>
В наявності
1549 грн
1298 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

200 шт.
6 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+

LEGO City Траси (60205)

749 грн
577 грн
=
2298 грн
1875 грн
+ =
9348 грн
7304 грн
+ =
2328 грн
1953 грн
+ =
8548 грн
7178 грн
+ =
13048 грн
10958 грн
+ =
1778 грн
1491 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Скільки кому не було б років, мультфільми компанії Дісней можуть дати відчути себе безтурботною дитиною. Вони сповнені пригод, а в кінці обов'язково торжествує добро. У 2023 році легендарна компанія святкує сторіччя існування і найкращий спосіб відсвяткувати це - зібрати потяг з улюбленими героями в наборі LEGO "Святковий діснеївський потяг" і разом вирушити в захопливу подорож.  

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 43212 був випущений у рамках серії LEGO Disney. Він містить 200 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 4 років. Тематика набору - поїзд. 

Особливості серії. Серія Disney відправляє фанатів конструктора LEGO прямо в один із мультфільмів або об'єднує кілька з них. У кожному з наборів очікують знайомі персонажі та пов'язані з ними пригоди, тому нудьгувати ніколи. 

Мультяшні мініфігурки в наборі

Набір ЛЕГО 43212 має 6 мініфігурок, кожна з яких є персонажем одного з мультфільмів Дісней. Це:

  • Міккі Маус. Головний персонаж мультиплікаційної компанії одягнений у жовту сорочку, синю форму провідника, а також має принт кишенькового годинника. Як аксесуар у нього є червона повітряна куля;
  • Мінні Маус. Подруга Міккі для набору вибрала червоно-білу сукню в горошок із рожевим жакетом. На голові жовтий бант. У руці Мишка тримає жовту повітряну кулю; 
  • Пітер Пен. Вічно юний хлопчик носить салатову футболку із зеленими штанами. На голові зелений ковпак, а в руці аксесуар - підзорна труба;
  • фея Дінь-Дінь. Подруга Пітера має салатову сукню, а також прозорі блакитні крильця за спиною. Її аксесуар - пурпурна повітряна куля;
  • Моана. Хоробра рятівниця острова вбрана в червоний топ із принтом черепашок і коричневу спідницю з традиційними візерунками. Спеціальна деталь - весло;
  • Вуді. Будучи живою іграшкою, він одягнений у жовту сорочку, жилетку, сині штани і коричневі черевики. На голові в нього ковбойський капелюх, а в руках - гітара. 

Святковий поїзд

Головна збірка набору - це поїзд. Кожен з вагонів відповідає світу для одного з персонажів. Перша деталь з двигуном призначена для Міккі. Передня частина двигуна має логотип його голови, а збоку надруковано логотип Дісней. Позаду синього двигуна є червона платформа, на яку можна поставити героя разом із його повітряною кулею. Наступний вагон належить Пітеру та Дінь-Дінь. Він має форму піратського корабля з піднесеним прапором із черепом. Спереду є ліхтар, а збоку якір. Третя частина паровоза відведена для Вуді. Вона являє собою фасад в'язниці зі знаком шерифа нагорі. Посередині розташована сцена, що обертається, з бочкою і кактусом з боків. Завершує поїзд вагон Моани, зроблений як острів на тлі гори. Перед ним є хвиля водоспаду, на якій вона може стояти. За горою прихована печера зі скарбом. Вагони можуть з'єднуватися один з одним будь-яким зручним способом.

Друга частина збірки - вокзал, де Мінні чекає на поїзд із тортом і кексом. Це невелика зелена галявина, на якій встановлено стіл, а також височіє арка з логотипом Міккі та прапорцем. 

Час підкинути вугілля і вирушити в захоплююче турне разом з улюбленими героями в наборі ЛЕГО "Святковий диснеївський потяг".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    15 тра, 2023
    Сама назва набору свідчить про те, що цей набір - це свято всього диснеївського. Тут є необхідна різноманітність, з принцесами, персонажами Pixar, анімацією та класичним Діснеєм. Сила набору дійсно полягає у наборі мініфігурок. Мені подобається, що тепер є можливість отримати Дінь-Дінь без необхідності витрачати цілий статок. Щедрість елементів також вражає: надруковані деталі, напис шерифа та тканинні вітрила. Оцінити ціну досить складно. З одного боку, набір досить простий і орієнтований на дітей. З іншого боку він містить ліцензійні мініфігурки. Тому вирішуйте самостійно😉
    Достоинства:
    Чудовий набір мініфігурок, таких як Моана та Дінь-Дінь. Без наклейок, натомість кілька приємних друкованих деталей у комплекті. Тканинний піратський прапор. Висока ігрова цінність для дітей.
    Недостатки:
    Пітер Пен без друку на ногах.
  • 5.0

    15 тра, 2023
    Набори 4+, очевидно, призначені для юної аудиторії, але ті, що містять бажані мініфігурки, часто привертають увагу і старших шанувальників. Саме таким прикладом став я. Особливо мені виділяються Дінь-Дінь і Моана, але всі заслуговують на увагу і виглядають круто. Крім того, потяг вдало об'єднує цих персонажів та демонструє частинку історії мультипликації. Вікова рекомендація неминуче обмежує рівень складності, але в цілому я вважаю поїзд дуже чарівним. Століття компанії Дісней відсвятковано на ура!
    Достоинства:
    Мініфігурки - це найкраща частина, але потяг, що їх везе, теж дуже цікавий. Потяг - завжди безпрограшний варіант для веселого проведення часу. Немає стікерів.
    Недостатки:
    Вокзал здається зайвим.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари