>
В наявності
369 грн
286 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

65 шт.
2 шт.
14.1 × 4.6 × 12.2 cm
7+
0 шт.

Опис

Болото - один із найпоширеніших біомів у світі Minecraft. Виявити його можна біля лісів, гаїв чи рівнин. Більш рідкісний його підвид - мангрове болото, яке формується в теплому кліматі. Його особливість - мангрові дерева, які утворюють хитросплетіння зі свого коріння і ростуть над водою. Під час своїх пригод у наборі LEGO “Пригоди на болоті” Алекс якраз натрапила на одне з мангрових боліт. Настав час оглянути його та познайомитися з мешканцями.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 21240 було випущено у рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 65 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 7 років. Тематика набору – битва.

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи та покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, адже що там, що тут все виконано з невеликих деталей-кубиків. Але все ж бережіться злих мобів, які не проґавлять можливості перервати Вашу подорож.

Фігурки на болоті

Болото – не найприємніше місце для прогулянки. Насамперед це завдяки мобам, які водяться в біомі. У наборі ЛЕГО 21240 Алекс сама зможе переконатися в тому, що не всі раді її приходу.

  • Алекс – головна героїня серії. Руда дівчина одягнена в кофту болотного кольору, а також коричневі штани. Вона має залізну сокиру для рубання мангрових дерев;
  • жаба – мешканка виключно боліт. Це цільна фігурка, виконана в темно-оранжевому кольорі зі світлішою грудкою. Її можна прикріпити до будь-якої деталі;
  • слимак - ворожий моб, який буває 3 розмірів. На щастя, Алекс зустріла не найбільшого. Він виглядає як напівпрозорий салатовий куб з чорними принтованими очима і ротом-точкою. Також може кріпитися до деталей;
  • зомбі – ще один ворог, що з'являється під покровом ночі. На ньому блакитна кофта та фіолетові штани. Своєї зброї у мерця немає.

Пригоди на болоті

Щоб розіграти різні сценарії на болоті, в наборі потрібно попередньо зібрати невелику збірку з ним. Вона складається з ділянки води, на якій встановлена жаба на лататті. Також є частина, вкрита брудом. На ній можна виявити верстак, а також блакитні квіточки. Також додано функцію вибуху динаміту. Достатньо натиснути на спеціальну деталь і блок злетить у повітря, допомагаючи позбавитися надокучливих ворогів. Височить над всім цим мангрове дерево, яке з'являється в наборах серії вперше. Воно має переплетене коріння і звисаюче листя. Загальні розміри збірки досягають 8 сантиметрів заввишки, 9 завширшки і 8 завдовжки, тому набір може бути легко перенесений або взятий із собою.

Приєднайтесь до Алекс, яка під час своїх досліджень місцевості забрела на мангрове болото у наборі ЛЕГО “Пригоди на болоті”. На її подив теплого прийому не сталося, тому перш ніж нарубати дерева, потрібно розправитися з надокучливим зомбі і слимаком.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари