>
В наявності
1199 грн
956 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

172 шт.
2 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
2398 грн
1964 грн
+ =
6998 грн
5828 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Заборонений ліс - величезна дика територія поблизу Гоґвортса. І хоча частина істот, що мешкають у лісі, миролюбна, більша їхня половина жахливо небезпечна. У наборі LEGO "Заборонений ліс: чарівні істоти" Рон і Герміона опиняються посеред лісу і, на щастя, не зустрічають смертельно небезпечних істот. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76432 був випущений у рамках серії LEGO Harry Potter. Він містить 172 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - тварини. 

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім керує магія і міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їхніх пригод не тільки в Гоґвортсі, а й у всьому магічному світі. 

Відвідувачі та жителі Забороненого лісу

У наборі ЛЕГО 76432 в Забороненому лісі опиняються двоє студентів факультету Гриффіндор. Їхні короткі ноги говорять про те, що персонажі ще на одному з перших років навчання. Ба більше, обидві мініфігурки мають двосторонні голови з переляканими та усміхненими виразами обличчя.

  1. Рон Візлі. Він одягнений у білу сорочку з краваткою під кольори факультету, сіру жилетку, а також стандартну чорну уніформу школи з невеликим логотипом Гріффіндора. В одній руці хлопець може тримати свою чарівну паличку, а в іншій ліхтар;
  2. Герміона Грейнджер. Дівчина також має одяг школи - білу сорочку з краваткою та верхній одяг чорного кольору. Її аксесуар - чарівна паличка.

Оскільки набір пов'язаний із Забороненим лісом, то більша частина фігурок присвячена чарівним істотам. Серед них є:

  1. білий гіпогриф Бакбик з рухомими крилами і місцем для мініфігурки на спині. Для нього в наборі передбачена деталь курячої ніжки;
  2. маленький фестрал чорного кольору;
  3. блакитна Корнуельська піксі;
  4. білий павук, що світиться в темряві;
  5. чорний кажан.

У Забороненому лісі

Модель Забороненого лісу з цього набору складається з окремих модулів, які можна переставляти і скріплювати між собою в будь-якому порядку. Кожен із них має круглу основу блакитного або чорного кольору, на які далі додаються деталі. Таким чином є окреме місце для фестрала та Бакбика, а також 2 дерева. У той час, як із фестралом і гіпогрифом усе зрозуміло з попереднього пункту, то до дерев можна придивитися уважніше. Вони складаються з чорного стовбура, вигнутих гілок і листя в синіх, блакитних, фіолетових кольорах, на яких можуть сидіти кажан з піксі. Навколо дерев можна знайти блакитне павутиння з павуком, що світиться в темряві, і кілька грибів, які також можуть світитися в темряві, створюючи чарівну атмосферу.

Модульна конструкція досягає таких розмірів: 15 сантиметрів заввишки, 31 завширшки та 11 завдовжки. 

Побудуйте чарівне місце, яке одночасно заворожує і лякає, так само як і його мешканці, в наборі ЛЕГО "Заборонений ліс: чарівні істоти".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    20 бер, 2024
    Я отримав цей набір Лего для моїх дочок одразу, як він тільки вийшов у продаж. Мої доньки обожнюють Гаррі Поттера, і вони були в повному захваті від набору. Він був вийнятий з коробки за лічені хвилини після прибуття. Їм знадобилося менше години, щоб зібрати його разом. Вони були приємно вражені кількістю різних та чудово деталізованих магічних істот, особливо вони вподобали Клювокрила, що було трішки очевидно. Звичайно їм сподобалося, що окремі деталі конструктора світяться в темряві. Інструкцій було легко дотримуватися. З персонажами легко грати та є чудовий простір для фантазії дітей.
    Достоинства:
    Чудово підходить для гри. Деякі істоти можуть світитись. Справжній магічний звіринець. Не збільшить вашу армію мініфігурок Гаррі Поттера, оскільки додані фігурки Рона і Герміони.
    Недостатки:
    Основній збірці чогось не вистачає, можливо, цілісності - не знаю.
  • 5.0

    20 бер, 2024
    Цей конструктор Лего із Забороненим лісом з Гаррі Поттера просто чудовий! Все добре упаковано, інструкція зрозуміла і проста у використанні. Фігурки Рона та Герміони мають два варіанти виразів обличчя, вони можуть виглядати щасливими або ж наляканими. Ви можете рухати крилами Клювокрила, щоб виглядало так, ніби він ними махає або летить. Мені дуже сподобалась велика кількість чарівних істот та неймовірне оформлення Забороненого лісу. Але найкраще в наборі на мою думку - це білий павук і гриби, які світяться в темряві, що є надзвичайно крутою особливістю і рідко зустрічається.
    Достоинства:
    Хороший вибір тварин. Дві мініфігурки головних героїв. Кумедні деталі, що світяться в темряві. Цікава синя кольорова гама.
    Недостатки:
    Трохи не вистачає деталізації місцевості. Немає єдинорога.

Рекомендуємо подивитися ці товари