>
В наявності
1299 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

121 шт.
2 шт.
26.4 × 14.1 × 4 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

«Ти не збожеволів, я теж їх бачу. Ти такий же нормальний як і я» – Полумна Лавгуд.

Ці слова сказала дівчинка Луна Гаррі Поттеру, коли він був дуже здивований, що бачить тестралів, адже він ніколи не бачив їх раніше.

Тестрали? Тестрали!

Тестрал – це чарівний крилатий кінь, його здатні бачити тільки ті, хто зазнав сильних переживань у своєму житті. Кінь цієї породи розумний і відданий, добре розуміє людську мову, досить добродушний, але при цьому небезпечний. Має гострі ікла, великі крила, довгий чорний хвіст. Місце проживання – Заборонений ліс біля школи Гоґвортс. Міністерство магії відносять фестралів до категорії "небезпечні тварини".

Про набір

У вас є унікальний шанс познайомитись особисто з чудовими кіньми – тестралами. У новому ігровому наборі LEGO Harry Potter Hogwarts Карета та Тестрали Хогвартсу (76400) представлені одразу два тестрали – дорослий кінь з можливістю піднімати та опускати крила та юний тестральчик зі складеними крильцями. Набір є збірною іграшкою для дітей від 7 років.

Конструктор складається з:

  • 121 елемента ЛЕГО;
  • двох мініфігурок – Гаррі Поттер та Полумна Лавгуд;
  • покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання.

Ігровий набір буде цікавий усім маленьким чарівникам, відьмам і навіть звичайним маглам. Кожен захоче скласти компанію Гаррі та Луні, коли у Забороненому Лісі вони знайдуть маленького і дорослого тестрала. У друзів із собою заготовлені ласощі для тварин – це м'ясо та яблуко. Нагодуйте чарівних коней разом з улюбленими героями.

Збірка

Діти натхненно збиратиму конструктор, відтворюватимуть культові сцени з фільму "Гаррі Поттер та Орден Фенікса", а також вигадуватимуть власні сценарії гри. Всі деталі та аксесуари ігрового набору створені на основі п'ятого фільму про Гаррі Поттера.

Використовуючи безкоштовну мобільну програму LEGO Building Studies – ви разом з вашою дитиною зможете скрасити процес складання інтерактивними 3D інструкціями. Вам будуть доступні різні цікаві інструменти для повертання, масштабування, збереження свого прогресу та багато іншого.

Карета для Гаррі та Луни у зібраному вигляді має такі розміри:

  • висота – 9 см;
  • довжина – 17 см;
  • ширина – 6 см.

Збирайте, грайте та демонструйте своїм друзям

Віз із тестралом доповнить колекцію кожного поттерамана. Збірна модель буде чудово виглядати як особливість інтер'єрного декору у вашому будинку.

Ігровий набір LEGO Harry Potter Hogwarts Карета та Тестрали (76400) є частиною великої серії конструкторів LEGO Harry Potter. У кожному наборі серії є улюблені всіма персонажі, культові місця, відображені важливі сцени подій з кінофільмів.

Комбінуйте набори ЛЕГО серії Гаррі Поттер із тими, що є у вас та тими, що є у ваших друзів. Запрошуйте друзів на веселі ігри та чарівні пригоди.

  • 5.0

    13 чер, 2022
    Менш відомі сцени завжди є привабливим доповненням до колекції. Тим більше, коли вони коштують недорого як цей. Елегантна карета здається надзвичайно точною в порівнянні з оригінальним транспортним засобом. Фігурки Гаррі Поттера та Луни Лавгуд звичайно круті, але мої фаворити - це фестрали. Дорослий фестрал може тягнути карету, а маленький скакати поряд. Виглядають вони так ніби дійсно пов’язані зі смертю. Набір 10/10.
    Достоинства:
    Набір, заснований на моменті з фільму. Усе логічно поєднується. Гарне поєднання кольорів. Фантастичні фігурки фестралів.
    Недостатки:
    Погоджусь з тим, що дерево трохи зайве, навіть кольором.
  • 5.0

    13 чер, 2022
    Дивно, що досі такого набору не було. Сцена з Ордену Фенікса наче не довга, але мені вона досить добре запам’яталась. Мініфігурки відповідають героям на екрані, показана навіть різниця у зрості між Луною та Гаррі. Луна також несе шматок м’яса, щоб нагодувати фестралів, а Гаррі - яблуко. Самі фестрали - не новинка для серії, проте досі виглядають круто за рахунок невеликих змін. Крила кріпляться за допомогою кліпс, що дозволяють їм махати.
    Достоинства:
    Унікальні мініфігурки. Чудові фестрали, є навіть лоша. Напрочуд деталізована карет.
    Недостатки:
    Дерево зайве.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари