>
В наявності
829 грн
652 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

175 шт.
4 шт.
19.1 × 6.1 × 20.5 cm
6+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
2528 грн
2080 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Навіть влітку часом хочеться прохолоди, а кращого місця для цього, ніж Еренделл годі й шукати. Королівство також підійде для святкування зимових свят, а також відпочинку навесні чи восени. Тож вирушайте туди в наборі LEGO "Чарівна карусель Анни та Ельзи", щоб познайомитися з компанією друзів і весело провести час. 

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 43218 був випущений у рамках серії LEGO Disney Princess. Він містить 175 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і розрахований від 6 років. Тематика набору - принцеси. 

Особливості серії. Серія LEGO Disney Princess вирізняється наявністю безлічі наборів, пов'язаних із мультфільмами, принцесами та казковими героями. Вони дають можливість відчути себе частиною чогось більшого і чарівного.

Жителі Еренделла

Через невеликий масштаб набору ЛЕГО 43218 всі включені персонажі є мікроляльками. Від звичайних їх відрізняє те, що вони трохи менші за стандартний варіант, а також не згинаються в поясі. 

  • Ельза - старша з дітей, правителька королівства Еренделл. У наборі вона має блакитну сукню, прикрашену білими сніжинками та крижинками;
  • Анна - добродушна молодша сестра Ельзи. Вона одягнена в синю сукню з візерунками, а також у рожеву накидку. На голові також невелика рожева шапочка;
  • Крістофф - працьовитий хлопець, який закохався в Анну. Він у наборі з'являється в синьому костюмі, теплій коричневій жилетці та чорних черевиках;
  • Олаф - живий сніговик, створений за допомогою магії Ельзи. На відміну від фігурок людей, він складається з усміхненої голови з морквиною і гілочкою, а також круглого тулуба.

Запаморочливі веселощі

Цей набір натхненний діснеївським "Холодним серцем" і перетворює частину чарівного крижаного світу на маленьку карусель. Відтворена збірка не ґрунтується на якомусь конкретному моменті. Натомість вона натхненна світом, тому комплект наповнений білими і транс-синіми елементами, аналогічно зимовому королівству. 

Як і випливає з назви, головна збірка - це карусель. Вона зроблена як частина замку, який стоїть на сніжно-крижаній основі. 4 колони вгорі закінчуються крижаною вежею і невеликим шпилем. У висоту все сягає 17 сантиметрів. Карусель обертається завдяки тому, що верхня частина кріпиться до нижньої через поворотну пластину. Робиться це вручну, шляхом розкручування верхньої частини. Є місця для встановлення кожного з 4 персонажів. Вони закріплюються навколо сніжинки і дивляться в чотири різні боки. 

У наборі є також двоє санок. Вони коричневого кольору з білими полозами, проте відрізняються внутрішнім утепленням. Одні санчата мають рожевий колір, а другі - синій. На них також можна встановити по мініфігурці та розіграти їзду навколо каруселі. 

Дозвольте веселощам запаморочити голову в наборі ЛЕГО "Чарівна карусель Анни та Ельзи", нескінченно катаючи головних героїв на каруселі та граючи в доганялки на санчатах. 

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    21 чер, 2023
    Моя донечка просто фанатка Крижаного серця, тому від цього набору була і є в захваті. Конструкція доволі проста, хоча виглядає ефектно. Ніби ось-ось і розтане. Верхня частина башні розкручується, імітуючи карусель. Мініфігурки не подібні до звичайного Лего і додають цьому набору ще більшої магії. Скоріше я б їх порівняла з іграшками кіндер. Також у наборі пара санчат, на які можна посадити по одній мініфігурці. Набір точно вартий своєї ціни, оскільки вона і так не висока.
    Достоинства:
    Ідеально підібрані "крижані" кольори. Цікава конструкція каруселі. Місце для кожної з фігурок. Набір невеликий і усе добре тримається, тому можна брати з собою кудись.
    Недостатки:
    Щось трохи з очима фігурок, ніби аж надто скляні, чи що.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари