>
В наявності
1199 грн
1016 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

403 шт.
0 шт.
38.2 × 7.1 × 26.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
7548 грн
5905 грн
+ =
2498 грн
2108 грн
+ =
4998 грн
3942 грн
+ =
6998 грн
5888 грн
+ =
1348 грн
1142 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

"У Доббі більше немає господарів! Доббі - вільний ельф!" - Доббі (фільм Гаррі Поттер і Таємна кімната)

У Гаррі Поттера було безліч друзів, які наглядали за ними в Гоґвортсі та за його межами. Одним з таких був домашній ельф Доббі, хоча спочатку методи його захисту були м'яко кажучи незвичайними. Але його наміри завжди були добрими, тому персонаж і полюбився глядачам і читачам. Тепер же кожен може познайомиться з ним у наборі LEGO "Доббі, домашній ельф". 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76412 був випущений в рамках серії LEGO Harry Potter. Він містить 403 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований на 8 років. Тематика набору - істоти. 

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім керує магія і міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їхніх пригод не тільки в Гоґвортсі, а й у всьому магічному світі.

Фігурка домашнього ельфа

У Доббі дуже яскрава зовнішність у фільмах, з великими вухами і довгим носом, що і відтворено в наборі ЛЕГО 76412. Петлі на вухах дають змогу розташувати їх під кутом до голови. Також обличчя має принтовану посмішку і великі зелені очі. Голова з'єднується з тулубом спеціальною деталлю, яка дає змогу обертатися і нахилятися під різними кутами. Тулуб складається із тіла ельфа і, відтвореної за допомогою коричневих деталей, наволочки - єдиного одягу, який носив персонаж. До тіла приєднуються руки. Вони спочатку зігнуті в лікті, проте можна регулювати їхній підйом і згинати пальці. За законами мультфільмів, пальців у Доббі всього 4. Закінчується фігурка довгими ногами з відтвореними колінами і величезними ступнями. 

Загальні розміри моделі сягають 19 сантиметрів заввишки, 12 завширшки та 10 завдовжки. 

Додаткові деталі для точного відтворення

Цей набір не обмежується суто збірною моделлю Доббі. Насамперед її доповнює підставка. Вона чорного кольору, з сірою серединою і надрукованою деталлю з ім'ям персонажа. Нагору легко встановлюється Доббі, набуваючи вигляду колекційної моделі.

Інші збірки пов'язані з конкретними предметами, які у кожного фаната асоціюються з ельфом. Перша - щоденник Тома Реддла. Це чорна книга, із золотистими куточками та ім'ям власника. По центру обкладинки слід від знищення іклом василіска. Щоденник можна відкрити, побачивши білі сторінки. Друга збірка - сіра шкарпетка. Її можна або просто дати в руки ельфу, або вкласти у відкриту книжку, щоб відтворити той самий момент, коли Доббі став вільним. Останній спогад і, відповідно, збірка пов'язані зі спробою ельфа завадити від'їзду Гаррі Поттера до Гоґвортсу, коли було знищено торт тітки Петунії. Це білий торт, прикрашений безліччю квіточок і встановлений на тарілку. 

Отримайте ельфа з набору ЛЕГО "Доббі, домашній ельф", проте не як прислугу, а як надійного друга і талісмана, який допомагатиме у всіх починаннях.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    29 чер, 2023
    Не видел, чтобы об этом кто-то писал, но Добби собирается изнутри, постепенно наращивая детали. И вот интересная деталь заключается в том, что внутри него спрятано желтое сердце. Конструкция рук и кистей проста, но выглядит хорошо. Они худенькие, как у эльфа на экране. Далее уже следуют ноги и голова. Выражение лица, уши и техника вставки глаз меня покорили. Добби действительно выглядит счастливым, что особенно полезно, поскольку в набор добавлена сборка носка - предмета, сделавшего его свободным. Кто еще сомневается, просто бросьте взгляд на цену. Не часто такие наборы предлагают получить так дешево.
    Достоинства:
    Сборка простая и указанный возраст в 8 лет кажется соответствующим. Все соответствует эльфу, начиная от цвета деталей и заканчивая огромными глазами. Кстати, в фильме у Добби также 4 пальца, как и в наборе. Конечно, он мог быть более реалистичным, но ведь этого всего лишь его вариация для детей. Добавленные аксессуары также супер - подходят.
    Недостатки:
    нет-с
  • 5.0

    29 чер, 2023
    Досі я не усвідомлював, наскільки мені потрібен цей набір. Це одна з найунікальніших конструкцій LEGO, безумовно, найнезвичайніший набір Гаррі Поттера. Доббі міг би бути як милим, так і моторошним, але конструктори чудово передали його невинність і радість! Мені подобаються кольори, які були використані в цьому наборі! Також приємно бачити його основні аксесуари з фільму (щоденник, шкарпетка та тортик). Я відчуваю себе так, ніби мені знову 6 років і я вперше дивлюся "Таємну кімнату" в кінотеатрі... дякую LEGO!
    Достоинства:
    Чудово підібраний колір, гарно предали усю сутність Доббі та тортик. Має непогану артикуляцію. Наскільки я розумію, це експеримент для серії і якщо це так, то я повністю його підтримую.
    Недостатки:
    Це Доббі, які тут мінуси, він і так достатньо натерпівся за своє життя.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари