>
В наявності
1199 грн
936 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

364 шт.
4 шт.
26.2 × 7.6 × 22.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
1568 грн
1221 грн
+ =
8398 грн
6984 грн
+ =
1568 грн
1224 грн
+ =
3048 грн
2379 грн
+ =
19198 грн
15876 грн
+ =
1348 грн
1062 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Вирушайте в найнебезпечнішу і від цього одну з найцікавіших експедицій у наборі LEGO "Підземелля скелета", щоб виявити місце спавна цих злих мобів, перемогти їх і забрати скриню з такими бажаними нагородами.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 21189 було випущено у рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 364 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тематика набору – пригоди.

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи та покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, адже що там, що тут все виконано з невеликих деталей-кубиків. Але все ж бережіться злих мобів, які не проґавлять можливості перервати Вашу подорож.

Фігурки у наборі

Даний набір містить безліч яскравих і унікальних фігурок для епічної боротьби з скелетами. Серед них:

  • головний герой. Наділений власним неповторним скіном і мужнім виразом обличчя, яке ніби каже: "Ніщо не може мене зупинити чи злякати!" Одягнений у жовте вбрання він привертає увагу всіх навколо, а потужний арбалет та кирка в його руках вказують на промисел персонажа. Кріплення на його одязі має забезпечити йому спокійні експедиції в кожен куточок безмежного світу, а шолом із ліхтариком – гарантує їхню сліпучість;
  • скелети. Ці 3 небезпечні чудовиська тут оберігають своє лігво. Кожен з них має свій лук, адже саме стрілянина з лука є особливим умінням скелетів. Двоє з них мають звичайний дерев'яний лук, але третій не такий простий з фіолетовим зачарований шоломом і луком.

Пригоди в лігві скелетів

Печера в цьому наборі складається з декількох біомів, через що її так цікаво досліджувати і кожен зі спусків може здаватися першим. У готовому вигляді вона досягає 14 сантиметрів заввишки, 19 завширшки і 14 завдовжки, тому ідеально підходить для невеликих домашніх битв зі скелетами. Біоми в наборі LEGO 21189 включають:

  1. звичайний трав'яний біом нагорі з маленькими деревами та смолоскипами;
  2. ділянку зі сталактитами та функцією каменепаду;
  3. частину печери з кущами та водоспадом;
  4. центр підземелля зі спаунером.

Перемогти скелетів тут буде не так і просто, адже вони не бояться світла, знаходяться у своїй печері біля спаунера і найбільше хочуть захистити свої кісточки. Тому вмикайте кмітливість - обруште сталактити на кістяків і тільки потім спускайтеся вниз водоспадом. Але будьте обережні, адже обертання механізму біля спаунера призведе до появи сильнішого скелета в зачарованому шоломі та з луком. Переможіть його за допомогою арбалета і заберіть скарби із скрині, які тут представлені музичною платівкою, хлібом та кісткою.

Відчуйте себе першовідкривачем та грозою скелетів у наборі LEGO "Підземелля скелета". Наберіться сміливості і спускайтеся прямо до їхнього спаунера, щоб знищити їх тут раз і назавжди.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    17 сер, 2022
    Я давно колекціоную цікаві деталі та мініфігурки від Лего. І можу точно сказати, що цей набір один з найкращих для цих цілей. Чотири мініфігурки (шукач скарбів та 3 неймовірні скелети з луками у руках). Хоча сам набір невеликий за розміром у ньому багато цікавих деталей (факел, скриня, спаунер, луки та водоспад) та різноманітних функцій ( обертання спаунера та стіни, скидування каміння на ворожого скелета). Доречі, деталі від водоспаду можуть підійти, як вікна для якогось будинку.
    Достоинства:
    Невелика ціна. Цікаві фігурки (порожні скелети лише з кісточками та шукач пригод) та деталі. Не забувайте про водоспад))
    Недостатки:
    Хотілося б більшу частину зі сталактитами.
  • 5.0

    17 сер, 2022
    Купив цей набір для племінника у подарунок. Чесно, я не очікував нічого серйозного від набору, але все не так просто. Вже у зібраному варіанті є 4 зовсім різні біоми від звичайного травяного та до самого центру підземелля. Незважаючи на меленький розмір у набора немало рухомих деталей (обвал каміння, обертаючийся спавнер скелетів та обертання стіни, щоб дійти до останнього скелету). У наборі також 4 мініфігурки та багато інших цікавих деталей.
    Достоинства:
    У комплекті 4 мініфігурки. Є багато цікавих деталей, які складно знайти. Наприклад, лише здолавши скелетів та відкривши скриню можна знайти платівку.
    Недостатки:
    Замалий розмір для 4 біомів.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари