>
В наявності
3999 грн
3296 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

584 шт.
2 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
4368 грн
3581 грн
+ =
7148 грн
5753 грн
+ =
4368 грн
3599 грн
+ =
5198 грн
4232 грн
+ =
7298 грн
6068 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Глибоко-глибоко під землею відважні шукачі пригод можуть натрапити на печерний біом темних глибин. Щоб потрапити туди в наборі LEGO "Битва в глибокій темряві" не потрібно копатися кілометри під землею, достатньо з'єднати разом близько 600 деталей. Однак подорож все ще може виявитися небезпечною за рахунок присутності хранителя.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 21246 було випущено у рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 584 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тематика набору – біом.

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи та покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, адже що там, що тут все тут виконано з невеликих деталей-кубиків. Але все ж бережіться злих мобів, які не проґавлять можливості перервати Вашу подорож.

Персонажі глибин

Через особливості хранителя біома, відправитися в нього можуть наважитися лише найхоробріші герої. І в наборі ЛЕГО 21246 вони саме такі:

  • лицар-арбалетник. Герой має оливкового кольору торс та коричневі штани. Відбиватися персонаж збирається за допомогою зачарованої мотики та арбалета (зачарована мотика «шовковий дотик» необхідна для збирання блоків черепа, а стрілами арбалета можна відволікати вартового);
  • незеритовий воїн. Другий сміливець одягнений у бордову кофту та чорні штани. Також має окремі деталі шолома та нагрудника. Він звик вирішувати справи за допомогою сили, тому має щит та меч, проте вони навряд чи виявляться ефективними проти хранителя, якщо арбалетник не буде відволікати ворога;
  • хранитель. Даний моб унікальний, оскільки абсолютно сліпий, але може почути героїв по вібрації, що видається, і відчути на запах. Якщо він вбиває, то раз і назавжди – з одного дотику. У наборі хранитель - це збірна фігурка з використанням бірюзового, темно-синього та коричневого кольорів. Очі відсутні.

У темних глибинах

Біом у наборі збирається із темно-синіх пластин та круглих плиток, створюючи текстури черепа. Освітлення дають невеликі вогники та смолоскипи душ. Сама структура нагадує стародавнє місто, яке давним-давно було покинуто. Однак таким воно може здатися лише на перший погляд. У ньому і зараз мешкають скалки-крикуни, які виглядають як блоки, оточені світлими баштами. Якщо він спрацьовує, то викликає хранителя, який з появою використовує функцію викопування. Крім цього до набору додана функція вибуху динаміту. Вона може допомогти відволікти хранителя у протилежному напрямку шляхом підриву кам'яної вежі.

Трохи допомогти впоратися із зберігачем можуть предмети, заховані у скриню. Як тільки персонажі знаходять її і відкривають, то отримують сніжок, кістку та зілля. Перші два предмети можна кинути та відволікти ворога, а зілля подарує будь-яке з вигаданих посилень.

Запасайтеся ліхтариками (гасіння смолоскипів може почути зберігач) і вирушайте в печерний біом, щоб отримати цінні ресурси та потягатися із хранителем у наборі ЛЕГО “Битва в глибокій темряві”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари