>
В наявності
3299 грн
2783 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

365 шт.
3 шт.
37.8 × 7 × 35.4 cm
5+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

У кожній дівчині живе принцеса, яка мріє про принца, гарний будинок та щастя. Набір LEGO “Замок Попелюшки і Прекрасного принца” дозволяє дитині відчути себе саме такою принцесою, яка живе у чудовому замку.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 43206 було випущено у рамках серії Disney Princess. Він містить 365 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 5 років. Тематика набору – будівлі.

Особливості серії. Серія LEGO Disney Princess переносить дітей у світ, де все можливо – у світ принцес. Карети, замки, кораблі, чарівні істоти, різноманітні пригоди – все це не може не порадувати дитину. Більшість наборів засновані на мультфільмах, тому відтворити знамениті сцени не стане проблемою.

Фігурки у замку

У цьому наборі Ви зустрінете кілька фігурок, яких могли бачити у мультфільмі, серед них:

  • Попелюшка – головна героїня. Вона одягнена у блакитну вечірню сукню в підлогу та має блакитну стрічку на голові. Також вона може приміряти королівську корону;
  • Прекрасний принц - улюблений Попелюшки і власник замку. Він тут у золотистому мундирі, бордових штанях та коричневих туфлях;
  • леді Тремейн – зла мачуха Попелюшки. Жінка одягнена в рожеву сукню в підлогу. Також, у порівнянні з Попелюшкою та Принцем, у неї злий вираз обличчя.

Крім мініфігурок, тут є також фігурка злого кота леді Тремейн - Люцифер, друг Попелюшки - мишеня Гас і жовтий метелик. Для тварин є спеціальні ласощі – печиво для Гаса та риба для Люцифера.

Чарівний замок

Замок у наборі LEGO 43206 досить великий, адже складається із трьох рівнів та відкритий ззаду для легкої гри. Він виконаний у блакитному кольорі, має безліч веж із золотистими прапорцями та великий годинник спереду. Біля замку ростуть ялинки та гарбузи. Щодо розмірів, то вони досягають 28 сантиметрів заввишки, 25 завширшки і 11 завдовжки. І зрозуміло, що такий замок просто не може пустувати, тому він наповнений цікавими деталями та функціями. До функцій відносяться:

  • танцпол, що обертається в бальному залі;
  • майстерня одягу для зміни наряду Попелюшки на більш пишний;
  • шафа з котячими дверима.

Ну а цікавих деталей просто не порахувати, адже в замку є: витончений трон, королівське ліжко, скриня з коштовностями, акваріум, старовинний годинник, кухня, обідній стіл.

Пригоди Попелюшки

Нарешті все відбулося так, як того хотіла Попелюшка: вона почала жити в замку зі своїм коханим - Прекрасним принцем. Але її зла мачуха не забула про неї і разом зі своїм вірним котом Люцифером прибула, щоб зіпсувати їм життя. Завадіть її зіпсувати життя Попелюшці, а потім - весело проведіть час, граючи в замку, наводячи там порядок і веселячись з мишеням Гасом. Щоб усі жили довго та щасливо!

Дайте дитині можливість відчути себе персонажем казки і разом із героями оселіться у прекрасному замку у наборі LEGO “Замок Попелюшки і Прекрасного принца”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    8 гру, 2022
    Перше - подякую за швидку доставку, навіть попри очевидні труднощі. А тепер до відгуку. Усередині коробки деталі поділені на пронумеровані пакетики, які просто потрібно пов’язати з відповідним буклетом з інструкціями. У набір входять три міні-ляльки: Попелюшка, Принц і леді Тремейн, а також 2 тварини: кошеня і мишка. Вам знадобляться 365 частин, щоб побудувати 3-поверховий замок із багатьма кімнатами та танцювальним майданчиком, що обертається. Ці ж кімнати наповнені безліччю елементів, такими як: келихи, свічники, глечик, пляшка, торт, сковорідка, шматочок сиру, круасан, іграшкова мітла, дідусевий годинник, кілька фотографій, маленький акваріум і таааак далі. Все разом у висоту близько 30 сантиметрів.
    Достоинства:
    Вражає якість цегли, різноманітність частин і яскраві кольори. Різні кімнати, укомплектовані предметами, роблять конструкцію набором у якому діти можуть мріяти. Крім того, цей ігровий набір можна доповнити іншими наборами з тієї ж серії, щоб створити та розповісти тисячі різних казок. І в перевагах знову ж відмічу сам магазин - такого різноманіття наборів та відданості справі рідко де можна побачити.
    Недостатки:
    Погоджусь стосовно туфельок - просто надруковані.
    • 8 гру, 2022
      Доброго дня! Дяяякуємо за приємні слова🤭🥰. Ми завжди намагаємось знайти підхід до кожного клієнта. Будемо раді допомогти ще не один раз.
  • 5.0

    8 гру, 2022
    Це не найбільший набір, тому я припускаю, що дитина збиратиме близько 30-50 хвилин, залежно від того, наскільки вона вміє складати Lego. Особисто моя донька завершила його не поспішаючи десь за 45. Кілька приємних штрихів у цьому наборі: виблискуючі перламутрові деталі верхівок веж; відкрите ліжко, щоб Попелюшку можна було помістити під ковдру; можливість переодягнути Попелюшку в окремій гардеробній. На жаль, набір обходиться без скляного взуття і я б віддала перевагу парі прозорих пластикових черевиків у наборі, а не зображенню на шматку пластику. Попри такий незначний недолік, набір все ще потішить будья-яку маленьку принцесу.
    Достоинства:
    В інструкції все пояснено супер просто, а тому збірка нескладна. Усі кольори добре поєднуються. У наборі є декілька функцій, які я вже зазначила вище. Фігурки більші за звичайні, чим нагадують серію Friends.
    Недостатки:
    Краще б були пластикові туфельки, навіть якби не було можливості їх "вдягнути".
  • 5.0

    8 гру, 2022
    Цей набір - це трирівневий замок LEGO Disney чудової якості, включаючи танцювальний зал із обертовою підлогою, гардеробну та кухню. Він поставляється з ляльковими фігурками Попелюшки, Чарівного Принца та Леді Тремейн, а також фігурками Гаса та Люцифера. Як і слід було очікувати, у наборах Lego є багато дрібних деталей, як-от робоче дзеркало, висувний малюнок, сковорода, мітла тощо. Зібрати це все запропоновано за допомогою 4 пакетиків з деталями і 4 інструкцій. Тому робити це можна усією родиною або якщо це більше стосується дитини, то з друзями.
    Достоинства:
    Буклети легко читати, і моя донька із задоволенням знаходить деталі, необхідні для кожної конструкції. Усі разом, вони потім утворюють великий замок. Мені подобається те, як лего надрукували рибу на прозорому шматку, який потім кладуть у акваріум.
    Недостатки:
    Трішки багато великих деталей, які можна було б зібрати з менших цеглинок.

Рекомендуємо подивитися ці товари