>
В наявності
2349 грн
1817 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 022 шт.
1 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
6+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

+ =
4198 грн
3371 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

До моменту 100-річного ювілею компанії Дісней 2023 року, вона встигла випустити безліч мультфільмів, на яких виросло не одне покоління дітей. А вже скільки завдяки їй з'явилося знакових персонажів навіть порахувати неможливо. Зібрати частину їх можна в наборі LEGO "100-та річниця мультиплікації Disney" і оформити у вигляді картини.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 43221 був випущений у рамках серії LEGO Disney. Він містить 1022 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований на 6 років. Тематика набору - картина. 

Особливості серії. Серія Disney відправляє фанатів конструктора LEGO прямо в один із мультфільмів або об'єднує кілька з них. У кожному з наборів очікують знайомі персонажі та пов'язані з ними пригоди, тому нудьгувати ніколи. 

Мініфігурка Міккі Мауса

Ювілейний набір ЛЕГО 43221 просто не міг обійтися без символу студії - мишеняти Міккі. Це ексклюзивна мініфігурка, створена спеціально для цього набору. Насамперед це стає зрозумілим через усміхнену голову мишеняти з великими вухами. З одягу на ньому жовтий светр, білі рукавички, бірюзовий комбінезон. У кишеню спереду заховані 2 пензлики, а сам комбінезон заляпаний фарбою. Також у Міккі є окремі аксесуари у вигляді пензлика і палітри. 

Мініфігурка має власну білу підставку, на яку її можна встановити. Стоячи таким чином перед картиною, створюється враження, ніби Міккі Маус її намалював. 

Створення картини

До цього набору додано все необхідне для того, щоб створити картину з улюбленими персонажами й одразу повісити на стіну. Для цього передбачено:

  • 12 пластин розміром 8x8 точок;
  • деталі рамки;
  • елементи для підвішування на стіну;
  • опора для рамки (одна з плиток може бути встановлена як фотографія);
  • чорні деталі для створення силуету Міккі (закріплюються по колу рамки);
  • роздільник деталей.

Найцікавіше в наборі - можливість зібрати різних персонажів. Загалом їх 72 штуки. При цьому вони розсортовані на 6 колекцій по 12 штук. Серед них: принцеси, лиходії, тварини, предмети з різних мультфільмів. Також додано спеціальні ювілейні картинки, присвячені сторіччю студії. Особливість кожної зі збірок - її мінімалістичність. Так, більшість іконок створені з невеликої кількості елемента і не мають високого рівня деталізації. Однак завдяки грамотному використанню деталей, вони мають стильний і миттєво впізнаваний вигляд. 

Після того, як картинки зібрані, їх можна оформити в колаж. Загалом одночасно може демонструватися 9 іконок + 1 в окремій рамці. Чи будуть вони пов'язані однією історією, чи належатимуть до різних всесвітів - вирішувати можна самостійно. Також можна скористатися своєю фантазією і створити щось не передбачене набором. Зрештою, картинок у наборі 72, а компанії Дісней виконується 100, тож є до чого прагнути. 

Згадайте всі переглянуті мультфільми студії Дісней і зберіть персонажів з них, а також культові предмети в наборі ЛЕГО "100-та річниця мультиплікації Disney".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    21 чер, 2023
    На цьому наборі вказано, що він 6+, але я вважаю, що це не зовсім правильно. Збірка рами делікатна і складна. Мій просунутий юний лего-будівельник боровся з деякими компонентами, але ми працювали разом. Квадратики використовували дуже акуратну техніку нашарування для створення фігур наших улюблених персонажів. Найбільшою проблемою була відсутність всіх варіантів складання у інструкції, але ми знайшли їх в інтернеті і спробували більшість (хто не знає, у друкованій інструкції запропоновано лише 12 зображень, хоча їх загальна кількість сягає 72). Якщо цей недолік не критичний для вас, тоді сміливо беріть набір і навіть не думайте. P.S. Скріншот взятий якраз з додатку, де усі інструкції.
    Достоинства:
    Відмінне співвідношення ціни та часу збірки. Навіть самостійно доволі легко здогадатись як скласти більшість картинок. Картинки мінімалістичні, але легко впізнавані. Також є спеціальні ювілейні збірки.
    Недостатки:
    Не сказав би, що вік в 6 років вибраний правильно. Друкована інструкція не дає усіх картинок. Відсутня опора/підставка, якщо хтось захоче встановити велику картину просто на столі.
  • 5.0

    21 чер, 2023
    Я не пам’ятаю чи було колись, щоб я чекав на набір більше за цей, і він не розчарував! Тут чудове поєднання персонажів, і мені подобається, що ви можете змінювати їх так, як вам подобається. Це також такий набір, до якого з часом можна буде додавати більше ідей, що зробить його ще більш універсальним. Інтеграція мініфігурки Міккі-художника натякає на розповідь, а мозаїку можна нескінченно перебудовувати. Набір пропонує щось, що комфортно нагадує LEGO DOTS, але з відтінком Діснея. Приємно бачити, що концепція дотсів продовжує жити, навіть до того, як вона вийшла на пенсію цього року.
    Достоинства:
    Не знаю як у вас, однак свої улюблені мультфільми я тут знайшов. Ідей та можливостей взагалі купа, навіть якщо потрібний вам персонаж не представлений, ви могли б зібрати його самостійно. Оформлення у вигляді картини з Міккі-художником - дуже крута ідея.
    Недостатки:
    Більша рама могла б дати більше варіантів для відображення.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари