцию наборов по майнкрафту. Это довольно большой набор, насчитывающий чуть более 900 деталей, и детям очень понравится, что в него включены некоторые из их любимых персонажей, в том числе крипер. На всех них интересные принтованные костюмы. Сборку можно построить в виде домика на дереве или отдельных комнат. Приятно видеть, как онлайн-игра приходит в творческий оффлайн-режим и дает возможность глазам отдохнуть от экрана.
    Достоинства:
    Набор легко соединиться с другими, так как это основной травяной биом. Наконец-то я получила минифигурки в костюмах, своего рода мультиплеер.
    Недостатки:
    Зачем аж 2 курочки, могли бы заменить на поросенка.
  • 5.0

    31 лип, 2021
    Конструкция довольно модульная, она основана на двух действительно твердых стволах деревьев. На каждом из основных стволов дерева есть две верхушки деревьев. Есть два основных человека, одна панда и один, я думаю, желтый медведь, а также крипер и зомби. В наборе также есть множество классных мелких дополнений, таких как цыплята (чертовски похожие на настоящих Minecraft), меч, кирка, кот, виноградные лозы. Удивлен, как из самых простых деталей получаются такие шедевры.
    Достоинства:
    Дом выглядит стильно, с панорамными окнами и белыми стенами. Много вроде бы незначительных деталей создают атмосферу всему набору. Например, яйцо курицы, тнт, росточки, рыбка.
    Недостатки:
    Кто знает, что это за желтая минифигурка? Медведь?
    • 31 лип, 2021
      Это же оцелот)) Не узнали?
  • 5.0

    31 лип, 2021
    Моему сыну 8 лет, и он любит Minecraft и Lego. Идеально для того, чтобы купить этот сет. На его завершение у него ушли выходные (не постоянной сборки конечно). Он был рад сообщить мне, что персонажи и дизайн здания в наборе соответствуют игре. Этот набор вводит в заблуждение, так как под этими стволами деревьев похоронено много Техники, что сделает сборку супер-интересной. Мне также нравится, что верхушки деревьев можно разместить на стволах без модулей, так что вы можете иметь 2 высоких дерева и группу домиков, если хотите.
    Достоинства:
    Строить и перестраивать здесь можно бесконечно. Есть 4 комнаты: кухня, библиотека, кабинет и спальня. +много минифигурок и деталей из мира майна, то же тнт и мебель.
    Недостатки:
    Жаль, что набор основан на обычном травяном биоме.
  • 5.0

    31 лип, 2021
    Превосходный набор, на сборку которого ушло несколько часов. Он оказался больше, чем я ожидал. Мне понравилась возможность перемещать большие части и строить отдельные домики, чтобы придать домику на дереве другой вид. С дополнительным аспектом возможности изменять и перемещать части по своему желанию, он добавляет бесчисленные часы удовольствия от сборки. Вишенка на торте - сразу 7 минифигурок, если считать животных.
    Достоинства:
    Деревья можно размещать как угодно, создавая уникальный дизайн. Дом большой, почти 30 сантиметров в высоту.
    Недостатки:
    Между некоторыми детальками остаются зазоры.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари