>
В наявності
6899 грн
6596 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 369 шт.
8 шт.
45.6 × 11.8 × 28.2 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Наблизьтеся до Великого Дому міжгалактичної феодальної імперії - Атрідів у наборі LEGO "Дюна. Королівський орнітоптер Атрідів", який пропонує зібрати унікальний транспортний засіб.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 10327 був випущений у рамках серії LEGO Icons. Він містить 1349 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія Icons створена для складних, але водночас цікавих збірок для фанатів старшого віку. Серед наборів будівлі, транспортні засоби, сцени з фільмів. Всі вони різні, але кожен з них чудово підходить для прикраси інтер'єру. 

Космічні мініфігурки

До переліку мініфігурок набору ЛЕГО 10327 входять: Пол Атрейдес, Чані, Джессіка Атрейдес, Лето Атрейдес, Гурні Галлек, Льєт-Кайнз, Дункан Айдахо і Володимир Харконнен. Більшість із них мають принти як на торсі, так і на ногах, а також вдягнені в дистикомби - комбінезони, призначені для виживання в нещадному пустельному середовищі Арракіса. Особливо увагу привертає незвичайна мініфігурка Володимира Харконнена - головного антагоніста Дюни і любителя халатів. У наборі це також відтворено за допомогою довгої тканинної мантії чорного кольору з принтом одягу з фільму. Знизу додана прозора деталь, яка імітує ширяння мініфігурки над землею. 

Завдяки різноманітності принтів та облич мініфігурок, їх легко інтегрувати з іншими науково-фантастичними моделями, не обмежуючись лише Орнітоптером. 

Орнітоптер Атрідів

Попри те, що конкретний Орнітоптер належить Будинку Атрідів, це також поширений транспортний засіб для всієї Галактики, що перевозить як людей, так і вантажі. У наборі він збирається з сірих деталей і має візуальну схожість із бабкою, завдяки корпусу, крилам і шасі. І кожна з цих частин має закладену ігрову функцію:

  • унікальна кабіна відтворена з використанням трьох частин лобового скла, дві з яких відкриваються для розміщення мініфігурок всередині;
  • включена рампа заднього доступу, що опускається, а також чотири висувних шасі;
  • нові елементи крила розгортаються за допомогою механізму у верхній задній частині корабля та імітують характерні для корабля режими польоту і приземлення, що нагадують комах.

Зі складеними крилами модель досягає розмірів у 23 сантиметри заввишки, 57 завдовжки і 79 завширшки.

Не пропустіть політ на Арракіс, натхненний улюбленим кіновсесвітом, у наборі ЛЕГО "Дюна. Королівський орнітоптер Атрідів".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    6 лют, 2024
    Потрібно багато сміливості, щоб взятися за таку улюблену фанатами франшизу, як "Дюна", і ще більше сміливості (і таланту), щоб спробувати створити модель орнітоптера, яка працює так само, як у фільмі "Дюна". LEGO зробили майже неможливе, адже набір 10327 - це складна технічна конструкція, яка досягає роботи як у фільмі. Ігрові можливості орнітоптера просто чудові, і я особливо ціную те, що більшість ключових функцій, таких як тріпотіння крил і їхнє складання, можна виконувати однією рукою. Додайте до цього чудову лінійку персонажів всесвіту у вигляді мініфігурок і отримаєте набір, який неможливо не рекомендувати.
    Достоинства:
    Неймовірно складний і захоплюючий конструктор, що поєднує в собі Technic і LEGO. Ігрові функції, які працюють, як заявлено. Чудовий для демонстрації, але ще цікавіше грати з ним. Приголомшлива лінійка мініфігурок, особливо барон Харконнен.
    Недостатки:
    Збірка складна, з великою кількістю техніки, що може відштовхнути деяких людей. Крила складаються по-різному, в результаті чого вид спереду трохи псується.
  • 5.0

    6 лют, 2024
    Конструктор з орнітоптером кине виклик шанувальникам LEGO, адже він складається переважно з деталей, що базуються на техніці. Він настільки вражаюче складний, що насправді його досить важко зрозуміти, навіть коли ви дивитеся на нього, навіть коли ви будуєте його, навіть коли інструкція намагається ввести вас в курс справи. Складність процесу створення, з іншого боку забезпечує безцінний досвід з великою кількість функцій та загальною міцною конструкцією. І все це разом є точним повторенням орнітоптера з фільму. Кілька разів пролетівши по вітальні, рухаючи крилами вгору і вниз, перш ніж змахнути ними назад і відправити його в піке, ви, зрозумієте, чому цей набір був створений саме так. Єдиний, навіть не недолік, а компроміс полягає у відсутності підставки для демонстрації, що б дозволило легше показувати набір і мініфігурки.
    Достоинства:
    Дуже ігрова модель, навіть для дорослих польотів вітальнею. Модель довжиною 57 см і розмахом крил 80 см досить міцна і навіть під час гри жодна з деталей не відпадає. Автентична збірка LEGO у багатьох відношеннях. Велика лінійка мініфігурок.
    Недостатки:
    Фінальна модель не містить не так багато гладких деталей зовні, як ми зазвичай бачимо у LEGO Icons.
  • 5.0

    6 лют, 2024
    Я б рекомендував цей набір будь-кому, навіть якщо ви не читали і не бачили "Дюну". Хоча краще все ж переглянути перед купівлею. Орнітоптер виглядає точно так, як ми бачимо у фільмі, ще й цей чудовий вибір мініфігурок (навіть подумати не міг, що Харконнена відтворять таким височезним). Рух крил, пікіруючий рух лопатей та висувне шасі - все це чудові доповнення до доволі точного вигляду транспортного засобу. Це той випадок, коли з одного боку хочеш продовжувати збирати, але з іншого розтягнути цей досвід на довше.
    Достоинства:
    Технічна та складна конструкція рами, шасі та механізму крила. Відповідність до екранного транспортного засобу. Великий вибір мініфігурок, включно з зіркою - бароном Харконненом
    Недостатки:
    Принти комбінезонів можна було б більше кастомізувати

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари