>
В наявності
1299 грн
1082 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

140 шт.
2 шт.
22.5 × 5.2 × 28 cm
6+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Ваша донечка однаково любить одразу двох принцес Дісней? Дозвольте вгадати, напевно, це Попелюшка і красуня Белль. Тоді новинка LEGO Disney Princess Творчі замки диснеївських принцес (43219) точно сподобається вашій дитині. Ігровий набір представляє відразу двох принцес у своїх легендарних міні замках та в компанії найкращих друзів. У Белль це зачарований підсвічник Люм'єр, а у Попелюшки мишеня Гас.

Діснеївський міні замок із кубиків ЛЕГО гарантує принцесам велику кількість веселощів та розваг. Побудувати замок, дотримуючись покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання, ваша малеча зможе самостійно, за умови що їй вже виповнилося 6 років. Будуйте два окремі замки для кожної принцеси або один спільний палац. Маленькі персональні замки вийдуть наступних розмірів:

  • Висота – 13 см;
  • Ширина – 8 см;
  • Глибина – 4 см.

Ідеально деталізовані мініфігурки принцес сподобається кожній дівчинці. Белль і Попелюшка одягнені у свої найкрасивіші, вже культові, бальні сукні та очевидно збиратимуться на бал. Придумайте історію як розвиватимуться події далі, як будуть проводити час прекрасні принцеси.

Грати ви можете також з друзями чи всією родиною. Цей набір створений для багатогодинних ігор, а після цього стане прекрасним елементом декору кімнати вашої маленької принцеси. Ще більше задоволення принесе можливість комбінації даного ігрового набору з іншими наборами LEGO Princess. Запрошуйте подружок з їхніми принцесами та ЛЕГО наборами. Розвивайте фантазію вашої дитини відтворюючи сцени з мультфільмів або створіть свій унікальний сценарій для гри в чарівний світ принцес.

Про набір

Ігровий набір LEGO Disney Princess Творчі замки диснеївських принцес (43219) складається з 140 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок принцес Попелюшки та принцеси Белль, різних аксесуарів та покрокової інструкції зі збирання. Конструктор поставляється не тільки у звичній картонній коробці, але в комплекті передбачений зручний для сортування деталей ЛЕГО спеціальний пластиковий лоток.

Цифрові інструкції

Крім друкованої версії інструкції використовуйте безкоштовний мобільний додаток - LEGO Building Instructions та освоюйте цифрові інструкції зі збирання. Використовуйте інтуїтивно зрозумілі інструменти масштабування та повороту вашої конструкції на екрані вашого смартфона або планшета у 3D форматі. Слідкуйте за особистим прогресом і зберігайте результат на будь-якому етапі зборки. Це і багато іншого чекає вас в додатку від ЛЕГО.

Якість та безпека

Обираючи конструктори ЛЕГО, ви вибираєте найкраще для вашої дитини. Адже кожен елемент конструктора відповідає всім суворим світовим стандартам якості та всім можливим вимогам безпеки у цій галузі виробництва.

Ігровий набір LEGO Disney Princess Творчі замки диснеївських принцес (43219) стане чудовим подарунком для кожної дівчинки, яка обожнює принцес Дісней. Особливо цікавий конструктор буде шанувальницям казки про Попелюшку та про Красуню та Чудовисько.

  • 5.0

    10 бер, 2023
    Погоджуюся з Ольгою, набір справді вартий увагу, адже зроблений по принципу 2 в 1. І це також впливає на можливості збірки. Можна або збудувати 2 окремі маленькі замки для Бель і Попелюшки, а можна їх об’єднати у більший. Як і має бути, вони прикрашені сердечками, золотистими деталями, прапорцями та квітами. З того, що сподобалось найбільше - це 2 вивіски, смаколики для принцес, а також Люм’єр з Гасом. Якимось чином дизайнерам вдалося розділити один набір надвоє і при тому не образити жодну з принцес і їх маленьких фанаток.
    Достоинства:
    Яскраво-жовтий контейнер для зберігання деталей у окремих комірках. 2 буклети інструкцій, тому збирати можна разом з дитиною або вона з подругою/сестрою. Великі цільні арки та основи замку. Впізнавані принцеси та їх супутники.
    Недостатки:
    Тепер потрібно думати про розширення палацу))
  • 5.0

    10 бер, 2023
    Как по мне, то наборы, в которых сочетаются несколько сказок самые интересные. Стоят они примерно столько же, как и моно-наборы, но при этом дарят намного больше возможностей для игры и как следствие - приятных эмоций. Конкретно этот набор посвящен замку Белль и Золушки. У него есть вывеска как розы, так и хрустальной туфельки, поэтому не возникает вопросов о том, кому он принадлежит. Замок плоский и имеет открытую заднюю часть, поэтому ребенку играть удобно. К тому же, его можно легко перестроить, поменяв башни или сделав ниже, но шире. Ну и конечно же, наше сердце покорил мышонок Гас, просто милашка.
    Достоинства:
    2 сказки в одном наборе. Яркий замок сразу для 2 принцесс. Подвижные минифигурки, которые могут держать предметы в руках и сидеть. Гас вне конкуренции. Доступны аксессуары, для того чтобы придумать свои истории.
    Недостатки:
    Инструкция могла бы предлагать 2 варианта сборки: 1 - плоский замок для игры, 2 - закрытый для демонстрации.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари