>
В наявності
1299 грн
1082 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

321 шт.
2 шт.
26.2 × 6.2 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Відкрийте своє серце перед новими пригодами разом із яскравою та сміливою принцесою Дісней - Ваяною. Відтворіть захоплюючі та знакові сцени з однойменного мультфільму, вигадуйте свій сценарій гри, комбінуйте ігрові набори серії та створюйте свій вражаючий світ принцеси Ваяни. Сміливіше заходьте на борт легендарного човна з мультфільму - полінезійського функціонального двоярусного судна з надзвичайно красивим вітрилом, який точно вас здивує. Не гайте часу даремно, вперед, назустріч пригодам.

Подорож океаном

Практична гра і розвиток уяви перед вами. Побудуйте з кубиків ЛЕГО яскравий двоярусний човен мандрівника з вітрилом, навісом, що знімається, двома спальними місцями, освітленням, сховищем і барабанною установкою. Подивіться за борт, бачите, білий дельфінчик хоче скласти вам компанію в цікавій подорожі.

Вигадайте захоплюючу подорож для Ваяни та її мами Сіни. Дівчинка обожнює океан, ідеально володіє мистецтвом керування човном, безстрашно ставиться до труднощів на своєму шляху і завжди готова до пригод. Подорож з мамою для Ваяни в новинку, але вона впевнена, що чудово проведе час, адже мама знає корисні історії і багато чого зможе навчити свою улюблену донечку.

Про набір

Ігровий набір LEGO Disney Princess Пошуковий човен Ваяни (43210) складається з 321 кубика ЛЕГО, різних декоративних елементів, двох мініфігурок - Ваяни та Сіни, ігрової фігурки білого дельфіна, покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор LEGO 43210 стане чудовим подарунком для всіх сміливих фанатів океанічних пригод і мультфільмів студії Дісней старше 6 років.

Човен Ваяни з кубиків ЛЕГО виходить наступних розмірів:

  • Висота – 17 см;
  • Довжина – 19 см;
  • Ширина – 14 см.

Для створення ще більш захоплюючої гри комбінуйте ігрові набори LEGO серії Disney Princess, присвячені полінезійській Принцесі. Зверніть увагу на наступні набори з Ваяною: Морські пригоди (43170), Пригоди на острові (41149), Морська подорож (41150).

Новий світ будівництва у вашому смартфоні

Покажіть вашій дитині цифрові інструкції з мобільного додатку LEGO Building Instructions. Встановіть безкоштовну програму на ваш гаджет, використовуйте інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, різноманітні інструменти для покращення процесу будівництва та конструювання у 3D-форматі.

Починаючи з 1958 року компанія ЛЕГО суворо контролює якість та безпеку своєї продукції. Перш ніж випустити навіть найменший кубик у продаж, компанія LEGO проводить низку тестів на міцність та безпеку.

Все найкраще для ваших дітей, адже вибираючи конструктори ЛЕГО, ви отримуєте якість і безпеку без будь-яких компромісів.

  • 5.0

    24 січ, 2023
    Так як донька вже зібрала набір, постараюсь своїм відгуком відповісти на запитання, які можуть виникнути у тих, хто лише хоче його придбати. Отже, у набір входить двокорпусний човен зі знімним укриттям і формованим вітрилом. У ньому ж є вантажний відсік, а на плоту можна знайти фігурки Моани, Сіні та дельфінчика. Збірка займає приблизно годину - дві. На упаковці вказано 6+, але моя особиста думка, що навіть 4-річна дитина в супроводі батьків може сміливо підходити до конструкції. Наскільки набір може бути придатним для довгої гри, я думаю, що більш ніж. Ворожі пірати, морські динозаври - можливості необмежені.
    Достоинства:
    Набір одразу справляє яскраве враження. Використано багато деталей полінезійської культури. Навіть з усіма деталями, на плоту лишається достатньо місця для фігурок.
    Недостатки:
    Або мені здається, або очі Моани стали більші, порівняно з минулими наборами.
  • 5.0

    24 січ, 2023
    Для мене цей мультфільм від Дісней став одним із найкращих. У ньому принцеса не просто шукає свого принца, а відправляється у подорож океаном, щоб врятувати селище. І човен в цьому плані одна з найпростіших ідей для створення набору, проте з’явився він тільки зараз. Взяла для доньки і за минулий вечір ми його повністю зібрали. У нього входить Моана та її мама - Сіна, а також фігурка маленсенького дельфіна. Процес збирання приємний і простий у виконанні, з докладними інструкціями, які дитина легко розуміє. Човном можна уявно керувати, і він має вітрило з культовими символами з фільму «Моана».
    Достоинства:
    Гарний великий човен з 2 персонажами. Не надто складна конструкція. Рослини та вогонь асоціюються з тропічною тематикою. Пластикове вітрило з дуже стильними принтами.
    Недостатки:
    Де свиня та/або півень? Або навіть Мауї (орел)?

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари