>
В наявності
29999 грн
25424 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

4 803 шт.
13 шт.
52.3 × 21.8 × 48 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

"Входь, незнайомець, але не забудь, Що в жадібності грішна суть" - гравірування на одних із дверей Ґрінґотса

Розташувавшись у Косому провулку, Ґрінґотс-банк може здатися дещо перекошеним, але це найбезпечніше місце в чарівному світі для зберігання коштовностей, золота і секретів. Банк, який неодноразово відвідували у всесвіті Гаррі Поттера, є ключовим місцем, що приховує все, від філософського каменю до крестража. Час розкрити його секрети в наборі LEGO “Магічний банк Ґрінґотс. Колекційний набір”.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76417 був випущений у рамках серії LEGO Harry Potter. Він містить 4803 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія Harry Potter переносить у чарівний світ, де всім керує магія і міцна дружба трійці друзів. З цією серією Ви зможете приєднатися до їхніх пригод не тільки в Гоґвортсі, а й у всьому магічному світі. 

Персонажі в черзі за галеонами

Золото завжди приваблює найрізноманітніших персонажів і в наборі ЛЕГО 76417 таких аж 13. Насамперед - це головні герої. Є 2 версії Гаррі Поттера (перед першим курсом і під час пошуку крестражів), Рон Візлі і Герміона Грейнджер. Рон і Гермона можуть перетворюватися на Драгоміра Деспарда та Беллатрісу Лестрейндж під час проникнення до сховища Лестрейнджів. Також є фігурка Гаґріда, який уперше супроводжував Гаррі в Ґрінґоттсі. До останніх мініфігурок-людей належить пожирач смерті та 2 охоронці. Останні 5 мініфігурок - це гобліни, які працюють у банку. Серед них Богрод, Крюкохват, Рікберт і 2 неназваних гобліна-працівника. 

Чарівний банк

Масштабна збірка набору представлена триповерховою будівлею банку Ґрінґотса. Вона білого кольору і має трохи перекошені стіни з колонами. Нагорі банк закінчується зеленим куполом. На різних рівнях розташовано:

  • перший і другий поверх - банківські кімнати, в яких працюють гобліни;
  • третій поверх - кімната з письмовим столом і скринею. 

Виключно робочими місцями гоблінів збірка набору не закінчується. Під банком розташована система особистих сейфів клієнтів. Основою для системи виступає сіра скеля з водоспадом, що знімає заклинання. На різних рівнях встановлені самі сейфи, до яких можна дістатися спіральними рейками. До знаменитих сховищ належить комірка Поттерів і Лестрейнджів. Завдяки цьому можна розіграти сцену з першого візиту Гаррі в банк, а також момент із викраденням чаші Пенелопи Пуффендуй. 

Скарби і секрети не можуть бути без охорони і роль вартового виконує дракон - Український залізопуз. Він сірого кольору, з пазурами, шипами на спині, вогнем з рота і тканинними крилами. До спини змія можна прикріпити мініфігурку, а його самого розмістити біля сховищ або на даху Ґрінґотса. 
 

 

Можливо, на Вас усередині очікують заповітні галеони. Тому настав час вирушити в банк у наборі ЛЕГО “Магічний банк Ґрінґотс. Колекційний набір”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    18 жов, 2023
    Цей набір - фантастична збірка, дизайнери зробили чудову роботу, упакувавши так багато деталей з фільмів і попередніх наборів. коли він повністю зібраний, це справжній монстр. Хоча слово монстр стосується саме його величі, насправді ж він дуже охайний. Мене все ще дивує, як LEGO вдалося створити підземну систему сховищ, яка також здатна витримати ще одну будівлю. Інтер'єр дивовижний, і мені дуже сподобалося бачити мармурові надруковані деталі для колон. Але найбільше мене здивувала все ж система сховищ. Це було абсолютно несподівано і дійсно зробило цей набір цілісним. Набір навіть дає вам всі 3 сховища з основних сюжетних моментів у фільмах. Моєю єдиною скаргою буде кількість використаних наклейок, оскільки я вважаю, що за таку ціну друковані цеглинки були набагато більш виправданими. Чудова робота дизайнерів, і я не можу дочекатися, щоб побачити, що буде випущено в майбутньому. Мені певно найбільше хотілося б колекційне видання "Таємна кімната".
    Достоинства:
    Майже бездоганне виконання, яке підіймає якість наборів LEGO на дуже високий рівень. Грінготтс, яким має бути Грінготтс. Гарне поєднання з Алеєю Діагон. Багато пасхалок, які пояснюються та додаються в ході збірки. Гобліни - не найпоширеніші мініфігурки, а тут їх одразу 5. Можливість перевтілювати Рона та Герміону.
    Недостатки:
    Використання наліпок, особливо GRINGOT TS. Висока ціна.
  • 5.0

    18 жов, 2023
    Чесно кажучи, я краще проведу ніч в Азкабані, ніж відмовлюсь від збірки цього набору. Дати такому інноваційному, з любов’ю зробленому набору менше, ніж 5 кубиків з 5 було б просто неподобством. Загалом це приголомшлива модульна будівля – можливо, навіть одна з найкращих у Lego. Мене вразив дивовижний рівень деталізації в підземних сховищах, і якщо ви можете стерпіти ті надокучливі наклейки, модульна фасадна частина є майже ідеальним зображенням чарівного банку. Хоча, пробіл «GRINGOT TS BANK» все ж трішки кидається у вічі. Однак мармурова архітектура була майстерно виконана, а кожен дюйм інтер’єру використано з користю. Крім того, у вас є один із найкрутіших драконів, яких коли-небудь створювало Lego та цілий набір мініфігурок, які відвідували банк або працювали у ньому. Ви просто не знайдете іншого такого набору Lego.
    Достоинства:
    Один із найкрасивіших модульних наборів. Колія справлі добре зроблена. Велика зала виглядає велично (сорі за каламбури). Напрочуд міцний у зібраному вигляді. Переповнений деталями з фільмів. Гарний вибір мініфігурок та доданий дракон. Ви більше не знайдете такого набору Lego.
    Недостатки:
    Наклейка з пробілом на вході. Зовнішні наклейки на вікна.
  • 5.0

    18 жов, 2023
    У меня до сих пор легкий мандраж и не верится, поскольку это самый большой и дорогой набор Лего, который я когда-либо покупала. Косой переулок — один из моих любимых последних наборов (подарили друзья), и я с нетерпением ждала появления совместимой версии Гринготтса. Волшебный банк Гринготтс даже более примечательный, чем я надеялась, особенно с учетом подземных деталей. Например, под куполом расположена мини-комната с деталями из фильмов, много гоблинов, добавленный дракон, грамотная опора для перехода от верхней части к нижней. Пещеры ниже, обеспечивают совершенно другой опыт строительства, а также включают в себя некоторые приятные функции. Не 5, не 50, а сразу 500 баллов Гриффиндору!!!
    Достоинства:
    Инновационный дизайн набора, совмещающий события над землей и под ней. Уникальные функции. Исключительный уровень детализации. Много отсылок и деталей банка, как например табличка с курсом волшебных монет. Возможно соединение с Косым переулком. Правильно подобранные минифигурки.
    Недостатки:
    Хотелось бы увидеть способ, как минифигурки перемещаются с верхних этажей вниз с помощью ступеней, а не так как сейчас.

Рекомендуємо подивитися ці товари