>
В наявності
3149 грн
2474 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

605 шт.
4 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
3518 грн
2777 грн
+ =
4548 грн
3496 грн
+ =
9148 грн
7514 грн
+ =
3928 грн
3074 грн
+ =
4698 грн
3683 грн
+ =
10348 грн
8522 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Краще за пригоду разом зі Стівом та Алекс може бути лише 2 пригоди з улюбленими персонажами. Приєднуйтесь до них у наборі LEGO "Скриня для творчості 4.0", щоб побувати біля річкових веж і погостювати в котячому будиночку. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 21249 був випущений у рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 605 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - збірні фігури. 

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи і покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, адже що там, що тут все виконано з невеликих детальок-кубиків. Але все ж стережіться злих мобів, які не згаять можливості перервати Вашу подорож. 

Кубічні персонажі

Набір ЛЕГО 21249 наповнений впізнаваними фігурками, які Ви могли бачити на екранах або навіть вибирати як головних героїв.

  1. Алекс - головна героїня. Вона одягнена в болотного кольору светр і коричневі штани;
  2. Стів - головний герой. Хлопець також має традиційний скін - блакитний светр і фіолетові штани;
  3. зомбі - ворожий моб, що згорає на сонці. Вдягнений як і Стів у блакитний светр і фіолетові штани, він вирізняється зеленим кольором тіла;
  4. кріпер - вибухонебезпечний противник. Монстр повністю зеленого кольору, маючи 3 рухомі ноги і голову, що повертається.

Для Стіва й Алекс передбачені різні предмети, за допомогою яких вони можуть господарювати і відбиватися від супротивників. Вони включають мечі, вудки, мотики та інші речі. 

Також у набір додані тварини. Серед них бірюзова вівця, коричневий і рудий кіт.

Дві пригоди

Цей набір особливий тим, що від початку пропонує інструкцію для складання двох моделей. Також ще кілька варіантів показані у вигляді картинок, які можуть допомогти відтворити збірки або надихнути на подальшу творчість.

  • котячий будиночок. Конструкція складається з огородженого майданчика для котиків з різними рожевими піднесеннями і перешкодами; ділянки пустелі з функцією вибуху динаміту; будиночка з головою кота на даху. Усередині будинку можна побачити стійку з діамантовою бронею, ковадло, верстак, пічку та інші предмети, що можуть сприяти виживанню в, не завжди доброзичливому, світі. Також по всій збірці присутні невеликі деталі, як-от скриня, зілля, бамбук, ящики з інструментами тощо;
  • річкові вежі. Другий варіант збірки представлений у вигляді жовтої вежі, яка внизу використовується як загін для вівці та має функцію вибуху; світлої вежі, використовуваної для проживання; невеликого моста, що з'єднує дві будови. Місцями також встановлено берези, червоні квіти, сіно та інші міні-збірки, які роблять модель більш живою. 

Вибирайте сьогоднішню пригоду і приєднуйтесь до Стіва і Алекс в їхніх турботах в наборі ЛЕГО "Скриня для творчості 4.0".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари