>
В наявності
4399 грн
3374 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

811 шт.
5 шт.
37.8 × 7 × 35.4 cm
18+
0 шт.
4.3

Рекомендовані Комплекти

+ =
4748 грн
3643 грн
+ =
5578 грн
4282 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

У 2023 році магії кіностудії Дісней виповнюється 100 років. На честь цього було заплановано безліч подій і випущено нові мультфільми. Але і компанія ЛЕГО не залишилася осторонь, приготувавши для фанатів пам'ятні набори, один з яких - набір LEGO "Камера вшанування Волта Діснея" - пропонує зібрати кінокамеру - один з найважливіших атрибутів студії. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 43230 був випущений у рамках серії LEGO Disney. Він містить 811 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - збірні фігури. 

Особливості серії. Серія Disney відправляє фанатів конструктора LEGO прямо в один із мультфільмів або об'єднує кілька з них. У кожному з наборів очікують знайомі персонажі та пов'язані з ними пригоди, тому нудьгувати ніколи. 

Знімальна група

Ювілейний набір ЛЕГО 43230 не обійшовся без мініфігурок, які розташовуються на спеціальній підставці:

  • Волт Дісней - художник, який заснував кінокомпанію. Ексклюзивна мініфігурка одягнена в сірий костюм і має двосторонній вираз обличчя. Аксесуари - ручка і плитка з ескізом Міккі Мауса;
  • Міккі Маус - символ компанії Дісней. Оскільки перші мультфільми були чорно-білими, персонаж також має чорне тіло, білу мордочку та сірі шорти;
  • Мінні Маус - подружка Міккі. Супутниця головного героя має схожий дизайн із чорним тілом, білою мордочкою та сірою спідницею. Також вона відрізняється доданим принтом вій;
  • Бембі - маленьке оленятко, Принц лісу. Воно коричневого кольору з маленькими вушками, хвостиком і світлою грудкою. Відмітна особливість - плямистий тулуб;
  • Дамбо - слон із величезними вухами. Зі свого боку, він сірого кольору, має великі вуха, жовту шапочку і червону прикрасу на шиї. Фігурка зроблена в положенні сидячи. 

Мініфігурки можна встановити на вже згадану підставку. Вона зроблена як багатосмугова камера і пропонує тришарову сцену з короткометражного фільму 1937 року "Старий млин". 

Модель кінокамери

Головна збірка набору прославляє вплив Волта Діснея на історію мультиплікації за допомогою старовинної кінокамери 1920-х років, а також кінострічки, яка містить безліч культових кадрів. 

Збірка камери починається зі штатива, в якому використовуються деталі Technic. Завдяки цьому центральна частина виходить міцною і до неї можна прикріпити 3 довгі ніжки. Потім вони утримуються на місці сірою рамкою. Зверху на штатив збирається чорна коробка - сама камера. У неї є рукоятка з одного боку, яку можна обертати, в комплекті з механізмом "клацання" всередині, що відтворює звук оригінального записувального пристрою. Передня частина камери оснащена висувною матовою коробкою, яку можна переміщати вперед і назад. Частину моделі з оглядовою лінзою можна повернути в бік, відкриваючи доступ до відкидної панелі з секретною кімнатою. Усередині знаходиться крихітний прихований офіс з письмовим столом Волта Діснея, лампою і стільцем. Вінтажна камера увінчана двома великими круглими контейнерами для плівки, які разом із цифрою "1" формують "100". 

Бонусом набору є целюлозна плівка, що входить до комплекту. Її можна прикріпити до бічної частини камери та основи штатива за допомогою штифтів Technic, щоб утримувати її на місці. Кожен з 20 кадрів на плівці відображає один з мультфільмів Дісней, в якому беруть участь стилізовані фігурки ЛЕГО. 
 

Перенесіться в минуле з капсулою часу з набору ЛЕГО "Камера вшанування Волта Діснея", щоб зібрати раритетну камеру і згадати всі культові мультфільми студії. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    11 вер, 2023
    Я знав, що він стане моїм улюбленим набором вже після першого пакета. Кіно-хлопавка та лінзи - це неймовірний додатковий рівень деталізації, і вони навіть не складають основну частину набору. Збирати набір дуже весело і приємно, і в ньому багато рухомих деталей. Котушка з фільмом робить цей набір особливим і викликає ностальгію. Коли передивляєшся картинки фільмів на плівці і згадуєш, що більшість з них дивився ще у дитинстві. Я додав гумку, щоб отримати приємний клацаючий звук при обертанні кривошипа і щоб він залишався на тому ж місці після завершення обертання. Щоб це вдалося, я трішки обмотав її (можна побачити на фото).
    Достоинства:
    Дуже точне відтворення камери, з усіма котушками, лінзами, ручками та особливо (!) плівкою з мультфільмами. Вона стоїть не супер надійно, однак і не впаде від найменшого шороху. Надзвичайно милі мініфігурки, особливо Бембі та Дамбо. Уолт може сидіти всередині камери.
    Недостатки:
    Не дуже люблю, коли набір доводиться допрацьовувати самостійно, бо в ньому щось працює не так.
  • 4.0

    11 вер, 2023
    Набір з камерою Уолта Діснея забезпечує все, що потрібно, будучи даниною пам’яті людині, яка заснувала найвідомішу анімаційну компанію в світі. Ви гарантовано матимете широку посмішку на обличчі під час збирання конструкції та глибоке почуття задоволення, милуючись готовою моделлю. Камера виходить доволі високою, схожою на справжню та легко перетворюється з ювілейної на просту. Особливий лайк за плівку, у якому мініфігурки показані у вигляді героїв мультфільмів, що схоже на Лего-ігри, які я просто обожнюю. На додачу є підставка, на яку можна поставити фігурки та побачити сцену з мультфільму. З дрібних недоліків - неможливість рухати та змінювати положення камери та штатива. І ще, на передній панелі камери є розсувна матова коробка, яку можна переміщати вперед і назад, що дозволяє повертати систему з трьох різних лінз.Тут є одна невелика неприємність у тому, що матову коробку не можна розташувати на одному місці надто довго, і вона згодом зсунеться назад до лінз.
    Достоинства:
    Цікава конструкція та вражаючий дисплей. Набір, який наповнений деталями та прихованими функціями. Відсилки на мультфільми та старі проекти компанії Дісней. Три ексклюзивні мініфігурки, плюс фігурки Бембі та Дамбо.
    Недостатки:
    Матова коробка не буде стояти на одному місці. Камеру не можна нахиляти чи обертати.
  • 4.0

    11 вер, 2023
    Перш за все, я кінорежисер, тому це дійсно ідеальний набір LEGO для мене. На збірку у мене пішло приблизно 2 години, так що збірка відносно легка - але з деякими дещо складнішими рішеннями для складання головки штатива. Увага до деталей камери вражає, і мені особливо подобається навмисний звуковий ефект руху плівки при обертанні рукоятки. Однак я відчуваю, що конструкція трохи хитка - особливо з такою великою кількістю інтерактивних елементів у камері. Невеликий крок біля неї змушує камеру хитатися на штативі - незважаючи на те, що вона закріплена за допомогою безлічі роз'ємів. Я думаю, що ціна цього набору трохи підводить, проте він все ж може стати ідеальним набором для фаната Діснея та кінематографістів.
    Достоинства:
    Ідеально для фанатів студії Дісней та людей, причетних до кіномистецтва. Камера містить рухливі деталі, а на додачу є стенд з фігурками. Якщо ви хочете, щоб стрічка плівки виглядала краще, спробуйте зачепити її за один з елементів на штативі.
    Недостатки:
    Камера нестійка. Ціна на неї зависока.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари