>
В наявності
4249 грн
3367 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

698 шт.
5 шт.
47.5 × 6.8 × 37.3 cm
6+
0 шт.

Опис

Для всіх шанувальників прекрасних принцес Дісней у віці від 6 років новий ігровий набір ЛЕГО подарує одразу п'ять принцес, представлених в одному в наборі, – Рапунцель, Білосніжка, Аріель, Моана та Тіана. І, звичайно ж, усі улюблені вихованці принцес теж тут:

  • Паскаль хамелеон хоробрий друг принцеси Рапунцель;
  • Пуа милий порося і вірний друг принцеси Моани;
  • Краб Себастьян – добродушний друг принцеси Аріель;
  • Кошеня Марсель чуйний вихованець принцеси Тіани;
  • Блакитна пташка улюблениця Білосніжки.

Котра з найпопулярніших принцес ваша найулюбленіша? А який вихованець подобається найбільше? Швидше вибирайте героїню, якою гратимете і вперед, до пригод.

Ігровий набір LEGO Disney Princess Ultimate Adventure Castle (43205) стане вражаючим подарунком для кожного фаната принцес Дісней.

Про набір

З 698 елементів ЛЕГО вам треба буде зібрати наповнений різноманітними функціями та особливостями замок для принцес та їхніх вихованців. Створіть ідеальний замок для казкових пригод із кубиків ЛЕГО своїми руками.

Провести процес збирання цікаво вам допоможуть різні інструкції зі збирання. Це і базове друковане керівництво з картинками (йде в комплекті), і цифрова інструкція для вашого гаджета. За допомогою інтерактивної безкоштовної інструкції ви можете використовувати різні інструменти для візуалізації своєї споруди на кожному етапі складання. Встановіть на свій гаджет безкоштовний мобільний додаток під назвою "Інструкції зі збирання LEGO", знайдіть потрібний вам набір і починайте захоплюючу збірку, з якої і починається гра.

Неперевершений замок принцес у зібраному та відкритому вигляді виходить наступних розмірів:

  • висота – 36 см;
  • ширина – 53 см;
  • глибина – 9 см.

У казкового чотирьохповерхового замку є цікава деталь: обидва крила будівлі можна розкрити для гри, а потім закрити на ключ для зберігання або демонстрації. Усередині деталізованого замку ви знайдете передпокій, кухню, спальню для кожної з принцес, ігровий майданчик з каруселлю для тварин, різноманітні аксесуари та багато іншого.

Пробуджуйте уяву, фантазію, творчі здібності, розігруйте сюжети за вашим власним сценарієм. Розвивайте життєві навички із задоволенням. На вас чекають нескінченні творчі пригоди разом з ЛЕГО Дісней Принцес.

Якщо у вас вже є набори серії LEGO I Disney Princess, тоді сміливо поєднуйте конструкції та створюйте унікальну ігрову локацію. Запрошуйте своїх друзів, нехай вони беруть набори, що є у них, і будуйте справжній казковий світ принцес Дісней.

Безпека та якість

Якість продукції ЛЕГО, навіть найменшого елемента завжди на висоті. Починаючи з 1958 року компанія ЛЕГО суворо контролює процес виробництва та відповідність усім суворим світовим стандартам цієї галузі виробництва. Перш ніж потрапити до магазину, кожен кубик піддають різноманітним тестам на перевірку міцності та безпеки. Ігровий набір LEGO Disney Princess Ultimate Adventure Castle (43205), як і всі інші набори LEGO, відповідає всім світовим стандартам якості.

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари