>
В наявності
1399 грн
1036 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

304 шт.
3 шт.
26.2 × 7.6 × 22.2 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
1768 грн
1321 грн
+ =
2448 грн
1865 грн
+ =
5398 грн
4316 грн
+ =
1768 грн
1339 грн
+ =
2598 грн
1972 грн
+ =
4698 грн
3808 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

У світі LEGO Minecraft холоднішає і настає саме час вирушити в ризиковану пригоду в найзасніженіший біом у наборі LEGO “Замерзлі верхівки”. Але будьте обережні під час альпіністських експедицій – є шанс впасти та застрягти у снігу.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 21243 було випущено у рамках серії LEGO Minecraft. Він містить 304 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 8 років. Тематика набору – пригоди.

Особливості серії. Перенесіться зі світу віртуальної гри в реальність, збираючи та покращуючи свої будівлі в серії LEGO Minecraft. Особливих складнощів не виникне, адже що там все тут виконано з невеликих деталей-кубиків. Але все ж бережіться злих мобів, які не проґавлять можливості перервати Вашу подорож.

Фігурки у наборі

Вирушаючи на замерзлі верхівки, потрібно бути готовим до не найдружнішого прийому. До набору додані наступні фігурки, щоб відтворити це:

  • Стів – головний герой. Персонаж подбав про те, що подорож може бути небезпечною, тому поверх блакитного светра у нього також одягнена зелена броня. Окремі її частини також захищають ноги та голову. Битись Стів може за допомогою алмазного меча;
  • коза – єдиний віддалено доброзичливий моб. Вона збирається з кількох білих деталей і має рухливу голову, що дозволяє бодати недругів. Якщо вийде її приборкати, то можна спробувати покататися на спині через наявність точок для кріплення;
  • крипер - бомбічний ворог, що детонує при наближенні. Він виконаний в зеленому кольорі, а також має голову, що повертається, і 4 рухомих ноги;
  • волоцюга - далекий родич скелета, що мешкає у снігах. Від родича його відрізняє сірий колір кісток. Як противник він слабкий, тому вирішив захищатися за допомогою золотої броні. Також має лук.

Пригода на вершині

У грі Minecraft замерзлі верхівки вражають своєю висотою, багаті на ресурси і з якоїсь причини заселені безліччю кіз. Вони були додані в оновленні “печери та скелі”, дозволивши гравцям подорожувати снігами. Нестача ресурсів, погана погода, недружні місцеві жителі та круті урвища роблять це місце небезпечним для відпочинку чи проживання, незважаючи на неймовірні краєвиди. Але ніхто не скасовував тимчасові відвідини. Правильне екіпірування та ресурси можуть у цьому допомоооооо...

У варіанті набору ЛЕГО 21243 можна потрапити на одну з вершин. У Стіва заздалегідь заготовлено притулок, у якому є все необхідне для тимчасової зупинки: ліжко, скриня, верстак, факел та інші речі. Але за відпочинком та милуванням пейзажами не можна забувати про пильність, адже будь-якої миті можуть наблизитися вороги. У такому разі можна використовувати функцію вибуху і обрушити на них частину гори або попросити козу боднути злого моба, щоб той злетів до підніжжя. Вся збірка займає 15 сантиметрів заввишки, 19 завширшки і 14 завдовжки, тому може бути легко перенесена або взята з собою.

Ризикніть на сходження до небезпечної вершини, щоб змінити обстановку на суцільні сніги і проведіть дні у скромному притулку, борючись із монстрами та шукаючи ресурси в наборі ЛЕГО “Замерзлі верхівки”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари