>
В наявності
7799 грн
6057 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 226 шт.
6 шт.
58 × 12 × 48 cm
6+
10 шт.
5.0

Опис

Міський вантажний поїзд (60198) LEGO має безліч цікавих ігрових елементів, таких як доступна для гри кабіна водія, крановий вагон з обертовим і розсувним важелем стріли, фургон з двома контейнерами (відкритим контейнером і інкасаторським контейнером), вагон з лісом, броньована інкасаторська вантажівка дверками, що відкриваються, навантажувач з кабіною кліткою і підйомними вилами, а також сніжним скутером.

Цей конструктор LEGO також включає в себе повну кільцеву залізничну колію з 16 вигнутими рейками, 16 прямими рейками, залізничним перемикачем з важелем, центром управління зі сходами і сигнальними вогнями, двома збірними піддонами з грошовими купюрами, золотими елементами і 6 LEGO мініфігурками.

Text below

Text below

Text below

Мініфігурки, які входять в набір: 4 співробітника поїзда, офіцер безпеки і шахрай. Аксесуари: гайковий ключ, 12 золотих елементів і 4 векселі, 2 збірних піддона, 3 колоди та ланцюги, що їх зв`язують. Конструктор надає безліч можливостей для гри, адже в наборі досить мініфігурок-персонажів з якими можна відтворити багато різних ігрових сцен.

 

Text below

Text below

Text below

Станьте вантажником, підійміть і завантажте колоди на вагон обертовим важелем і гаком крана. Завантажте піддони в контейнери за допомогою вилочного навантажувача, перш ніж піднімати їх на контейнерний вагон з краном.

Можете бути інкасатором і охороняти купюри від злодіїв. Або перейти на темну сторону) і стати злодієм, щоб вкрасти гроші з-під носа охоронця.

Bluetooth-пульт, що входить в комплект не сумісний зі старими інфрачервоними пультами LEGO® з дистанційним управлінням.

  • 5.0

    15 тра, 2022
    Прямо таки грандиозный набор, ребенок на седьмом небе от счастья! Теперь у нас появилась новая цель - пассажирский поезд )
    Embedded thumbnail
  • 5.0

    26 гру, 2019
    Лєго-поїзди взагалі одні з кращих, що я бачила. Ми брали додатково до цього поїзду ще пару наборів рейок - бо з того що є тут можна відбудувати не так багато замкнених форм. Варто зважати на те, що рейки з"єднуються дещо інакше ніж в "дупло" і їх краще додатково закріплювати пластинками. Ну і сам поїзд потребує більш ретельного ставлення до себе, ніж "дупло", тому в 6 років зайти не так, як на те розраховують батьки (а от пізніше - повертає до себе цікавість, особливо коли стає зрозуміло, що двигун можна викорстовувати й іншими способами). До всього варто додати, що фургон з "золотом" та "грошима" сприймається дитиськами наче окремий набір - і постійно у використанні.
    • 5.0

      5 жов, 2020
      Да, идея с "нашли дешевле" хорошая. Но сколько не искали дешевле оригиналы не находили. А, на китайской копии обожглись, теперь только https://constructors.com.ua/.
  • 5.0

    17 гру, 2019
    Подарували синові на 5 років. Він взагалі фанат лего і фанат потягів. Не змогли йти святкувати, поки все не зібрали :) Супер-класний локомотив, який управляється і дистанційним управлінням, і з мобільного додатку. класні вагони, формат яких можна варіювати. Подяка магазину, уважно і гнучко підійшли до надання знижки за політикою "знайшли дешевше?". Із того, що треба мати на увазі - конструктор не комплектується батарейками, а вони потрібні в локомотиві і дистанційному управлінні. З.І. Син грається із захопленням, поєднуючи з іними лего-наборами
  • 5.0

    14 гру, 2018
    Замовила для 7 річного сина на подарунок для Нового року. Набір дійсно великий, є багато рейок, тому можна побудувати залізничну дорогу на свій смак. Даний конструктор надає багато можливостей для гри дитини.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари